- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcaxavi06
csendes tag
Sziasztok! Lehet elrugaszkodom a valóságtól, ha így van szóljatok rám

Az ötlet az, hogy ehhez a beállításhoz hasonlóan kinyerjem a Google Maps API-ból a közeli BKV járatok, következő indulási idejét. Szóval nem kifejezetten navigáció, hanem mondjuk egy widgetbe rakná a zárképernyőre vagy notifactionben jelenne meg a helyszínekhez közel érkezve.
Tud hasonlót amúgy a SmartCityBp alkalmazás is, ami cserébe nagyon csúnya.
-
barcaxavi06
csendes tag
Amúgy ha nem feltétlenül csak magyarul kerestek választ a redditen is jó kis Tasker közösség alakult ki:
http://www.reddit.com/r/tasker/ -
barcaxavi06
csendes tag
Helló Mindenki!
2 napja szemezgetem a hsz-eket innen és meg kell mondjam van egy-két nagyon ügyes ember

Nekem kb. fél éve van telepítve a Tasker, eddig hagytam szépen, csendben működni. Most (az új béta megérkeztével) kezdtem el jobban bogarászni és adódott egy kisebb gondom."Near Cell" contextre állítottam be "Keyguard Off" parancsot (Secure Settings-en keresztül), de nagyon ritkán működött. Több olyan javaslatot olvastam, hogy a "Wake Device" taskot kellene közé illeszteni, de nem szeretném emiatt agyon meríteni az aksit.
Most "Clear Password/Pin" paranccsal (szintén Secure Settings) hidaltam át a problémát, ami csak nagyon ritkán hagy cserben, de mégsem érzem tökéletesnek.Egyéb ötletek a lockscreen pin ideiglenes kiiktatására?
(Tasker 4.0b4m; Android 4.2.1., CM 10.1.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest