Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma sem megyünk dolgozni Pestre ami azért jó hír mert a templomi menetem nem borul fel. Reggel elmegyek a misére és utána beugrok apámhoz beszélgetni kicsit majd elmegyek megjavítani a zsindelyt és jövök haza. Nem kell sietnem mert szerelmemék Pestre mennek Adriért és majd csak délután érnek haza. Addig pakolni és takarítani fogok. Nagyjából ez a terv.
    Tegnap elmentünk vásárolni az ósenbe és Sári ismét levert egy kövér hisztit. Már amikor kiszálltunk az autóból azzal indult hogy eltűnt és ott álldogált az útnál hogy ő átmegy kocsit hozni. Hajam hullik ilyenkor! Már pénteken volt egy ilyen húzása hogy motorral előre ment és átzúzott a zebrán egyedül és a túloldalon egy pár fogta meg. Amikor kijöttünk a vásárlásból és még mindig tolta ezerrel a hisztit megruháztam kicsit. Semmi változás. Annyit verte márt magát össze vissza hogy fel se vesz pár taslit. Sajnos gyereknek én voltam ilyen kezelhetetlen. :( Persze nekem jobban fájt az a pár tenyeres. Megfogadtam hogy , mivel semmi haszna nem volt többet nem ütöm meg. Majd csak kinövi valahogy. Már most látom hogy az oviban ki fogja idegelni az óvónőket. Este még azért levert édesemnek egy hisztit lefekvés előtt egy kis kakaón. Kimentem és adtam neki. Büszkén vonult be lefeküdni. No comment....
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák