- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoleeka
tag
Hát azért nem mindegyik iskola veszi fel a boldogot és a boldogtalant mert van olyan, hogy hírnév
csak a gyengébbek és azok általába bent is tartják őket!
Viszont egy két főiskola a pótvizsgadíjakból is elég jól megszedi magát pl.: GDF - 2700 amit szeptembertől megemelnek ''drasztikusan''ebben csak az a vicc, ha jól tom állami törvényben 2730 a max kérhető összeg, de lehet megemelték azóta
Na az meg a másik, hogy tényleg túlképzés van mivel senki sem akarja a szakmunkát csinálni, hanem egy irodában szeretnék a seggüket mereszteni a diplomások!
Ezt nem rossz indulatból mondtam, mivel nekem is 1 év múlva lesz
Nekem csak az nem tetszik az egész főisklolában, hogy rengeteg elmélet semmi gyakorlat!
Sztem sokkal több gyakorlat kéne és nem lenne az, hogy minden 5 embert lecsesznek vagy kirúgnak, mert elvileg tudta azt egy vizsgán csak már régen volt!
Szal sokkal több öszpontosítás kéne az adott szakra és nem felesleges dolgokkal tömni a deákok fejét!
Az meg egy vicc, hogy a diplomásoktól, majd levonnak fizetést, mert lediplomáztak és az állam fizette az ingyenes oktatást!
Röviden ennyi
Üdv.: ALL
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged