- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
-
-
buttmaki
csendes tag
3 keresés közül lehet választani: analóg, digitális és mindkettő. Digitálisra nem talált semmit, mindkettőre újrahangoltam az egészet, és annyi változott a kedd estihez képest, hogy van Sport 2. A DVB-T-s HD csatik továbbra sincsenek meg, ahogy írták már mások is. Az Echo TV-t is benyomták előre, az M4Sport után. Hétfőig még módosíthatnak, hátha visszateszik őket a végén...
-
buttmaki
csendes tag
Tudom, hogy nem HD a Sport2, és nem is várom el, hogy az legyen (nem nézem gyakran). Az azért jó lenne, hogy ami eddig bejött HD-ben (pl. M4Sport), az ezután is bejöjjön.
Egyébként próbálok beszerezni egy DVB-C-s TV-t, már egy ideje nézelődök a hardverapro-n és más oldalakon is. -
ftamas0201
Topikgazda
Semmi gond, vicceltem, nem vagyok én nagy haragos ember
Természetesen van HBO előfizetésem használom a HBO Go-t is illetve filmnowom is mivel én durván szeretem a filmeket akár százszor is megnézni és ha nagyon jó akkor az ismétlést másnap is megnézem. Ha már a tematikája csak a film egy csatornának akkor ott azért törekedhetne arra a csatorna tulajdonos hogy azt a lehető legjobb minőségben tegye (itt hozzáteszem hogy a reklám mentesség is egy ilyen piros pont ami nagyon jó dolog) főleg hogy külön csomagként lehet csak a szolgáltatóknak megjeleníteni a kínálatban plusz pénzekért
Én azt szeretem a tévézésben, hogy sokszor olyan spontán filmek mennek amik amúgy eszembe sem jutnának hogy meg akarom nézni, mégis odakapcsolok és leragadok mert olyan jó. Az HBO go-ban meg sokszor csak lapozgatok a borítók között és ami meggyőz azt nézem, ezzel szemben ugye a tv csatorna meg lead valami lehetetlen magyarra fordított címmel ellátott filmet ami brutálisan tetszik
De ez már nagyon OFF -
ftamas0201
Topikgazda
Arra nem figyeltem kommunikáció közben, illetve elfelejtettem megkérdezni
Ettől függetlenül én lehet egy filmnowos csomagot előfizetnék ebben az esetben ha nincs kiscsomag (nekem van és sokat nézem, sok jó film van rajta csak jó lenne HD-ben) de ez saját maga dönti el mindenki illetve pénztárca. Viszont ha az osztás átnézés és stb nem javít akkor mindenképpen ki kell hívni őket hogy nézzék át a jelerősségeket mert lehet gyenge már a két tévéhez azon a területen, ez sem kizárt. A tunert cserélném legutoljára ha ezek a díjmentes dolgok nem jönnek be, akkor a szerelők is meg tudnak erősíteni abban hogy cserélni kéne esetleg. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
farkas-j
őstag
Gondolom tudod, hogy a gyári firmware-es routerek túlnyomó többségében a WAN port IP cím tartománya nem egyezhet meg a LAN-os IP cím tartománnyal. Van néhány típus aminél a WAN port konfigurálható LAN portként is, de ez csak nagyon kevés eszköznél tehető meg. A Te eseted meg azért nem általános, mert moddolt firmware-t töltöttél a routeredre, ami a felhasználók többségére nem jellemző. Én az átlag user részére írtam az ismertetőt.
-
nfsu17
veterán
az a baj, hogy a technisat nem tudom milyen formátumot vár el.
xml? más?
ip címet kér? musor.tv? ezt így nem vette be.
van benne alapból egy német honlap címe (technibutler.de...vagy ilyesmi), de hát azzal nem megyünk semmire.
és azt sem látom, hogy mi van a honlap "mögött". -
zako
tag
Zalaegerszegen tegnap éjjel változott a csatornakiosztás, csak gondolom a méltatlankodó topiktárs ma délután észlelte...
Egyébként hetek óta erről szól a fórum, a Tarr Facebook-oldala, a Tarr weboldala, stb. Ráadásul a Tarr mindig január elején variál a csatornakiosztással, mint az köztudott, Mr. Teufel...
Most egyébként úgy tűnik, hogy elsőre sikerült kedvenc szolgáltatónknak levezényelnie a csatornakiosztás variálását, legalábbis nálam minden a helyén van.
-
amadeus11
senior tag
Te tényleg a TARR-nál dolgozol? Vagy az ügyvédjük vagy? Csak mert akárki beír valami kifogásolható dolgot te azonnal bevéded őket. Maradjunk annyiban, nem véletlenül nem lehet értékelni, hozzászólni a cég Facebook oldalán. Kommenteket se azért nem látsz, mert nem írnak, hanem mert törlik őket. Pár év és olcsóbb lesz a mobilnet és megXXXXhatják a tudományuk. Se a netjük se a tévéjük nem kell majd senkinek. Hacsak nem adják annyiért, mint a többi szolgáltató. Vagy olcsóbban. Hahaha.
-
-
-
zako
tag
Értelmetlen a Filmkalauz és Tudástár csomag is (ez utóbbi különösen), hiszen egy-egy csatorna kivételével a Mix csomag mindkettőt tartalmazza, és 100 Ft illetve 300 Ft a különbség havonta. Mondjuk a HD csomag se egy nagy üzlet, valóban...
Mondjuk nem értem, hogy ennek a rengeteg kiscsomagnak mi értelme van, pláne ilyen árazással. Lenne egy Mix és egy Platina Mix, előbbiben az összes "olcsóbb" csatorna, az utóbbiban meg minden, ami csak fogható. De leginkább az lenne a legjobb, ha egyesével összeválogathatnám a saját csomagomat, a Tarr meg mondana rá egy árat. Nyilván mindenféle mennyiségi és árukapcsolási kedvezménnyel együtt. Valószínűleg igényelne némi fejlesztést szoftveresen, de hosszú távon elégedettebb előfizetőket eredményezne.
-
emre33
addikt
Ezerszer jobb és nagyobb teljesítményű routerem van, mint amit ez tud.
De ezt tegyük is félre. Fogadjuk el, hogy ez a cucc mindent tud, és havi szinten adják ki hozzá a biztonsági frissítéseket (lásd wifi biztonsági hiba KRACK)
Várhatunk hónapokat (éveket) mire a KRACK hiba javítását telepítik erre a routerre.
Én routeremhez már elérhető a javítás.Senki se garantálja a routerhez a hozzáférést, azt hogy x év múlva tudni fogod a jelszót..
Azt szeretném, hogy az én Routerem külső ip címet kapjon. Ami eddig tökéletessen müködött 240Mbit nettel.
Sok kapcsolattal nem birkozik meg?
Ebbe ne menjünk bele.
Nem mindegy, hogy egy Routerbe 600Mhz proci van, vagy éppen 1600Mhz 2 vagy 4 magos...
És nem mindegy, hogy X kapcsolat mellett mennyire lassul be a router, és 320Mbit net esetén ez már Fő szempont.Én nem átlagos user vagyok, ha már van egy Komoly saját Routerem, szeretném kihasználni.
-
-
CsodaPOK
senior tag
Van Tarr és UPC előfizetéshez is közöm.
UPC sebesség/ár arányban sokkal jobb, viszont az ügyfélszolgálata sokkal borzalmasabb. Nehezebb élő emberhez jutni és utána is küzdősebb dűlőre jutni velük. Pl legutóbb küldtek új modemet csomagváltás miatt (szereld magad konstrukció), beraktam, net nincs, modem nem csatlakozik. Felhívtam őket, elmondtam a helyzetet, persze jött az indítsd újra, húzd ki, dugd be, próbáld router nélkül, stb. Már szerelőt akart kiküldeni, aztán belecsapott a villám, hogy jaaaa nincs is hozzárendelve a modem az előfizetésemhez, mert hát új és most kaptam meg postán.
Médiabox erőltetésen nem tudom, hogy mit értesz. Nem rég váltottam digitális TV csomagra. Először boxot mondott az üzletkötő, mondtam neki no way, ne merjen nekem boxot küldeni, mert egyből dobom ki az ablakon. Egyből nézte a kártyát a csomaghoz, nem volt ebből semmi gond.
Tarr sebesség/ár arányban rosszabb, de az ügyfélszolgálata sokkal jobb. Nincs menürendszerben bolyongás, gyorsan élő emberhez lehet jutni. Sokkal inkább értik a dolgukat (legalábbis akikkel én beszéltem eddig). A szerelők reakciója is sokkal gyorsabb és a hozzáállásuk is emberközelibb.
Múltkor este 7 körül hívtam őket, hogy mobiltv-ben az egyik csatornán csúszik a hang. Telefont lerakva 2-3 perc múlva javították, 10 perc múlva csörgött a telefonom és kérték, hogy teszteljem.Stabilitással szerencsére egyiknél sincs bajom. Tarr is és UPC is szinte beton stabil nálam.
-
-
-
cfcfan30
tag
De erted a lenyeget mit akarok mondani
Butasagnak tartanam a nevvaltoztatast azert, mert megvaltozott a csatorna profilja.
Na de azert a budipapir kft ne mondd hogy nem tetszettHogy hangozna az x-faktor kozepen: a rendszeresen szavazok kozott kisorsolunk egy honapra elegendo papirtorlo csomagot a budipapir kft felajanlasaval
-
cfcfan30
tag
ha neked lenne egy budipapír kft. nevű céged, és elkezdenél később csak kéztörlőt gyártani, sztem te sem változtatnád át a nevét kéztörlő kft.-re, ha már a budipapír kft. cég felfutott, ismert név lett, mert hülyeség lenne.
lehet hülye példa, és részemről itt zárnám is ezt a "vitát", de én így látom.
elhiszem hogy sz*r érzés, ha leveszik a műsort ami tetszik, de ettől nem kell rögtön az egész csatornát a sírba kívánni emiatt.
az ászf-et meg nem nyálaztam át elejétől végéig, tök mind1 hogy az sd most hol van, a lényeg hogy a hd hol lesz(természetesen tökéletes lenne, ha az sd helyett lenne hd, ugyanott ahol eddig.)
-
zozola
csendes tag
-
cfcfan30
tag
Ha utanaolvasol a history csatorna tortenetenek, tudnad, hogy a brand maradt csak meg, a musorok valtoztak at rajta.
A reklamokrol annyit, hogy tokmind1 mennyi van a musorban, ha nem akarsz reklamot, letoltod... Akad par history-s musor a megfelelo helyen.
Discovery-t meg nagyon ajanlom hogy extraba(vagy platina mixbe) rakjak.
-
cfcfan30
tag
-
ftamas0201
Topikgazda
Egyszerre válaszoltam kettőtök kommentjére, az a rész 1egaly kommentjére vonatkozott
Akkor semmi komoly, ezekért nem bolygatom a csatorna kiosztásomat
Mondjuk igazából a comedy central family nem a comedy extrából lett? Mintha úgy rémlene hogy mindhárom csatornán csak névváltás lenne. Lehet tényleg ezeket észlelte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest