Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem kockának kellett volna tanulni, hanem villamosnak.

Egy infós ritkán barkácsol magának elektronikát, pedig az a lelke az ilyen berendezéseknek, nem a program.
Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.Sőt, állítom hogy maga a vezérlő program primitíven egyszerű, nem bonyolultabb a Taskernél, ha úgy vesszük.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.
Most azt a pár feltételt megírni nem nagy ügy.
De összerakni egy vezérlő elektronikát, amit ráköthetsz a pc-re, na az már vmi!
(#77) wayne1
Mit kell érteni ez alatt? Dob vmi error-t a Say parancs? Vagy meg se mukkan?
Csatornával kísérletezz még, az az érzésem!
Aztán majd mondd, h mire jutottál!
szerk: egyszerű, a szenzorok csak bekapcsolt képernyő mellett működnek. Ez android feature.
Meg amúgy is óvatosan vele, csak addig vizsgált a szenzorokat, amíg feltétlen muszáj, mert bitang gyorsan leszívják az aksit. Én Sleep as Android-dot próbáltam egy-két hétig, egy éjszaka alatt lemerült a feltöltött telefon, mivel folyamatosan ment az accelero és a képernyő és a mikrofon is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos én is hülye vagyok az áramhoz, pedig nekem egy icipicit majd még foglalkoznom kell vele néhány félév erejéig.
Gondolok itt pl egy automata redőnyre, ami fényre, vagy időre mozog. Vagy esetleg egy kazán szabályozás.