- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Geryke67 #4647 üzenetére
Na, itt az alap probléma. A Tasker nem a kezdő szint. A terminálparancsok meg pláne nem. Hogy van merszed egyáltalán belefogni alapismeretek nélkül? Írtuk már korábban, hogy tanulmányozd az Android és a Linux fájl és jogosultságkezelését és terminál parancsait. Ezeket a készüléken Android Terminal Emulator -ban tudod használni. Az egyik vélemény jut eszembe:
"Ha nem tudod, hogy mire való, akkor hidd el, hogy nincs rá szükséged!" -
gery2123
őstag
válasz
Geryke67 #4623 üzenetére
Én ilyet csináltam anno, secure Setting kell hozzá csak.
Plusz nekem volt egy olyan is, hogy ha 3x rossz kódot ad meg, akkor csináljon képet és küldje el egy megadott email címre GPS koordinátákkal együtt.
Ujjlenyomat nem tudom, hogy megy e, mert az nekem nincs. A többiben ha gondolod tudok segíteni, de van erre konkrét app is a playen szerintem. -
törölt tag
válasz
Geryke67 #4621 üzenetére
A parancsokhoz számtalan leírás van, mivel Linux shellparancsokról van szó. Sokat közűlük alapból nem tartalmaz az Android, de busybox segítségével ezek is működhetnek (pl. grep, fdisk symlink). Hogy a készüléken mit, hol és hogyan kell kapcsolniuk, az viszont egyedi. Ez a mobilnet kapcsolás lehet, hogy teljesen más parancsot igényel, mondjuk, egy dual SIM telón. Szóval, ez még csak nem is Android, hanem készülék (gyártó) specifikus.
-
válasz
Geryke67 #4615 üzenetére
Ha secure settings-el sem megy (nekem az még 5.0.1 -el ment) akkor a fenti link alapján, nekem csak úgy sikerült.
Nekem úgy van beállítva hogy amikor wifi connected X,Y routerre (otthon) akkor a mobil data kapcsoljon ki, vagyis new task->code->run shell és a command alá beírom svc data disable, root jog pipa. Ha ez megvolt akkor a task elé be kellett szúrnom egy wait parancsot is, mert egyébként nem akarta kikapcsolni, tehát + -> task -> wait és itt 2 mp -et állítottam be neki.
Aztán a wifi connected X, Y routerre értelemszerűen egy exit task, csak svc data enable, root jog pipa és előtte ugyanúgy egy wait parancs.Wifit én nem szoktam kapcsolgatni, de lehet cell near alapján pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest