-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyinger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy XFX 650 Pro tápegységem. Korábban olvastam, hogy másoknál is zavaróan hangosnak írják le a tápegységben lévő gyári Adda ventilátort. (Gyári leírásában 42.5 db/A) Alaphelyzetben nem zavaró a hangja, ám már kis terhelés esetén is számomra borzasztóan hangossá válik. Olvastam azt is hogy ugyanezen márkájú táp 850 W-os változatánál is adódtak már ilyen jellegű problémák.
A gondom inkább az, hogy alig 1 éves a tápegység, talán még fél éves sincs... 5 év garanciával vásároltam megbontani nem szeretném, csak akkor ha más lehetőség tényleg nem létezik.Először is arra kérnék tanácsot, hogy garanciával visszaküldhetem-e a tápot cserére vagy javításra?
Amennyiben ez az út járhatatlan mit javasolnátok? A cserén csak azért gondolkodtam el, mert a táp Seasonic beles amit mindenki dícsér és nem sűrűn érkezik panasz rájuk. Ha nincs más lehetőség valamilyen márkásabb 140-es ventilátort szeretnék beletenni és belefabrikálnám. Erre is kérnék javaslatot!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest