- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Még nem sikerült beszerezni a tápomba 135mm-es ventit, most írtam a scythe-nak, hogy hol tudom beszerezni.
Ami a tápban van venti az 82CFM légszállítású 37dB-es. 2,4W-os 2000RPM-es
A Kama Flex 1200RPM-es (ezt néztem ki azért , de van nagyobb is)
23.2dB és 75,6CFM a légszállítása 1,14W-os.Most a három érből majd bekötöm a feketét és pirosat és így is vezérelni fogja a táp?
A mostani az két eres és elvileg vezérli, mert terheléskor megemelkedik a fordulat akkor eltűnik a hangja (ebből tudom) nem kattog. -
Gerisz
addikt
válasz
DonThomasino #338 üzenetére
Ez stimmel, de mondjuk ha van olyan mondjuk 140-es amin ki van könnyítve vagy van hely ahová fúrjam akkor olyan is szóba jöhet csak a lehető leghalkabb legyen.
Mondjuk nekem van S-Flex-em 1200-as pár darab és nagyon szeretem, alacsony fordulaton csendben van, tehát ez a csapágyazás lehet a legjobb is.
-
Gerisz
addikt
válasz
DonThomasino #336 üzenetére
Kösz!
Én még ezt se sajnos.
Hajlandó vagyok én moddolni is, csak ki lehessen rajta alakítani a 135-ös furatokat. -
Gerisz
addikt
Milyen ventit tegyek a Silent Pro M700-ba?
A legfőbb bajom, hogy 135mm-es venti van benne gyárilag ami halkan kerreg és idegesít.
Gari nincs mert szétbontottam a tápot harisnyázni, cserélni akartam egy X-660-ra de most válság címen több mint egy tízest emeltek rajta így inkább azzal várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- nVidia tulajok OFF topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged