Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz helixP #4138 üzenetére

Nem Tasker -t használok (ráadásul cellainfós műveletem sincs), ezért a kérdésnek erre a részére nem tudok válaszolni. De sztem a Lama sem tehet arról, hogy dual SIM -mel nem működött jól. Ugyanis bármíly meglepő, ilyen opció csak 5.1 -től van az Androidban. 5.1 -ig semmilyen Android SDK -val fejlesztett alkalmazás sem tudja értelmezni azt, hogy "dual SIM". Ennek a kezelését az OS készen "kapja" anélkül, hogy értelmezné. Az Androidos alkalmazások futnak a saját kódútjukon, de ha történik egy slot váltás, (amiről azt sem tudják, hogy mi fán terem), akkor törlődhet a temp és újraindul a cellainfó keresés/találás. Az ő értelmezésükben ilyen csak akkor történhet, ha megváltozik a pozíciód. Vagyis, újra beléptèl oda, ahol addig voltál.
    Ami az outputot, vagyis a kapcsolgatást illeti, MTK SOC esetén van lehetőség a slotok/hálózatmódok Taskerből kezelésére, de nem Android API -k segítségével (merthogy olyan nincs). A Secure Settings -ben megtalálhatók az MTK Engineer menü kapcsolói, de sztem egyszerűbb a Dual SIM Control pro -t közbeiktatni (Tasker plugin).

Új hozzászólás Aktív témák