Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Több mint féléve van nekünk Telekom előfizetésünk, 50 megás nettre és iptv szolgáltatásra.
Koax kábelen jön nem optikán.
Sagemcom F@st 3686AC modemünk van.
A wifit nem szórja mert kikapcsoltam ehez külön ruter van beállítva.
Egy db set top box van rá kötve.
Majd nem minden nap tapasztalható a hiba, hogy kapok íp-címet de még is belassul a net vagy meg is szakad egy kis időre. Ilyenkor várni kel még észhez tér vagy ha nem várok újraindítom és utána megint megy hiba nélkül.
Ezek az értékek jók??? -
e90lci
senior tag
-
laszlohu
addikt
válasz
e90lci #90593 üzenetére
Nekem d-link - es van,
ezt csak azért írom, mert rájöttem, hogy mitől romlik el a wifije az enyémnek,
nálam automatikusra volt állítva a csatorna állító,
de azt átállítottam manuálisan 6 - os csatornára, és azóta no problem,egyébként nem minden csatornán lehet 20 , illetve 40 - esre állítani,
ezért jó a manuális beállítás. -
atala
addikt
Vicc ez a Telekom.
Miért van az, hogy sok-sok évig probléma mentesen használtuk a szolgáltatásokat, és most amikor gondolkodtunk a szolgáltató váltáson , minden szar lett.
Most végre megjavították a telefon hibát, ezzel egy időben a 250 megás sávszél lecsökkent 80 megára az is szakadozva. Ha bekapcsolom az IPTV-t, akkor meg jó, ha 20 megával jön az internet.
Az utóbbi két hónapban már annyi hibát jelentettem, hogy a két kezemen nem tudom megszámolni. -
Sziasztok, van arra valami tippetek hogy hogyan tudnám a sagemcom FAST3686 v2 modememet 2.4Ghz-en 40mhz-re erőszakolni? Eddig 1es csatornán használtam 40en de egy restartot követően az istennek nem akarja megint a 40et hanem 20mhz-es tartományban szolgáltat.
-
Sátán44
addikt
Coop akcióban már felhasználtam egy tartozék kupont, viszont van még 3 másik kártyám és hozzá kuponjaim, ezeket is felhasználhatom saját részre, vagy inkább más nevére kérjem a termékeket?
-
Cableguy
tag
válasz
molnartibor #90587 üzenetére
Három hete frissítették...
3.87.0 -
molnartibor
tag
Sziasztok Koaxnál ezt a sagemcom hulladékot mikor fogják frissíteni? Nincsenek nagy elvárásaim, csak hogy azt az egy telibe***** eszközt ami rá van dugva ne randomszám generátorral generált ipvel lássa már el.
-
törölt tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
neo-geo #90582 üzenetére
Nem modemed van, hanem ONT-od.
3 módon kötheted be a saját router-edet.
1, Router-nek használod ténylegesen és ő felel minden forgalomért, ehhez fel kell őket, hívni, hogy be tudják-e kapcsolni a Sagemben a PPPoE Passthrough-t, majd a PPPoE adatokat a router-ben megadva ő fogja ellátni a router feladatait.
2, AP/switch módban, így.
3, Egyszerűen rá dugod a Sagem egyik LAN portjára a saját router-edet WAN porton, és WAN type-nak DHCP-t adsz meg, így külön alhálózaton lesznek a router-en lévő eszközök és dupla NAT lesz. (Ezt használják legkevésbé, akik valamennyit értenek hozzá, mert szinte értelmetlen szétdarabolni a hálózatot, ezért hagytam a végére.)Mindegyik módszer többször ki volt már taglalva a fórumban, jobb fent a kereső segít, ha elakadsz.
-
szalai112
senior tag
Üdv segítcség kellne sajnos tápénzes vagyok! lehet hogy ki rugnak!
Van rámod a csekeket csusztatni 1 hónapig , én igy tudom 1 hónapig lehet?
sajnos magenta1-es vagyok -
chester99
aktív tag
Üdv,
Pénteken jönnek bekötni az Iptv-t, 30-as netem van, bondingal, fogok kapni mellé hd streemet?
-
Cableguy
tag
Hátha valaki még nem tud róla, hasznos lehet:
Koaxon a Sagemcom HGW-n (modemen) most először nincs letiltva az USB!!!
Készítettem egy videót [link], hogy hogyan lehet hasznosítani a mobilok töltésén kívül: -
raider21
aktív tag
válasz
trichie16 #90551 üzenetére
A nagy kérdés, hogy ZTE modem vagy HGW? Mi az eszköz pontos típusa?
Jó lenne, ha belépnél az eszköz admin felületére, és a vonali adataidról belinkelnél nekünk egy képet. Akkor tudunk többet mondani. De ha 3km -re van az a DSLAM, akkor sok jóra nem kell szerintem várnod!
Most látom:
ADSL2 plus-t ir a felületén, valamint:
Actual Rate(Up/Down) 639/3102 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 947/10048 kbpsEz kell nekünk, de képen jobb lett volna; mert kéne még a többi paraméter értéke is, ami ezen adatok alatt szerepel.
ADSL2+ futsz továbbra is, nem tettek át VDSL2 -re! Ennek több oka is lehet.
Elméletileg a vonalad 10/0,9 Mbit/s sebességet bírna, ebből van meg 3,1/0,6 Mbit/s.
-
Jamcsabi
tag
Böngésztem a Telekom televízió készülék kínálatát, van egy pár jó ajánlatuk.
1., Az LG 65UJ634V tévé otthoni előfizetésre vállalt 2 év hűséggel nagyon jó áron kapható: 267.740,- Ft
2., Az alábbi készülékek listaáron, előfizetés és hűség vállalása nélkül is, jóval a piaci ár alatt kaphatók:
- Thomson 49UC6406: 134.650,- Ft
- Panasonic TX-49EX600E: 157.080,- Ft
- Panasonic TX-55EX600E: 195.360,- Ft -
-
-
törölt tag
Az egyik box megállt.
Induláskor csatlakozás a helyi hálóra az pipa ,de az ip kérés piros x.
Kábelt ha kihúzom akkot mindkettő piros x és hátul az ethernet a led sem világít. HGW-ben sem látni sehol sem a boxot.Ha felhozom az alsó szintről (15m kábelt nem tudok cserélni) akkor működik.
Szerintetek a kábel halt meg?
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #90559 üzenetére
Ez frankón hangzik, csak az a gond semmi nincs raktáron ami kéne
3 féle tv-ből választanék, de egyik sincs..
-
Intel fan11
őstag
válasz
#81556480 #90555 üzenetére
Ha zaklatod őket pár napon belül rendeződik az egész!
Én leadtam a rendelést úgy volt hogy 72 órán belül megkeresnek telefonon! Ez nem sikerült nekik hívtam őket! állítólag kerestek, de nem vettem föl a telefonom. Mondtam nem volt nemfogadott hívásom. Azt mondják biztos rossz számot adtam meg. Rendeljek újra
. Ujra leadtam az igényt. Ekkor már rafkósabb voltam. Leadtam a rendelést 2 óra múlva már hívtam őket! Akkor azt mondta a csaj ő csak másnap látja az adott nap igényét, de viszont telefonon is lehet rendelést felvenni. Igy, akkor leadtam a rendelést! Átbeszéltünk minden mi mennyi lesz szerződés hosszabbítás után! Innen gyakorlatilag 3-4 munkanap alatt megvolt! Először kaptam emailt meg smst, hogy a szerződés adatim módosultak ott benne volt minden részletesen! Aztán elvileg kanom kelett volna a futártól emailt smst stb, de csak telefonon hívott h itt a tv 10 perc mulva itt lenne! Nagy volt az öröm. Nálam kb így zajlott! Lényeg ne neten adj le rendelést, mert hosszabb az ugyintézés! Hívd őket rád át velük mi mennyi lesz mit szeretnél!
-
Flashcash
Közösségépítő
Telekom GPON rendszerű optikai kábellel kapcsolatban van egy kérdésem.
Ajtó csere miatt lehet, hogy el kell vágnom a bejövő Telekom optikai kábelt.
Meg tudják ezt utólag kötni a Telekom szerelők vagy az egész kábelt újra kell húzni?
Van egy kötődoboz a falon nem messze tőlünk, ott esetleg van egy csatlakozó, amit én is ki tudok húzni és vissza tudom szedni a kábelt? (így nem kellene elvágni) -
törölt tag
üdv
telekom mennyi idő alatt küld ki részletre rendelt tv-t? és igaz hogy semmi értesítést nem kapsz? ha megkapod , ha nem .... ?
-
trichie16
csendes tag
válasz
Fücsök007 #90552 üzenetére
Nagyszerű kérdés, ennyire nem vagyok azért szaki a dolgokban
De viccet félretéve azt hiszem a szomszéd faluban van olyan, ami úgy kb. 3 km. Egyébként csak az a furcsa nekem, hogy most ilyen a net, meg általában ilyen gyors is szokott lenni, de volt hogy egy hónapig, vagy valamikor csak egy hétig full randomban jött az 5,6mega hibátlanul.
Egyébként már húzzák a faluban az optikát, csak a 3 utcából sajna eddig csak 1-be sikerült behúzni -
trichie16
csendes tag
Szevasztok!
Most ADSL netünk van itt, 2,7mb-es. Múltkor voltunk előfizetés megújitáson a Telekomnál és mondták hogy küldenek ki egy új modemet, és megpróbáljuk a 15 megabitet megcélozni, amiből azért talán 10 minimum megérkezik. A modem meg is érkezett egy digitális elosztó formájában tegnap (ZTE). Ma beszereltem, minden működik de a net ugyanolyan gyorsaságú, mondjuk nyilvánvaló hiszen egy eszköz csere miatt nem lenne gyorsabb.
A kérdésem az, hogy mikor pakolják rá a gyorsabb netet, vagy legalább probálják meg hogy mennyit bir? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Emil777 #90548 üzenetére
Vagy azt mondják, hogy tudnak róla dolgoznak rajta, vagy felveszik és cserélnek egy eszközt, ami ugyanezt fogja csinálni.
Ha normális wifit akar valaki (akkor nem szolgáltatós HGW-kre/ONT-okra hagyatkozik), vesz egy router-t vagy AP-t, ami az ő igényeinek megfelel és megfelelő módon beilleszti a képbe.
-
madle
őstag
válasz
yetmanus #90544 üzenetére
Én ezt az ügyfélszolgálaton próbáltam intézni ma személyesen, viszont ott mondták, hogy nem tudják beállítani, mert visszadobják Pestről, hogy jogtalanul ítélték meg nekem.. Viszont a honlapon is írja valahol ha összeállítom a csomagot, hogy kapok rá spec. opciót vagy sem? Az eddig elkerülte a figyelmem ezek szerint.
-
Emil777
csendes tag
válasz
neo-geo #90546 üzenetére
Hi,
Ahogy olvasgattam régebbi posztokat, a probléma nem új keletű. Azt nem értem, hogy a T miért nem tesz ellene semmit
Ma reggel a következőt tapasztaltam: a telefonom (Xiaomi, Android) ide-oda pattogott a normal és a guest wifi között, egyikre sem tudott feljelentkezni. Miközben a család többi tagjának a készülékei (Windows phone) jól müködtek, kiláttak az internetre...
Miután újraindítottam a Sagemcomot, minden megjavult
A ledobálást is tapasztalom, időnként
@Ru$y: mit gondolsz? Érdemes lenne a problémát továbbítani a T felé? (úgy értem, hogy mindenki, akinél a probléma előfordul, felad egy hibajegyet)
Emil
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy Sagemcom 5655V2-es modem amire kábellel egy IPTV box, és egy PS4 konzol kapcsolódik. A probléma pedig, hogy random időközönként a WI-FI-s eszközöket ledobja, a box és a PS4 viszont gond nélkül kapja a netet. Ez valami beállítási gond lehet, vagy szar a modem? -
madle
őstag
Üdv,
az miért van, hogy valaki hasonló vidéki településen kap spec1 vagy 2 kedvezményt a hosszabbítós Magenta csomagra, én meg a saját településemen nem kapom meg, ugyan azokkal a feltételekkel? Attól függ a dolog, hogy mekkora a konkurens cég jelenléte, vagy más? 9520Ft három otthoni szolgáltatásom 2 éve, és szomszéd településen rá tudják rakni a kedvezményt így 8900Ft csak nálam nem.....
-
Emil777
csendes tag
Sziasztok,
F@st 5655v2 AC (1 Gigabites csomag van az előfizetésben)
Optical Module Tx Power (dBm): 2.5
Optical Module Rx Power (dBm): -26.02ez jó vagy rossz? erős vagy gyenge?
Megköszönök minden idevágó információt
Emil
-
törölt tag
Azért én is telefonáltam , mert nyoma sem volt a rendelésnek :-)
Most már megy szépen minden
Viszont ezen az oldalon regisztrálnám a HBO GO-t (gondolom itt kell) HBO GO aktiválás azt írja , hogy :
Nem jó helyen próbálkozok , vagy náluk van a hiba ??
Nekem a A megadott MT ügyfél azonosítóhoz nem tartozik HBO GO előfizetés. üzenet sem egyértelmű, mert nem is tartozhat , mivel most akarom hozzárendelni.
A HBO oldalán leírtakat követem.
Hol a hiba? -
törölt tag
Hbo max csomag netes rendelés esetén mikor aktiválódik?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Soma01
veterán
Az ADSL csomagok elérhető sebességei hol nézhetőek meg?
-
kchris78
veterán
válasz
DJ. Ru$y #90521 üzenetére
Szerintem sem volt ez a szerzodes modositas (nem is modositas, megszuntetes es uj letrehozas) vegiggondolva. Kritikus emailcimnel foleg ha uzleti celra van hasznalva egy lakossagi (annak megfeleloen nem tul nagy prioritasu dologkent 'karbantartva') emailcim. Kicsit jobban korul lehetett volna jarni a dolgot. Az sem trivialis nekem hogy hogyan tortek fel csak ugy egy gmailes fiokot gondolom az is masnak a hibaja volt... (evek ota van 2 szintu ellenorzes SMS-el...)
-
OldMike
őstag
válasz
#22718208 #90523 üzenetére
Nálam a felvevős és a sima CISCO box is frissült. Az utóbbinál teljesen rendben lezajlott, a felvevős viszont a végén lefagyott a színes háromszöges képernyőnél. Csak egy újraindítás után (menüből, szoftveresen) állt helyre, de minden menüs funkciója (pl. műsorújság, információ stb.) nagyon lelassult, 2-3 másodperc kellett hozzá. Készenlétbe kapcsolás (távirányítóval) és visszakapcsolás rendbe tette, most már újra a régi.
A dupla váltás nálam nem jelent meg, úgy látszik ezeket a boxokat nem érintette.
Még nem tűnt fel, hogy a frissítés hozott-e bármi változást, én nem vettem észre, de ettől még lehetnek olyan funkciókban, amiket nem használok. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Megértem a problémádat, és megkérlek a személyeskedést, főleg a személy jelenléte nélkül fejezd be.
Hibázott kész, egy hozzájárulás írásával visszakaptátok volna az összes e-mail-jével együtt, ingyen. Gyanítom ti vagytok az egyetlenek, akik sosem hibáznak, hogyne.
Illetve elárulom, ha annyira kellett volna az e-mail cím, akkor nem felmondod a szerződést, hanem megírod a papírt, ehelyett idejöttél fröcsögni.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy még mindig meg lehetne szerezni e-mail címet, mivel a T működtet fizetős e-mail szolgáltatást és a hozzájárulás után gyanítom kiadnák újra.)
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Kicsit off de talán van valakinek tapasztalata a Telekom webshopból rendelt cuccok garanciáztatásával .
Adott egy D-LINK DIR-842 AC1200 WI-FI router ami egyik napról a másikra megadta magát, sem kábelen sem wifin nincs net. Megnéztem már mindent a beállításban, reset is megvolt de semmi.
Van a Telekomnak külön központi szervize , vagy bevihetem a hozzám legközelebbi T boltba is?Természetesen számla/garijegy megvan.
-
Beniii06
addikt
válasz
Obendi #90518 üzenetére
Ötlet, ami költséges lehet, akár meghaladhatja a telefon készülék árát, de működhet, ha ennyire fontos a memória funkció megőrzése:
Nem tudsz/tudtok valahonnan beszerezni egy használt 'olcsó' szünetmentes tápegységet, akár olyat aminek rossz az akkuja és kicserélitek sajátkezűleg? Mifelénk számtech boltban/szervízben viszonylag olcsón hozzá lehet jutni ilyesmihez. Egy 400-600VA-essel, akár egy napot is kibírhat, ha csak a telefont kötöd rá. -
Zeki
nagyúr
Hogy tudom az előfizetésem (net+tv) csoportos beszedésre tenni?
-
viktorhu
veterán
Mit szeretnél pontosan? Ha felmondtad a szerződést, akkor nem sok lehetőséged maradt - egyébként egy reklamáció alapján lehet, hogy helyreállították volna a fiókodat, így viszont egy bocsánatkérésre számíthatsz az ügyfélszolgálattól.
Egyébként engem is mindig át akarnak verni a sales-esek, hogy a maguknak nagyobb jutalékot jelentő konstrukcióra beszéljenek rá - egyszer sikerült, azóta mindig megköszönöm a tájékoztatást, és utánajárok, mielőtt döntök, és többször is kiderült, hogy "téves" tájékoztatást kaptam (mármint úgy mint te - konkrét hamis állítás, hogy ne azt válasszam, amire szükségem van). Vagy egyszerűen nem azt adja, amit kérsz, és ha reklamálsz, akkor "jaaaj bocsánat elírtam, kicseréljük akkor?" Szóval sales-estől nem veszek, ha nem muszáj, hanem megnézem, mi kell nekem, és az ügyfélszolgálattal intézem a dolgokat.
-
Vesa
veterán
válasz
astorre19 #90509 üzenetére
Tök mindegy, Gmail-t is használtunk már, ott meg feltörték a fiókot, ezért szintén kizártak pár napra. Ez a T-s cím teljesen stabilan ment 8évig. Nem tudom miért van, de ebben az országban mindig a vétlen áldozat a hibás, ez ilyen magyar jelenség, a jog is a bűnözőket védi.
Egyértelműen félretájékoztatott az ügyintéző, hazudott, nem végezte jól a munkáját. Ha rendesen dolgozik, akkor az ég világon semmi gond nincs, mert bemegyünk személyesen és helyben rendezzük az egészet, fennakadás nélkül. Nem mi vagyunk a hibásak azért, mert egy agyatlan liba nem képes két mondatot elmondani az ügyfélnek. -
bonat
senior tag
Már e hónapban 3.szorra szeretnék belépni az online ügyfélszolgálatba, de nem küld a rendszer nekem SMS-t.
Más már tapasztalta ezt? Vagy csak az én számomat bannolják?
Kérhetek én 100x is újraküldést..az SMS soha nem jön meg a belépő kóddal!
Legutoljára már rákattintottam, hogy nincs nálam a telefon és így e-mailben kaptam -
gg72
veterán
Sziasztok! Valamilyen központi oka lehet annak, hogy napok óta az eddigi 13 megabites ADSL net helyett csak 8 körül van a hálózati sebességünk? A családban másoknál (más telepüsékene) is ez a helyzet szintén ADSL-en.
-
Vesa
veterán
válasz
DJ. Ru$y #90497 üzenetére
Megtörtént. Ráadásul két hívás is volt, mindkét esetben a nő hívott, tehát egyértelműen azonosítható. Az más kérdés, hogy a T majd védeni fogja a dolgozóját, mi pedig nem sokoat tehetünk azon kívül, hogy felbontjuk a szerződést, amit már meg is tettünk. Többet a T közelébe sem megyünk.
-
törölt tag
A sok gányolás után már valami jó is történt.
Reggel lejelentettem, hogy a speedporton se normális pppoe pt, se normális ddns.
Délután már el is vitték ezt a hulladékot és már az entry i2 üzemel. Egyenlőre nincs rajta Fon , de ez pont nemérdekel mióta van hello data sim kártyám.
Meglátjuk pár hét alatt,hogy ez mivel fog beszopatni......
Remélem semmivel! -
havri1
félisten
Rég jártam erre, utolsó hsz-ek között nem találtam, így leírom, hátha valakinek újdonság.
Rendeltem a meglévő otthoni efi mellé egy xbox konzolt. Egyszer már vásároltam készüléket, egy tv-t, sima ügy volt. 2 év újraindult hűség, készülék törlesztés (egyben is ki lehet fizetni, de nem érdemes, mert a 22+2 hónap így is úgy is megvan a készülékre, ugyanis nem előtörleszt az ember, hanem gyakorlatilag a "csekkeket2 egyesével befizeti előre"), és kész.
Gondoltam most is így. Telefon, mert weben képtelenség volt leadni. Ügyintéző hölgy segített, pikk pakk, alap telefonra 2 év hűség, és uccu már jön is. Az sms és az email is. Később ránézek, valami nem stimmel..
Sok évvel ezelőtt 0 ft-os havidíja volt a telefonnak, úgymond rám erőltették, jóaz' ingyé' van. Lett.
Telt az idő, hűséghosszabbítás, aztán lett 240 Ft, majd 640, és most 930. Na mondom hoppá, mi ez a különbség. Idén októberben vagy talán novemberben törvénymódosítás miatt, eltöröltek valami hűséget, meg nem lehet drágább ha lejár a hűség etcetc.
Úgy alakították ki a tarifákat, hogy ezt figyelembe vették, viszont ezzel a módosítással, a hűségkedvezmény eltűnt az előfizetésből (készülékvásárláskor biztosan, ha csak sima hűséghosszabbítás, akkor nem tudom!), helyette csökkent az alapár. Esetemben ez +290 ft/hó, amennyiben van készülék is mellé.
Nem az a 290ft/hó bosszant, hanem az, hogy 0-ról indultunk, és már 930HUF/hó egy olyan szolgáltatásért, amit nem is használok.
Tudom, összességében kell nézni, mit kapok a teljes összegért. Ezért is marad.
Lényegében aki készüléket akar venni így, számoljon, hogy melyik szolgáltatásra kéri, mert az eltűnt hűségkedvezmény eltérő lehet.Másik: Emeltek az ezres net uploadján, 225 lett 203-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest