- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nem egészen értem ezt hogy gondolod, mármint hogy a GPS-nek nagy a szórása, ezért inkább cellainfókat használsz... - ?
Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.
És neked hazaérkezés után átlag mennyi idővel kapcsolja be a WiFit? És milyen megbízhatósággal? Mármint eddig mindig működött?(#90) Teasüti
Ezt a cellainfó formátumot meg hol látod te pontosan?Hasonló téma egyébként: próbálgattam a lokalizációs beállításokat, és azt vettem észre, hogy GPS alapján néhány 10 m-es pontossággal megtalál, és egy 200m-es kört állít be. Viszont amint nincs GPS csak mobilnet és cellainfók (2G), akkor kb. 500 méterrel odébb rak, és 5 km-es kört állít be (3G-nél csak 200 m-t téved), ami lássuk be durván pontatlan.
De ami a legérdekesebb, ha nincs GPS, de van WiFi, akkor berak hajszál pontosan a házam közepébe, és szintén 200m-es alap kört kapok.
Honnan a pöcsből tudja ez ilyen pontosan WiFi alapján hol vagyok?
Tudom hogy elméletileg a Google saját készítésű térképe alapján, de azt olvastam, hogy a Google autókat adatvédelmi okokból nem engedték be az országba, ezért is nincs még Mo.-on pl. Street View sem sehol.
Akkor mégis hogy?(#95) Teasüti
Hogy érted azt hogy a cellainfó sem pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél? Nem ugyanaz a kettő?
Pontosabban én szinte biztos vagyok benne, hogy de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.