- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem kockának kellett volna tanulni, hanem villamosnak.

Egy infós ritkán barkácsol magának elektronikát, pedig az a lelke az ilyen berendezéseknek, nem a program.
Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.Sőt, állítom hogy maga a vezérlő program primitíven egyszerű, nem bonyolultabb a Taskernél, ha úgy vesszük.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.
Most azt a pár feltételt megírni nem nagy ügy.
De összerakni egy vezérlő elektronikát, amit ráköthetsz a pc-re, na az már vmi!
(#77) wayne1
Mit kell érteni ez alatt? Dob vmi error-t a Say parancs? Vagy meg se mukkan?
Csatornával kísérletezz még, az az érzésem!
Aztán majd mondd, h mire jutottál!
szerk: egyszerű, a szenzorok csak bekapcsolt képernyő mellett működnek. Ez android feature.
Meg amúgy is óvatosan vele, csak addig vizsgált a szenzorokat, amíg feltétlen muszáj, mert bitang gyorsan leszívják az aksit. Én Sleep as Android-dot próbáltam egy-két hétig, egy éjszaka alatt lemerült a feltöltött telefon, mivel folyamatosan ment az accelero és a képernyő és a mikrofon is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.