- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco F7
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy FSP Raider 650w-os tápom, és esélyesen haldoklik a ventije, legalábbis ez a leghangosabb a gépemben. Olvasgattam vissza, YL D12SM-12 a gyári venti, ehelyett kéne valami, ami normálisan hűti, és halk is.
Láttam eddig az Enermax Twister pressure volt ajánlva, de...Van ennél jobb/halkabb?
Noiseblocker, Akasha apache...
Illetve van itthon Coolink SWiF2 120P, ez beépíthető a gyári helyére? Vagy egy Nanoxia Deep Silence megfelelő lenne? Igazából ez lenne a legjobb, mert tudom hogy elég halk, meg ebből még úgy is kell rendelnem
Ja és a szereléssel kapcsolatba: Kell forrasztani? A gyári venti hány pines, az újat majd csak simán rádugom és működik vagy kell vele bármit is mahinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest