Hirdetés
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
hackeeeee #38283 üzenetére
Igen ezt már körbe jártam!
Viszont amikor a szép szőke lány mézes-mázas hangon kérlelt a maradásra, akkor egy szóval sem mondta, hogy a T-nél három fajta sebesség van!
Egy amit megveszel, egy garantált, és egy tényleges!
Na a tényleges 25%-al kevesebb annál amit fizetek!A garantált, nekem azt jelentette idáig, hogy délután amikor 10 millió ember netezik akkor le eshet odáig, de este, éjszaka amikor alig vannak a hálón felmegy 20 megára.
Na ezért nem is szólnék!
De így hogy állandóan ugyan annyi, ez nem más mint 15 megás net, mert éjjel nappal annyi!Mivel szerződéskötésnél senki nem hívta fel a figyelmem, hogy a vásárolt sebesség nem azonos a tényleges sebességgel, és én balgán azt gondoltam a húsz, az húsz, így én ezt a fogyasztók megtévesztésének tartom!
Azért kérdezném, hogy ez mennyire általános, mert itt nálunk van a T-s telefonos net, és van helyi kábeltévés kábeles (szintén T-s) net.
gyakorlatilag monopol helyzetben vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- alza vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Lian Li Unifan SL Wireless 3x120mm
- ASUS Prime Z690-P D4 alaplap, DDR4, LGA1700
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- Notebook alkatrészek: Dell Latitude, Lenovo Thinkpad, HP Elitebook, HP EliteBook, Probook
- red switches 60% bill eladó HIBÁS! pár switch nem müködik, elkezdett duplán érzékelni aztán behalt.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest