- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég hulla vagyok. A lábaim fáradtak és ez elég nagy baj mert egész nap használatban vannak és ha éjszaka nem pihenik ki magukat akkor másnap még jobban elfáradnak. Mondanám hogy majd holnap pihennek de dolgozunk holnap is. Kell az óraszám hogy tudjak költeni. Költenék én most is ha bárki akinek írtam már vagy megbeszéltem vele telefonon válaszolna. Érthetetlen. Ha nem akarja eladni akkor miért árulja?
Tegnap deszkáztunk és pótoltunk egy szarufát. Tálti mintha jobban bírná az emelkedőket a 100-as benzinnel de lehet csak beleképzelem. 71 paci nem sok azokra az emelkedőkre amik Akli felé vannak. Nem lenne vészes ha nem kanyarogna annyira az út hogy neki tudnék futni és a lendületet megtartani talán lenne ereje. De kanyarban le kell lassítani és onnan ez a paripaszám kevés az újbóli elrugaszkodásra. Ezen próbáltam meg segíteni a kicsivel magasabb oktánszámmal.
Ma műhelymunkán leszek mert kolléga az ügyeit intézi. Valszeg rönkasztal készítésbe szaladok bele. Már "csak" 57db. van hátra.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest