-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
1 ventit találtam, ami igazából jónak tűnne. Enermax Twister Pressure. Csak az is 3.8k, postával nesze, 5k, és ha nem válik be, mert nem indul alacsonyabb V érték mellett.
Többinél vagy nem találtam statikus nyomásra értéket, vagy amperre nem stimmeltek. 0.33A amúgy az eredeti, félrenéztem az a 0.16-ot.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy XFX Pro 450W-os táp. A benne levő venti elvileg 2050RPM-et forog, 0.16A-es, a statikus nyomása 2.8, és max 38-42db hangos. CFM értékre 81 CFM. Indulni 2.5V-tól tud (egyik Seasonic táp adatlapjáról másoltam ezeket)
Szeretném cserélni valami halkabb megoldásra. Most a táp a leghangosabb a gépben. Mit ajánlotok olyan 4000Ft-ig?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest