Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
Hirdetés
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
-
Minimalista pénztárca - Aviator - drágán add a pénztárcád
lo Ismertető Újabb minimalista, fém pénztárcát mutatok be, ezúttal az Aviatort. Az Aviatornak sikerült több területen...
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap nagyjából összeállítottuk a faház falait és rádobtuk az OSB.-t. Ma elkészítjük hozzá a terasz részt a tetővel és ha minden igaz oda is felkerül a léc majd rá az OSB. Zsindely lesz rajta így újabb 30m2 körül lőhetek az új szegbelövőmmel. Lassan behozza az árát.
Reggel beugrok a Hiltis sráchoz mert kapok tesztre tőle egy gipszkartonos behajtót tárral amit kipróbálok hogy az OSB rögzítésére mennyire tudom használni. Kértem hozzá egy toldót is hogy ne kelljen leguggolnom vagy térdelnem de sajnos nem kapta vissza a tesztből. Ha megérkezik még délelőtt hozzá akkor kihozza nekem is próbára. Majd alakul.
Édesemék ma bemennek Boldinak cipőt venni mert kinőtte ami volt és szandi nem lesz jó ha jön az ígért esős idő.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen