- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap nem volt suli ezért itthon volt Kati és Adri is. Kihasználtuk a lehetőséget és rájuk hagytuk Boldit amíg elugrottunk kettesben vásárolni szerelmemmel. Kicsit együtt voltam az én drágámmal. Az életünk folydogál tovább de még lesz egy visszaesés amikor eltemetik az öreget. Egyelőre nem tudni mikor várható mert kedden lehet legkorábban érdeklődni a patológián.
Délelőtt segítettem Adrinak egy képkeretet készíteni amire egy vászont feszítettünk rá hogy a BFF.-nek a szülinapjára tudjon egy egyedi képet festeni. Egész ügyes ötlet. Ma kollektíven a lakást rendezzük. Pakolás és takarítás. Nem tudom mi lesz a hétfői tetőkezdéssel mert újabb likviditási probléma lépett fel ami nem jó hír számomra.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest