Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
slice14
üzenetére
lehet az volt a baj, de még úgyis ránézek majd, mert vannak még benne olyan dolgok amik jól jöhetnek, ha megtanulom őket
egyébként pontosan úgy csináltam, ahogy a pl-t írod, csak minden egyéb műveletet magával a taskerrel végeztetek el (pl. ha vmit vágni kell, vagy átalakítani ilyesmik).
az óránkénti előrejelzéssel meg nem tudom, mit lehetne kezdeni. ugye az is egy nagy tömb lesz a fájl-ban, mint a current_observation és forecast stb., csak több kisebb tömbből áll. minden órára külön és ezekből van elég sok, habár nekem csak az első 8 óra kellene.
de akármi alapján próbálom megmondani a js-ben, h ezen tömbön belül nekem az első kisebb tömbből kell a hőmérséklet stb. (majd ugyanez a 2.-ból és így tovább) nem ad vissza semmit. de nem is olyan logika alapján van felépítve a tömb mint a többi, valószínű az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest