Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Káoszos volt a tegnapi napom. Reggel jóval korábban indultam mert tankolnom kellett és apámhoz be kellett ugranom a nagybátyám mobilnetét megnézni. Nem tudtam az ő gépükön amit most vettek működérse bírni a telenoros hypernetet ezért megpróbáltam apám gépén. Ezzel azt elértem hogy már az ő t-mobilnetje is elb@szódott. Ott javítgattam de nem sikerült rendbe tennem. Hazafelé beugrottam még 1x hozzá hogy ha másképp nem megy elhozom a gépet. 2x rendszervisszaállítás és 3x-i instal/uninstal után visszaállt a nete. Igazából nem értem a szolgáltatót hogy miért egy vacak minőségű modemen van minden. Bedugom és nem települ csak a fele a programoknak és az illesztőnek. Vagy települ de a saját bejelentkező szoftver nem ismeri fel a saját modemét. EMBER!!!! :Y :W Ezzel szemben a telenoros hypernet nem csinál semmit. Majd este itthon megnézem mi van vele. Ezzel a kis reggeli kiruccanással ugrott is az olajcserém. Majd ma reggel.
    Tegnap amúgy nyugis napunk volt. Délelőtt befejeztem a bádogozást és délután külsőszigetelés tartó sínt raktunk körbe a házon. Majd egy órácskát cserepet hordtunk. Majd ma fogunk cserepezni.
    Készítettem pár fotót.
    kívülről 1
    kívülről 2
    részlet 1
    részlet 2
    részlet 3
    részlet 4
    Szerszámos kamra amit régebben készítettünk. Még nincs kész
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák