- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Ezt most úgy mondod, mintha a többi nem tudna elromlani :((
Aki meg kiad érte többet, és elromlik neki, utána sírhat, hogy miért adott ki annyit mikor az is tönkrement.........
Száz szónak is egy a vége: elmegy ezzel is, de biztosabb egy komolyabb/drágább táp. Részemről PONT. -
Bally
senior tag
Nem, egyeltalán nem hiszek a boltosoknak, mert némelyiknél még én is jobban értek hozzá (hú ez lehet erős volt ;]), de akiről beszélek az a barátom, és látom mivel dolgozik.....
Táp: persze, hogy minél nagyobb annál jobb, de azért nem mindegy az ára sem szerintem, nekem is Chieftec van, ettől függetlenül nem kell minden gépbe szerintem Chieftec/Enarmax/Zalman......, mert olcsóbban is lehet minőséget venni, ha nem is olyan minőség.
De akkor is, ti mindíg a legdrágábbat ajánljátok.....
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged