- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Cartman023 #200 üzenetére
Sikerült a korábbi kérdéskört megoldani?
Azért kérdezem csak mert én abszolút laikus vagyok a témában, mélyen bele sem kívánom ásni magam, mivel egyszerűen nincs rá időm, de az igény hasonló nálam. Munkaidőben óránként indítson el egy alkalmazást és netet majd pár perc múlva kapcsolja ki. Ha ez megoldható akkor megvenném, de egyelőre ez nekem még felfedezetlen terület. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Valaki próbálta már az autolocation plugint?
Most szedtem le igéretesnek tünnik
Végre van megoldás a cellainfo átfedés/gps problémáraÉrzékeli ha mozog telefon ergo elég csak akkor figyelni !
Elvileg megkülönbözteti ha mozgatot telót, gyalogolsz, biciglizel
Villany használat még nincs tapasztalat most raktam felIlletve gps területet tud figyelni ami nekem fontos mivel melóhely, otthon közel van
-
SSaki
csendes tag
válasz
Cartman023 #1379 üzenetére
Nézzed meg ezeket a videókat:
Part1
Part2
Part3Ajánlom mindenkinek, aki kezdő a Taskerben. A kinézet most már kicsit más, de ez ne zavarjon senkit, a funkciók megvannak.
Szerintem add a profil feltételnek a program indítást és ha az elindul akkor Wifi On, end taskként pedíg Wifi Off. Feltételnek sok programot megadhadsz, így egy profillal kezelheted az összes Wifi igényes alkalmazást.
Természetesen kezelheted változóval is.
-
bacus
őstag
válasz
Cartman023 #1379 üzenetére
ha az app a context, akkor kilépéskor lefut az onexit, ahol kikapcsolhatod a wifit.
Figyelj oda, ha háttérbe kerül az app, akkor is lefut az onexit, igy a wifi kikapcsolása előtt kell egy wait, vagy egy globális változót kell bevezetni, mert a wifit sok minden kapcsolgathatja, viszont jó ha összehangoltan működik.
-
bacus
őstag
válasz
Cartman023 #1362 üzenetére
4.1.2 -es JB -n szerintem a llama kapcsolgatja a wifit, nálam tasker simán kapcsolgatja SS nélkül.
A tasker Device adminnak /eszközadminisztrátor/ deklarálva van.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #1366 üzenetére
Ez már GB-ben is csak SS-el lehetséges.
Froyo-ban volt engedélyezve utoljára a képernyőzár feloldása 3rd party programmal. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Ha a képernyő fel van ébresztve, akkor kapcsolja a wifit, ha nem , akkor nem kapcsolja be.
Erre gondolok.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Direktben akarod kapcsolgatni? Mert az a Google jogosultság változtatásai miatt nem megy 4.x alatt...
Tedd fel a Secure Settings kiegészítőt (Root kell hozzá) abban megy simán. Más is, ami egyébként nem.
Ha nincs root és nem is akarsz, akkor mondj le az elvárt kényelemről.
Reklamálni a Google -nél lehet...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #1359 üzenetére
Workaround: felébreszted a telót előtte.
-
wardemi
senior tag
válasz
Cartman023 #1359 üzenetére
Milyen JB azért az nem mind1
? Nálam a stock és a customok is tökéletesen mennek.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #1354 üzenetére
Telóé nyilván. ICS/JB verziót raktad fel? Van róla tudomásod esetleg, hogy Google a JB-ben milyen funkciókat tiltott le?
Esetleg próbáld meg a Secure Settings plugin-jével, hátha az tudja kapcsolni! -
DS39
nagyúr
válasz
Cartman023 #599 üzenetére
csak sikeres hívás esetén.
-
DS39
nagyúr
válasz
Cartman023 #596 üzenetére
kevered az új Extra-val, a régi számlás 20 percdíja maradt 20,5.
csak van kapcsolási díj, és már nem 100%-ban beszélhető le bármire, hanem 60% hálózaton belül és 40% kívül. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #596 üzenetére
Azt hogy? Én 20,5-öt fizetek.
Azt figyeltem, h már nincs hasonló tarifa se. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #594 üzenetére
Ugye ugye?
Djuice?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #592 üzenetére
Nem ér ennyit ez a hercehurca. Nem spórolsz vele, csak hangyaf.sznyi energiát/adatot.
Az email és a widget-ek szinkronizációja nem emészt fel szignifikáns erőforrást.Amúgy is csak az Android szinkronizációt lehet kapcsolgatni (google fiókhoz kapcsolódó dolgok mennek ezen keresztül, mint pl a Gmail).
Több energiába kerül a wifi modul ki-bekapcsolása óránként, mint amennyit nyernél vele. Mobilnetnél sem hinném, h problémát kellene okoznia annak az egy-két száz KB-nak.
-
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #589 üzenetére
És mért lenne ez jó neked? Ha van WiFi kapcsolat, a mobilnet nem fogyaszt sem akkut sem adatot.
Szerintem ilyen szempontból hibátlanul működik az Android automatikája.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #589 üzenetére
Meg lehet.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #553 üzenetére
Ahogy nézem root joggal kell rendelkezned.
E nélkül nem fog menni.
Legalábbis nekem SS első indításnál ezt dobta ki:Ha meg már root jogod van én amondó vagyok SS a rendszer partíción érzi jól magát.
Igaz Titanium Backup szükséges hozzá, de talán az ingyenes verzióval is át lehet konvertálni.Jah meg arra figyelj, h eszközkezelőként kell beállítani! (Erre meg jó lesz emlékezni frissítés előtt.
)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #551 üzenetére
Sports Tracker-nek elég ha menet közben kapcsol be a gps, szóval egyszerű a képlet.
SS-be lépj be launcher-ből és nézd át a beállításait.
Helper-t a rendszer partícióra telepíti, ezen keresztül hajtja végre a kényes parancsokat.
Ha az SS-t Titanium Backup-pal átkonvertálod rendszer alkalmazássá, akkor nincs szükség Helper-re (root jog lehet, h kelleni fog).
De elvileg van annyira bolond biztos az SS, ahogy észrevettem, h jelzi, ha vmi nem megfelelő.
Amúgy ha ez fent van, akkor már működik a Tasker beépített Misc/GPS parancsa is, legalábbis én nem plugin-ből hívom meg a parancsot.
Amúgy ha vmiért nem működik, akkor az SS termék támogatását vedd igénybe! Jobb ötlet híján.A feladathoz én meg application context-et használnék, nem kell bonyolítani egyéb parancsikonnal. Ahogy indul a program, úgy lefut a Task.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #549 üzenetére
Tedd hát fel a kérdésed!
-
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #512 üzenetére
Az Action: Take Photo szimpatikusnak tűnik. Kíváncsi vagyok, ha kirakom widget-be milyen gyorsan lehet vele lőni.
Talán még a szintén instant hangfelvételre nézek rá.
Sok más hasznos dolgot hirtelen nem láttam. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #504 üzenetére
Nyilván csak ha lefut a parancs.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #502 üzenetére
Elszöszöl vele pár másodpercet. SU jogot kér, stb...
-
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #500 üzenetére
Lehet, bár mikor én tesztelgettem valamiért nem kezelte az összes frekvencia lépcsőt, és igan lassan ment neki a váltás is.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #203 üzenetére
Lehet, méghozzá plugin sem kell hozzá.
Display/System lock. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Enter és exit task-okkal igen.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #193 üzenetére
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #187 üzenetére
Igen.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #185 üzenetére
Na így már érthető.
Kell egy Time context:
From 8:00
repeat every 1 hours
To 20:00Majd egy Task, ami vhogy így néz ki:
1. mobil net és sync on
2. wait 1-2 mins
3. mobil net és sync offHogy mit hol találsz, azt majd felfedezed. Vagy utánaolvasol, ha megy az angol.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #176 üzenetére
CM romon legalábbis.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #166 üzenetére
Na, akkuhasználatnál Tasker nálam 7%. (ebben benne szokott lenni egy-egy óra előtérben töltött idő is, amikor állítgatom)
18 állandóan aktív profillal. Hardvert egyik sem monitoroz, csak alkalmazásokat, eseményeket és időt, meg google naptárat. Jah de, mégis, cella infókat is figyelemmel kísér több profil is, de kézikönyv szerint az nem jár plusz fogyasztással, mivel a telefon alapvető funkciója.18 állandó- és összesen 26 profil, ami nem kevés. Sokan max csak fél tucat profil használnak eleinte (az egyszerűbbeket), érdemes lenne kifaggatni a többieket, akik itt megfordultak.
Van akinél nem láttam 5-6-nál több profilt.
Ott biztos jóval kisebb a fogyasztás is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #168 üzenetére
[link]
Ctrl + F és beírod, hogy "mobile data". -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023 #166 üzenetére
Ezek szerint nem tudjuk a választ.
Tasker viszont keveset, ami engem illet. Attól függ miket monitorozol (gps, wifi, cella infó, szenzorok, stb). Ha nem használsz energia igényes dolgokat, akkor elég marginális. Néhány % az akkuból 2+ napos statisztika szerint. (Most pont nem tudom megmondani konkrétan mennyi, mivel ma reggel vettem le töltőről) Nálam olyan 2 nap és pár órát szokott működni a telefon, ami jónak számít - elég csak minden harmadik nap végén töltőre dugni.szerk: ez nem tiszta készenléti idő, szoktam nyomkodni nettó néhány órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest