- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Végre újra itthon cuncika!!! Nem volt tökéletesen nyugodt az álmom de végre újra hármasban vagyunk. Tegnap édesnek kellett érte munka után menni pestre. Ez mondjuk nem okozott meglepetést számunkra. Hol vannak már azok a nagy szavak amikor ígéretet tett az apja hogy ha plusz napokat kap akkor természetesen ő is hozza haza. Na mindegy. Szóval egy busztúra után végre hazaérkeztek. Mivel én még dolgoztam ezért csak az itthoni buszmegállóba tudtam kimenni eléjük. Én vettem le cuncikát a buszról. ÓÓÓ!! Micsoda öröm volt ez számomra! Imádom ŐKET!
Sajnos az örömbe üröm is vegyült. Amire számítottam be is következett. Picit tartozkodó velem szemben. Valszeg kaptam ott szépen a tüskéket, még ha nem is neki mondták csak előtte. Ez az egyik a másik pedig az hogy 5 napig nem tudja lekötni a lányát. Ez így egyben sok. Ezért a következő megegyezés született. Egy hétvége az övé. Majd a miénk és végül egyet felezünk..Szerintem ez sem jó(mármint a felezés) de ez van. Én már kiszálltam ebből. Ők megeggyeznek majd. Sajnos egy túl nagy reggeli zörej miatt felébredt cunci és most itt van velünk ő is. Ez persze nem baj csak délutánra nyűgös lesz a korai kelés miatt. Persze tőlem tart egy fél lépés távolságot. Újra fel kell dolgoznia azt hogy lehet mégsem vagyok maga az ördög mint ahogy egyesek állítják azt. Szerintem pár napnak el kell telnie mire rendben leszünk mi is. Este azért voltak már jelek az enyhülésre...
A munkámról csak annyit hogy tegnap lefóliáztuk azt a tetőrészt amit tegnap előtt elkészítettünk. Mivel nem ázik már a tető ezért visszarohanunk kocsibeállót készíteni. Úgy hallottuk hogy hétvégére azt is fólia alá akarja hozni a munkaadónk.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest