- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Nalunk az eurok gyakorlatilag fejben teljesen leegyszerusodnek az ikonok szintjere, viszont az amerik nagyon valtozatosak ebbol a szempontbol. Pl mult heten vegig a Rambot jatszottuk, es bele lehet elni magad. Altalaban az eppen utunkba kerulo teljesen valoszinutlen zse kategorias filmes szitukon es megoldasokon rohogunk. Megkeselunk egy embert, tuleli, de elbujunk tiz centire mellette a bokorban, mert epp alacsony a threat levelunk :). Vagy szitava lonek de szerencsere nalam van még az atletatrikom es csak az foszlik le rolam (egyszeri discard tulajdonsag), stb
. Es mindig nagyon buszkek vagyunk ra milyen ugyesen kivagtuk magunkat a szorult helyzetbol, ahogy a valosagban is tortenne
. Pedig alapvetoen ez a jatek is a szokasos negyzetracs/hexa lepsz-olsz-szivsz jatek, mint az osszes tobbi
.
-
mike1334
veterán
Miután írtam a posztot, megkérdeztem az asszonyt, hogy áll a kérdéshez. Kb ugyanúgy mint én, a legtöbb játékunkból nem tudna mondani egy lapot se, hogy mi van rajta, vagy mi a neve. Nálam is ledobja a témát a játék már az első alkalommal, egyik első közös kedvencünk a 7 csoda párbaj, lövésem sincs milyen épületek vannak benne, csak az ikonokat nézem. De azt a kevés, történet alapú játékot, amivel játszottunk (Unlock) szerettük. Jön magyarul majd az Arkham Horror lcg, azzal szerintem teszünk majd egy próbát (ha nem rontják el a fordítást...delta hozza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest