Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egyszerűen nem tudom PPPoE Passthrough módba rakni a Speedport W724V hgw-t, "csak modem" módban működik gond nélkül, de sajnos van VoIP így ez nem játszik. Amikor bejelölöm az "Enable PPPoE Passthrough"-nál a pipát és elmentem, látszólag el is menti, de ha újratöltöm az oldalt vagy másik fülre kattintok már nincs ott és a beállítást sem aktiválta.
Jelenleg ez a felállás:
- Speedport W724V, VDSL2-es internettel+ VoIP, fw: 09021602.00.650Már végigjátszottam a korábbi hozzászólásokban javasoltakat: Volt reset Speedport felületéről és a reset gombbal is, nem működik sem az alap 3play_cpe@telekom.hu-s cím+jelszó párossal, sem a saját hozzáférésünkkel. Reset után semmit nem állítgattam, dhcp be van kapcsolva, csak odanavigálok az Access data fülre, bekapcsolom és elmentem. Próbáltam azt is, hogy utána újraindítom, de akkor sem hajtotta végre a beállítást. A PPPoE tárcsázás openwrt-s routerről és PC-ről sem ment, megnéztem 4 különböző böngészővel hátha azzal van baja, de egyikkel sem aktiválta a PPPoE Passthrough módot. Igazából már teljesen kifogytam az ötletekből, gondoltam felhívom a Telekomot mit szólnak hozzá, erre azt kapom vissza, hogy Szuperszerviz, hát azzal tényleg kitörölhetem...
Van valakinek ötlete mit lehet ezzel csinálni? Lehet valami beállítás szolgáltatói oldalon ami miatt nem megy vagy módosítottak (inkább elrontottak) valamit ebben a szoftververzióban?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest