- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Destry
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes témával küzdök már tavaly december óta, ezt szeretném megosztani Veletek, már csak érdekességként is.
Vettem egy használt asztali gépet a noti mellé, ami tökéletesen működött is, viszont arra lettem figyelmes, hogy néha kopogó hangok jönnek a gépházból, amit kb ahhoz tudok hasonlítani, mint amikor egy kábel hajszálnyira hozzáér a venti lapátokhoz.
Elkezdtem keresni a zörgés okát és a táphoz jutottam. Leellenőriztem, ventihez nem ért hozzá semmi, úgyhogy ventillátort cseréltem. A zaj eztán sem szűnt meg, tehát tápcsere egy chieftechre. Zörgés csak nem múlik. Srác akitől hoztam a gépet korrekt volt, mivel használt cuccokkal foglalkozik nem okozott gondot a lapcsere, gondolván hogy az "húzza" a tápot és vmelyik kondi kopog. Tehát lap csere, tokkal, vonóval, proci, ram,stb. Segiteni ez sem segitett, úgyhogy elkezdtem szűrni a bejövő áramot, túlfeszvédős konnektor, szünetmentes. De a "manók" továbbra is csak kopogtak. VGA csere, ODD, HDD csere, de minden maradt a régiben. Már a gépházat is lecseréltem kínomban, pedig arra 99% os bizonyossággal eljutottunk, hogy vmelyik kondi zörög a tápban, de mivel már a konnektortól kiidulva a billentyűzetig mindent cseréltem, teljesen tanácstalan vagyok. A zaj független a terheléstől is, van amikor idle módban 1-2% proci terhelésnél is zörög vadul, 100% nál pedig hallgat, de van hogy forditva történik.Kíváncsi vagyok van e hasonló tapasztalatotok, illetve a véleményetekre a dologban.
Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest