- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Ne kösd alaplapra, rossz esetben akár meg is sütheted a tápot!Normális, hogy nem indul egyből, mivel nem kap elég indító feszt, de pár másodpercen belül el fog indulni.Vagy végső soron, ha nagyon zavar rákötheted egy molexre is, és akkor fix 12V-on fog menni.Pusztán esztétikai okok miatt, de én a külső elvezetést sem erőltetném.
-
takacsbotond
őstag
-
takacsbotond
őstag
-
takacsbotond
őstag
1.: Igen, színt színre.Forrasztás után érdemes zsugorcsövezni, de az is elég, ha minőségi szigszalaggal párszor körbetekered.
2.: Felesleges.A sárga a fordulat szám visszajelzés, a kék pedig a PWM-jel.
3.: Mivel 4 pines, és nem szereti a feszültség alapú vezérlést az Enermax csak elég korlátozottan szabályozza magát.A Noiseblockerrel nincsenek ilyen problémák.Igen, erre gondoltam.
Az Enermax oldalán van egy kapcsoló, amivel állítható a maximum fordulatszáma, viszont a szabályzási problémák miatt nagyobb állás = magasabb rpm, hangosabb venti.A legnagyobb állásban számomra már idle is elég zavaró volt. -
zodo
nagyúr
Időközben rátaláltam és tápos topikban is ajánlották a ENERMAX UCTP12P-t.
Jelenlegi Protechnic Electric venti csak 2 eres (piros+fekete)
Leendő Enermax 4 eres (fekete+piros+sárga+kék)1. Feketét a feketével, pirosat a pirossal forrasszam össze?
2. Fennmaradó sárga+kéket szigeteljem le mivel nincs rájuk szűkség a továbbiakban?
2. Táp vezérlő chipje fogja szabályozni, terhelés arányosan mint eddig a fordulatszámot?Szerk:
Sokáig írtam közbe válaszoltál.
Erre a 3 pines -re gondolsz, nem sok helyen találtam.
Most nézem hogy ezzel a típus számmal van B12 3, B12 4 és mindkettő 3 pin-es.Enermax kapcsán láttam hogy van valami app amivel szabályozható de mint tápcsatit alkalmazva is állítható a kívánt fordulatszám érték?
-
takacsbotond
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest