- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Geryke67 #4647 üzenetére
Na, itt az alap probléma. A Tasker nem a kezdő szint. A terminálparancsok meg pláne nem. Hogy van merszed egyáltalán belefogni alapismeretek nélkül? Írtuk már korábban, hogy tanulmányozd az Android és a Linux fájl és jogosultságkezelését és terminál parancsait. Ezeket a készüléken Android Terminal Emulator -ban tudod használni. Az egyik vélemény jut eszembe:
"Ha nem tudod, hogy mire való, akkor hidd el, hogy nincs rá szükséged!" -
gery2123
őstag
válasz
Geryke67 #4623 üzenetére
Én ilyet csináltam anno, secure Setting kell hozzá csak.
Plusz nekem volt egy olyan is, hogy ha 3x rossz kódot ad meg, akkor csináljon képet és küldje el egy megadott email címre GPS koordinátákkal együtt.
Ujjlenyomat nem tudom, hogy megy e, mert az nekem nincs. A többiben ha gondolod tudok segíteni, de van erre konkrét app is a playen szerintem. -
törölt tag
válasz
Geryke67 #4621 üzenetére
A parancsokhoz számtalan leírás van, mivel Linux shellparancsokról van szó. Sokat közűlük alapból nem tartalmaz az Android, de busybox segítségével ezek is működhetnek (pl. grep, fdisk symlink). Hogy a készüléken mit, hol és hogyan kell kapcsolniuk, az viszont egyedi. Ez a mobilnet kapcsolás lehet, hogy teljesen más parancsot igényel, mondjuk, egy dual SIM telón. Szóval, ez még csak nem is Android, hanem készülék (gyártó) specifikus.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Geryke67 #4615 üzenetére
Ha secure settings-el sem megy (nekem az még 5.0.1 -el ment) akkor a fenti link alapján, nekem csak úgy sikerült.
Nekem úgy van beállítva hogy amikor wifi connected X,Y routerre (otthon) akkor a mobil data kapcsoljon ki, vagyis new task->code->run shell és a command alá beírom svc data disable, root jog pipa. Ha ez megvolt akkor a task elé be kellett szúrnom egy wait parancsot is, mert egyébként nem akarta kikapcsolni, tehát + -> task -> wait és itt 2 mp -et állítottam be neki.
Aztán a wifi connected X, Y routerre értelemszerűen egy exit task, csak svc data enable, root jog pipa és előtte ugyanúgy egy wait parancs.Wifit én nem szoktam kapcsolgatni, de lehet cell near alapján pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest