Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

EGész jól aludtam. Tegnap délelőttöm jó káoszra sikerült. Édes nekiállt mosni és a mosás felénél leállt a gép. Voltaképpen a gép ment csak a dob nem forgott. Ledobta az ékszíjat és azért nem tekerte a dobot. Kénytelen voltam szétszedni. Nem is ez volt a gond hanem amiért ledobta. Elszállt az egyik csapágy. Egy 2 éves samsung mosógépről beszélünk aminél az ékszíj felöli oldalon kiszakadt a golyóscsapágy görgőkosara. Nyami! Természetesen ahhoz hogy a csapágyhoz hozzáférjek atomjaira kell szedni a gépet. Mindez nem lenne elég a csapágyházként szolgáló nagy perselyben van egy perem aminek nekiütközik a csapágy. Mondanom se kell hogy a perem magasabb mint a külső gyűrűje a csapágynak amit ha kiszakad a közepe nem lehet megfogni csapágykihúzóval. (nekem nincs is) Dremmerel kellett megvágnom a gyűrűt hogy ki tudjam halászni. Mivel 2 csapágy van a tengelyen ezért a másik is kinyúvadt. Persze made in china mindkettő. :W Ember!!! 2 évet bírt ki! Miért nem lehet normális csapágyakat beleszerelni?! 2 év teljes Calgonmentes használat után így néz ki a fűtőbetét. Akik súlyos ezreket költenek Calgonra azoknak azt mondom hogy teljesen felesleges. Ez a felületi vízkő kb.0,5mm vastag amit körömmel le lehet vakarni. Ennyi rakódott le 2 év alatt, és NEM a csapágy nem emiatt ment tönkre mert oda a víz be sem jut. Csapágyak Akinek elkezd hangosodni a mosógépe azonnal cserélje ki a csapágyakat mert így szétmegy. A perem miatt pedig csak dremmerel lehet kivágni a gyűrűt. Mondjuk vitte mint a vajat ezzel tisztán látszik mennyire jó minőségű ez a csapágy.
    Ezzel a kis szereléssel el is ment az egész délelőtt és ebéd után már indultunk is Pestre cuncikáért. Ennyit a vasárnapi pihenésemről és szerelmeimmel töltött időről. Reggel a csapágyboltban kezdek és utána megyek dolgozni. Természetesen esik az eső....
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák