- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Profile 1
Context: event/phone ringing VAGY state/incoming call (state esetében viszont számolni kell a "settings restoration"-nel)
Task:
1. turn on Profile 2
2. say
3. wait
4. goto 2. if %Ring isn't set
5. clear variable %RingingProfile 2
Context: event/phone idle
Task:
1. set variable %Ring to 1
2. turn off Profile 2Profile 3
Context: event/phone offhook
Task:
1. set variable %Ring to 1A második profil ki/bekapcsolásával szemléltettem, hogy hogy lehet spórolni az erőforrásokkal.
A harmadik profilra alaphelyzetben csak akkor van szükség, ha akkor is akarunk csinálni vmit, ha mi kezdeményezünk hívást. Egyébként azt is ki lehet kapcsolni és akkor a csörgés kapcsolja be őket.Így már működni fog, le van fedve minden esemény a bejövő hívásokra:
-válasz
-elutasítás
-vagy ha a hívó fél feladja. -
Teasüti
nagyúr
Nézd meg a log-ot, hogy lefutott-e minden task, ahogy kell neki.
Talán nem volt "phone idle" és azért megy még a ciklus.
Gondolom nem válaszolt hívás megszűnésekor is érvényesül.
Esetleg növeld meg a prioritását a context-nek, hátha.
A hiba meg passz. Talán svox hiba?
Melyik csatornára raktad végül? Bár nem tudok róla, h dokumentálva lennének az audió csatornák, de próbálj vmi egyszerűbbet használni, pl media.Ilyen system, meg izé, azokról azt se tudom, pontosan mire is valók.
A log egyébként jó barát, mindenki kapcsolja be szépen, ha komolyabban elkezd foglalkozni a programmal!
szerk: talán holnap nekiugrok én is egy hívó fél felolvasós témának, aztán meglátjuk mi lesz.
Úgy is kelleni fog az autós projekthez. -
Teasüti
nagyúr
Az előbb tévedtem. A "phone ringing" context az event-ek között van, ergó instant, vagyis nem deaktiválódik. Meg átgondolva egy éppen futó task amúgy is végig fut (vannak kivételek, de nem találom a referenciát, h hol olvastam) és mivel végtelen a ciklus, ezért nem áll le.
Én csinálnék még egy profilt, ami a "phone offhook" eseményt figyeli és ha felveszed a telefont, akkor leáll a ciklussal.
Vhogy így:
Context: phone ringing
Task:
1. say
2. wait
3. goto 1. if %Offhook isn't set
4. clear variable %OffhookContext: phone offhook
Task: set variable %Offhook to 1Fontos, hogy legyen legalább egy nagy betű a változó nevében, mert csak úgy lesz globális változó.
Ha esetleg még nem tudtad volna...(#73) atillaahun
Azért ne túlozzunk, nem rég benéztem a Tasker Pro google csoportba és hogy ott már mikről írkálnak! Hát jött is ki a szemem, mint a csigának. -
Teasüti
nagyúr
Ciklusba illeszted. Wait és goto. Ha jól sejtem a context meg deaktiválódik, ha felveszed a telefont, vagyis hagyhatod végtelen ciklusban talán. Nem vagyok biztos benne, ki kell próbálni.
Task:
1. say
2. wait
3. goto 1.Amúgy melyik csatornára raktad a beszédet? Nem interferál a csengőhanggal?
(#62) atillaahun
"Invert" jelölőnégyzetet keress a context-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest