Hirdetés
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Leállt a Galaxy S23 Ultra One UI 6.1(.1) frissítése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt
Tegnap délelőtt rendet raktam a pincében. 2 rossz tévét kivágtam a kuka mellé ami hamar el is tűnt onnan és 2 kinőtt bicó+az akkus sárga autó elajándékozásra került. Még Masniban vannak de legalább nem a pincében. Egész szép hely lett hogy ezek kikerültek. A maradékot elrendeztem és már el is férek. Elment egy óra vagy több is rá de megérte. Vannak polcok amihez nem mertem hozzá nyúlni mert maradék csavarok és kacatok vannak ott. Ez majd egy következő nekifutás lesz. Próbáltam egy helyre gyűjteni az autószerelési felszerelésemet mert nagyon úgy néz ki hogy hétfőn és kedden javítani fogom szeretett Szemimet. Kompletten rendbe akarom rakni az első futóművet fékestől.
Délután gyalázatos időmérő volt az RB. számára. Kíváncsi vagyok mi lesz a mai futamon.
Elvileg ma dől el hogy jövő héten mennem kell e segíteni srácnak tetőfelújítást csinálni, és ha igen mikortól. Ha nem kell menni akkor szerdától unokatesómnál lambériázok és szigetelek kicsit.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen