Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haruspex

aktív tag

válasz bteebi #80 üzenetére

A dxomarkt ugye eredetileg egy fotós oldal volt, igazából a pontozás miatt lett népszerű, nekem sosem volt a kedvencem, mobilnál persze érdemes ránézni, nem e pontokra mármint, hanem a cikkekre, ha ez a fontos. Fényképezőgépnél, sosem volt nálam mérce.

Mondjuk az olyan varázslatok, hogy valami téma legyen a képen, hogy ki lehessen találni mit kellene nézni, meg vonalak, felületek, stb, azért nem egy irreális elvárás azt gondolom, de a fent linkelt képekhez hasonlóak rendszeresek, és már hosszú évek óta. Kb most először szempont nálam a kamera pl, de ezt sosem értettem, ez egyszerűen beleszaromság, csak azért mert Bog oda jár kutyát sétáltatni. Mint pl. hogy egy 3 perces video nincs az ui-ról, meg a méretekről, illetve ahol a amúgy egyáltalán videó (rapidteszt), az sincs linkelve szerintem.

Egy gsmarénánál képesek lefotózni minden tesztben ugyan azt az épületet lefotózni, egy hasonló már level 2 lenne, az összehasonlíthatóság végett.

A level 3 mondjuk ha összeraknak egy teszt táblát két lámpával.

• haruspex

aktív tag

válasz bteebi #78 üzenetére

Alapvetően csak viccnek szántam, de igen az valószínűleg benne van, csak azért ez tudja erodálni egy oldal hitelességét. Leszarozni meg nem kell feltétlen, csak azt mondani rá, hogy ez jó vétel az gond. A hitelesség számít, mert ránézel egy telefon adatlapjára, ma már és majdnem bármit tudsz róla, az esetleges bugokért és akku, és kameratesztért olvasod el.

Itt meg nincs mozgókép a telefonról beágyazva, a kamera tesztek meg évek óta értékelhetetlenek nagyrészt, és a többit meg el kell hinni. Alapvetően a fentebb részletezett okokból már jó ideje nem olvasok rendszeresen teszteket,csak ha venni tervezek valamit, vagy ha ajánlani kell, de most pont belefutottam ebbe.

Új hozzászólás Aktív témák