Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt
Tegnap délelőtt rendet raktam a pincében. 2 rossz tévét kivágtam a kuka mellé ami hamar el is tűnt onnan és 2 kinőtt bicó+az akkus sárga autó elajándékozásra került. Még Masniban vannak de legalább nem a pincében. Egész szép hely lett hogy ezek kikerültek. A maradékot elrendeztem és már el is férek. Elment egy óra vagy több is rá de megérte. Vannak polcok amihez nem mertem hozzá nyúlni mert maradék csavarok és kacatok vannak ott. Ez majd egy következő nekifutás lesz. Próbáltam egy helyre gyűjteni az autószerelési felszerelésemet mert nagyon úgy néz ki hogy hétfőn és kedden javítani fogom szeretett Szemimet. Kompletten rendbe akarom rakni az első futóművet fékestől.
Délután gyalázatos időmérő volt az RB. számára. Kíváncsi vagyok mi lesz a mai futamon.
Elvileg ma dől el hogy jövő héten mennem kell e segíteni srácnak tetőfelújítást csinálni, és ha igen mikortól. Ha nem kell menni akkor szerdától unokatesómnál lambériázok és szigetelek kicsit.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest