- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A héten megszereztem Németországból az FSP SAGA 450P táphoz a gyári Yate Loon ventilátort.Elvittem a tévészerelő ismerősömhöz, hogy berakjuk.Kicsit bonyolítottam a dolgot.Nem akartam a régi ventilátor vezetékét elvágni, s ráforrasztani az újat, hanem a nyákból lett leforrasztva a régi, s így berakva az új.Ha ilyen problémám lesz legközelebb, akkor lehet, hogy csak a kábelt csípem el.Az új ventilátoron 3 vezeték volt.A harmadikat rövidre vágtuk, s zsugorcsővel bevontuk.Egyik ismerősöm azt mondta, hogy miért nem próbálkoztam először a szilikon zsírral.Azt mondtam neki, hogy a fórumon többen írták, ez csak 1-2 hónapra oldja meg a problémát.Egyébként tegnap óta szép csendben dolgozik az új ventilátor.A szereléskor annyi problémám volt, hogy a tápegység csatlakozójáról, amivel az alaplapra csatlakozok, a biztosító pöcök letört.Gondolom, mivel nem cipelem a gépet ide-oda, nem jelent ez problémát, így is megfelelően szorol az aljzat az alaplapba?Amikor visszadugtam az alaplapba, elég szorosan men bele az aljzatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Formula-1
- Sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest