- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
A dxomarkt ugye eredetileg egy fotós oldal volt, igazából a pontozás miatt lett népszerű, nekem sosem volt a kedvencem, mobilnál persze érdemes ránézni, nem e pontokra mármint, hanem a cikkekre, ha ez a fontos. Fényképezőgépnél, sosem volt nálam mérce.
Mondjuk az olyan varázslatok, hogy valami téma legyen a képen, hogy ki lehessen találni mit kellene nézni, meg vonalak, felületek, stb, azért nem egy irreális elvárás azt gondolom, de a fent linkelt képekhez hasonlóak rendszeresek, és már hosszú évek óta. Kb most először szempont nálam a kamera pl, de ezt sosem értettem, ez egyszerűen beleszaromság, csak azért mert Bog oda jár kutyát sétáltatni. Mint pl. hogy egy 3 perces video nincs az ui-ról, meg a méretekről, illetve ahol a amúgy egyáltalán videó (rapidteszt), az sincs linkelve szerintem.
Egy gsmarénánál képesek lefotózni minden tesztben ugyan azt az épületet lefotózni, egy hasonló már level 2 lenne, az összehasonlíthatóság végett.
A level 3 mondjuk ha összeraknak egy teszt táblát két lámpával.
-
haruspex
aktív tag
Alapvetően csak viccnek szántam, de igen az valószínűleg benne van, csak azért ez tudja erodálni egy oldal hitelességét. Leszarozni meg nem kell feltétlen, csak azt mondani rá, hogy ez jó vétel az gond. A hitelesség számít, mert ránézel egy telefon adatlapjára, ma már és majdnem bármit tudsz róla, az esetleges bugokért és akku, és kameratesztért olvasod el.
Itt meg nincs mozgókép a telefonról beágyazva, a kamera tesztek meg évek óta értékelhetetlenek nagyrészt, és a többit meg el kell hinni. Alapvetően a fentebb részletezett okokból már jó ideje nem olvasok rendszeresen teszteket,csak ha venni tervezek valamit, vagy ha ajánlani kell, de most pont belefutottam ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest