- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
Hercooles #23 üzenetére
Az ötlet jó, bár problémás lehet, mert a táp belsejét nem 90 fokkal elfordított légáramlásra tervezték (remélem érthetően írtam), ennek következtében nem biztos, hogy minden hülni fog, aminek hülnie kell. Én nem rizikóznék vele (bár ha értessz az elektronikához, és tudod, hogy minek kell hűtés és minek nem fontos, egy kis körültekintéssel eredménnyel járhatsz).
Másik probléma szintén a táp belső kialakításából ered; a 12.es ventit nem fogod tudni belülre felfogatni, mert nem fér be.
Így első nekifutásra ennyi gondos dolgot találtam.
MOD: és igen, mint előttem írták, nem éri meg (szerintem) ezzel baszakodni.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni:
A PFC sokkal inkább a hatásfokkal van összefüggésben, mint a feszültségekkel.
Másrészt, ha a tápod automata fordulatszabályzós, akkor elég kényes dolog lesz leszabályozni a ventit, mert ha Te le is szabályzod, az automatika több kraftot fog neki adni, ergó ugyanannyit pörög, csak melegít pluszban egy ellenállást is (ezt csak azért jegyzem meg, mert én sem tudtam a 360-as Sirtec-ről, hogy automata, faszául beállítottam a ventit 12 voltra ellenállásokkal, beraktam a tápba, és ekkor ért a döbbenet, a venti alig pörgött. Ezután kimértem a ventire menő ágat; 5,5 volttól megy felfelé a feszültség. Sehol nincs a tápon feltüntetve, hogy automata).
Ez kiküszöbölhető pl. úgy, hogy nem a tápban lévő csatlakozóra kötöd a ventit, hanem fix 12 vagy 5 voltra.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest