- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Szerintem a legjobb, legalábbis nekem kedvencem A_Z angol nyelvtan lexikon, no meg a legalapabb dolgokkal az "Angol kisokos" nevű kis zsebkönyvecske sorozat. Felsőfokúm van már nagyon régóta, munkám során folyamatosan használom a nyelvet sőt mellékesen szakfordítóként is dolgozom, de nyelvtannak utánanézni ezeken kívül másra nincs szükségem, ez alapján mondom.
Netes szótárakból meg a leggyakrabban használt sztakival vigyázzatok, sok tévedés és pontatlanság van benne, ezek ellenőrzésére jó például a freedictionary, ami egynyelvű szótár, de játékos szókincsbővítésre is nagyon jó. (Legalábbis én szoktam akasztófázni meg szópárosítósat játszani is rajta, és a főlapon lévő kis ismeretterjesztő cikkek is érdekesek.
)
-
VOid
tag
könyvekről most nem mondanék véleményt mer lényegében sok jó könyvet, oldalt találsz neten is, de ha kezdő vagy lényeg bármit csinálsz bármit tanulsz, mellette sokat olvass(könyv, cikk) meg hallgass angol beszédet(sorozat.. film. v akármilyen videót neten), hogy megerősítsd amiket tudsz, mer legyen az bármilyen nyelvtankönyv amiből tanulsz nincs elég példa h rögződjenek a dolgok... legalábbis sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest