-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila567
csendes újonc
válasz
matyiroli #2628 üzenetére
Sziasztok egy Cooler Master rs500-psap-j3-as tápom van és a ventilátor eléggé furcsa dolgokat művel, amikor rájön az 5 perc, elkezd nagyon búgni mint ha robbanni készülne aztán pár perc múlva abba hagyja, szerintem a ventilátorral van valami azt szeretném cserélni hasonló teljesitményűre.
Venti tipusa: Yate Loon d12sh-12-es venti
Azt szeretném kérdezni hogy a táp automatikusan szabályozza a venti fordulatát vagy fix fordulaton pörög?
Ki akarom cserélni a ventit de nem tudom milyen lenne a megfelelő, a tápba forrasztva van a venti. Ha elvágom a vezetéket és összekötöm megfelelően a táp ugyan úgy fogja szabályozni magának a ventit vagy ha veszek egy hasonló teljesitményű ventit pl 3 pineset akkor annak a fordulatát tudom szabályozni ha az alaplapra csatlakoztatom?
Válaszokat privát üzenetben is kérném úgy jobban átlátom de az se baj ha komiba irjátok
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged