Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nyugodtan aludtunk. Semmi zavaró dolog nem történt az éjszaka.
    Tegnap egész délelőtt úton voltunk. Nagyon kifáradtunk. 3 helyen is voltunk munkát megnézni. Ezekre mindre kell adni árajánlatot és majd meglátjuk mit fogadnak el ezekből. A lányok addig amíg mi elvoltunk addig nézelődtek. Mondanám hogy vásárolgattak de nincs miből. Miután hazaértünk gyors ebédelés és még volt egy fél órácskánk amit összebújva tölthettünk el édessel. Nagyon szeretem ezeket az összebújásokat. Majdnem be is aludtunk. Neki kellett készülődni a munkába nekem pedig indulnom kellett cuncikáért. Sajnos rajta is egyre jobban kijött édes hiánya. Csak reggel találkoznak ilyenkor amikor elviszi oviba mert délután a Vera hozza el őt és addig náluk van míg én haza nem érek. Keveset látja az anyukáját ami immár 3. nap után érezhető is volt rajta. Mondjuk esténként lemegyünk a boltba vásárolni és akkor picit együtt vannak de ezek csak percek és akkor sem tud teljesen figyelni rá édes mert dolgoznia kell.
    Ma hosszú idő után először megyek dolgozni. Nagyon örülök ennek. Szerintem ma még csak finoman nyomjuk a melót. Ismerkedünk mit is kell csinálni. Majd meglátjuk mi lesz. Lehet hogy most nem lesz megállás egy darabig. Kíváncsian várom mi fog kisülni ebből az egészből.
    Ma cuncit viszi el az apja délután és vasárnap délelőtt jön haza. Most így jött ki a láthatás.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák