Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bozek

nagyúr

válasz gery2123 #3659 üzenetére

Nem kell létrehozni változót, amikor először használod, akkor megcsinálja. Ha a Variable Set-re gondolsz, akkor az csak értéket ad neki amúgy.

(#3658) DeathAdder: A második kép alapján van egy kis probléma. A változóknál számít a kis- és a nagybetű is, erre figyelj oda. Ami még fontos, az az, hogy a csupa nagybetűs a Tasker saját változója (pl. a %WIFI is), a csupa kisbetűs lokális (csak a Task-on belül érvényes, pl. %wifi), az pedig, amelyik nagybetűvel kezdődik, az globális (bárhonnan elérheted a későbbiekben, pl. %Wifi) változó.

• DeathAdder

veterán

válasz gery2123 #3659 üzenetére

Egy variable van, és az amit linkeltem is, lehet akkor félreértettük egymást :)
    Nem látom át az egészet az a baj, nem tudom mi ez a variable, ezért nem is nagyon értem mit kell vele csinálnom :B

De hogy tiszta legyen, így nézne ki a teljes profilom (már ami a neteket kapcsolgatja):

Cell near (otthoni hely beállítva) -> Wifi ON és Data OFF
    Not wifi connected -> Data ON és Wifi OFF (tehát bárhonnan eljövök ahol wifin voltam, akkor bekapcsolja a mobilnetet, és ez jó, mert sokszor elfelejtettem)

Ez így nagyon szépen stabilan működik is, csak az a bökkenő, hogy otthon két wifire csatlakozik a helyezkedésemtől függően, és kapcsolgatás alatt érvénybe lép a "Not wifi connected" profil, vagyis hogy lekapcsolja a wifit és be a mobilnetet.

A wifi még annyira nem is zavarna, hogy állandóan be van kapcsolva, de a mobilnet az igen, mert gyakran a hifi mellett van és olyankor a hangszórón az az idegesítő térerő hang mindig átjön, meg egyébként sem szeretném ha állandóan az be lenne kapcsolva :)

Új hozzászólás Aktív témák