- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
462 van most az enyémen. Azthiszem 2 frissítés jött utána de 0 Update jelzés. Mind1 most működik, gyanítom 2 hónapon belül jön egy tuti frissítés a tv hez.
Slyer c935 esetén olvastam már külföldi fórumon, hogy a felhősödésre simán cserélik gariban. Egy próbát megér itt is. Azt hozzá tenném, volt olyan aki arról számolt be 3 xor cserélték ijelzot a tvben és után inkább megvált tőle...
-
peternac
tag
ettől én is fosok, hogy kikapcsolt autoupdate mellett mégis lefrissül
nincs már kedvem/időm/erőm/energiám egy (több?) újabb fw visszaállításra
mondjuk a végére egész belejöttem, már viszonylag gyorsan lezongorázom egy friss tcl tévé belakását
csukott szemmel állítom be az sdr, hdr és dv képi beállításokat, szárnyalnak az ujjaim, mint a szél -
peternac
tag
visszaraktam img-ből a v462-t a c735-re
ezzel a verzóval úgy néz ki, hogy az xbox series s-en produkált vrr hiba (vrr on esetén néha más a szín/gamma/akármi) megszűnt
kb. fél órát mászkáltam a Wo Longban, és nem vettem észre hibát bekapcsolt vrr esetén sem
szóval egyelőre örülök
a streaming appokat és a vimu-t csak pár percig teszteltem, de azok is jónak tűntek
kodi-ra még kíváncsi leszek, hogy a v20 fagyasztja-e a v462-t vagy sem, de abból max használom a v19.5-öt
amúgy ha jól emlékszem, nekem a c735 v468-cal jött gyárilag (v46X az tuti), azzal sem volt semmi gondom, kivéve a dolby vision fényerő változás film közben
jaigen, az még mindig megvan v462 alatt is, a standby módos workaround-ot majd kipróbálom erre
a lényeg pedig: auto update OFF -
rumkola
nagyúr
Elsőre nekem is fájt a szívem, mert VRR nélkül buktam a G-syncet.
Lementem 2K-ra a 3080-al, hogy meglegyen a 120 FPS.
Ahol nincs meg a 120, ott érdekes módon nincs stutter meg semmi, szépen fut mondjuk 60-90fps-el is vsyncel. Itt előjön a kérdés, hogy minek a VRR és a gsync? -
peternac
tag
ez nalam is elojott
eloszor xbox series s-en vettem eszre az Atomic heart alatt, valtozott a szin magatol neha
55C735
de betudtam annak, hogy sz@r a jatek
utana Wo Long, sotet palyan kezdodik, azon meg jobban latszott hogy neha masok a szinek
nagyon idegesito
visszamentem v503 fw-rol v474-re, de ezen is csinalja
elotte sajnos nem tudom melyik fw volt rajta gyarilag, de mintha azzal nem csinalta volna
kiserletezgetek tovabb, de lassan kezd elegem lenni
itt egy tok jo hw, olcson, de a fw-rel szoftveresen teljesen szetcseszik -
rumkola
nagyúr
55c735
PC-n én is kikapcsoltam a VRR-t, 120/144Hz-nél látható vibrálást okoz töltő a képernyőn vagy játék közben ha nagyon változik az FPS.
PS5-ön is előjött, de arra meg pont most ment fel a frissítés és így a Spider-Man nem vibrál többé,szóval ott maradt a VRR. Nem értem ezt már. -
winters123
tag
Köszi. Lehet hogy megvárom ez alapján a C845öt, ha már úgyis április-májusra mondják az európai launchot. CES videók alapján az nem kicsit emeli képminőségben a tétet és hátha annál már nincs ez.
Nekem ugyanis pont a PC gaming a lényeg, és ha már egy 13 éves LGt váltok le high-end gépépítéssel karöltve, akkor működjön faszán minden.
-
Rendo84
senior tag
Átállítottam angolra, hátha bug miatt nem tudom enable-ra állítani a game mastert, de egyenlőre nem sikerült így sem.
Gamebar-ban HGIG on és off módban sem és a boost fast-ra való állítással sem vált állíthatóvá a VRR és ALLM.
HDMI mode igen on állapotban van.
Fogalmam sincs mivel próbálkozhatnék még. Gondolom az hogy nvidia a vga, nem lehet gond, ettől független ezeknek a funkcióknak működniük kellene? -
Rendo84
senior tag
Nálam lévő helyzet: RTX 3090 vga, legújabb driverrel.
TV ezt írja a legújabb szoftver van rajta szerinte
Magyar nyelvre van nálam minden állítva, de ez az egy menüpont még is más nyelvű, ha minden igaz horvát?
Más felől nem tudom átállítani a csúszkát a távirányítóval!eArc mode nálam is aktív, viszont a menüben utána nincs semmi! Sem ALL, sem pedig VRR
Gamebar: "Gamebarben állítsd FAST-ra a válaszidőt, így egyből lesz ALLM, VRR, G-SYNC."
Nem találtam, tudnátok segíteni hol állíthatom a válaszidőt?144 Hz: Win 11 és nvidia vezérlőpultban is 120 Hz-et látok. 144 Hz hogyan hozható elő?
Próbálkozom, kitartó vagyok, de úgy érzem itt nem csak a tapasztalatlanságom játszik közre.
-
rumkola
nagyúr
55c735
érdekes
Nekem 3080 van, kopp-kopp 2 hét után sikerült beállítani, a CRU volt a leghasznosabb.
Viszont én csak 2K-n vagyok és 120hz-en.
CRU elött ez csak 8bit RGB HDR-el ment jól, azóta 10bit RGB HDR is jó, nincs villogás.
Maxfps a driverben 115.Emlékeim szerint olvastam valahol az elmúlt hetekben, hogy a 4K 144hz csak 8biten megy rendesen.
-
rumkola
nagyúr
Nem próbáltam. VRR nélkül nincs gsync tudtommal és amúgy a TV menüjében nem is tudom kikapcsolni mert inaktív a kapcsoló ami be van kapcsolva...
Minnden játékon sokat dob a HDR, mert a win11-ben automata HDR skálázás van ha bekapcsolod. Nagyon jól működik. SDR játékot HDR-re skáláz láthatóan jó eredménnyel. -
rumkola
nagyúr
8biten is lehet HDR, és jobban is néz ki ezen a panelen mint 10biten.
Most addig kapcsolgattam és állítgattam, hogy sikerült a 2K 444 8bit HDR 144Hz. 20 perce jó, nem villódzik, Forza 4 gyönyörű. Atöbb FPS miatt maradok 2K-n. VRR természetesen megy, a G-sync is aktív. 2000ft-os kábel, a 7000-essel nem jutottam idáig.
-
ETOM
addikt
Az új kábel se oldotta meg. Végül arra rájöttem, hogy 4k 144hz 8bit úgy tűnik oké a VRR mellett is.
60-120hz HDMI1-HDMI2 porton néztem és csinálja ezt a hülye szín hőmérséklet váltogatást ha bevan kapcsolva VRR. Próbáltam videót készíteni róla, de annyira nem látszik: [link]
Pont úgy akartam használni, hogy 4k 120hz 10bit VRR.. mert úgy tudja a teljes local dimming-t.
144hz-n hiába állítom be VRR mellett látom, hogy local dimming low beállítást használ.Nem tudom, hogy az AMD driver miatt ilyen vagy a TV maga. Pedig "FreeSync Premium Pro" elvileg..
-
ETOM
addikt
Ettől eltekintve még egy kis problémám van vele. (TCL 55C835)
Ha 120hz vagy 144hz-re van állítva olyan minta állítgatna valamit néha meleg lesz a kép néha meg hideg. 60Hz 4k-n nem csinálja. Amit találtam kikapcsoltam, de az a fényerőre vonatkozott. Mást kellene?Ilyen kábellel van használva: [link] RX 6600XT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged