Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
de megnéztem, és ott nem egészen arról van szó amit én akarok, csak annyiról hogy amikor bedugja akkor elindul az alkalmazás, de mint már mondtam ezt tasker nélkül is tudja a telefonom cm10.1-el.
még egyszer leírom hogy mit szeretnék: csak abban az esetben induljon el a zene lejátszó a füles bedugására ha már az endomondo alkalmazás is fut (máskor ne, mert máskor nem zenét akarok hallgatni, hanem mondjuk filmet nézni, vagy rádiózni), és ne csak a zenelájtszó induljon el hanem rögtön a legutóbb hallgatott zene is szóljon magától a nélkül hogy nekem a play gombra kéne nyomnom, mindez történjen a háttérben, ha pedig kihúzom a fülest vagy kilépek az endomondoból akkor a zenelejátszó is záródjon be.
-
SkyLaci
őstag
erre ötlet?:
amikor fut az endomondo alkalmazás (ehhez már van egy "futás" task ami bekapcsolja a gps-t, mobiladatot, elforgatja kijelzőt stb...ezek mellé kéne a következő), akkor ha bedugom a fülhallgatót, automatikusan elinduljon a háttérben a Google Play Music és a zenelejátszás is, amikor kihúzom a fülest, vagy befejezem a futást, akkor pedig automatikusan leálljon. (ezt részben tudja a telefon tasker nélkül is, azonban úgy minden esetben elindul a zenelejátszó, akkor is amikor éppen nem zenét akarok hallgatni, ezért kéne egy kicsit okosítani a dolgot) -
SkyLaci
őstag
sziasztok, azt hogy tudom beállítani hogy amikor elindítom az endomondo alkalazást akkor a kijelző automatikusan fejjel lefelé forduljon és úgy maradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest