Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Már 1 óta fent vagyok de nem akartam felkelni. Hagy aludjon édes legalább addig mint hétköznap szokott. Rá is fér!
    A tegnapi nap legfontosabb híre EZ ! Kerek egy évet vártunk arra hogy újra esélyt kapjunk a sorstól egy közös lurkóra. Nagyon boldogok vagyunk! Nem mondom hogy az év eleji kudarc nincs ott a lelkem mélyén hogy mi van ha most is, de nagyobb a bizakodás mint hogy teret engedjek a félelmeimnek. Megvoltak a sajátos jelek amik félre érthetetlenül jelezték hogy itt van már velünk. Elkezdett fájdogálni a cici, a szexet sem kívánta már és egy igazi mormotalánnyá vált édes. :DDD Reggel megvettük a tesztet de szinte biztosak voltunk abban hogy pozitív lesz! Most jöhet az izgalom hogy kihúzzuk valahogy az első trimisztert vetélés és mindenfajta komplikáció nélkül. Úgy látszik nekünk a november a termékeny időszakunk.
    Úgy volt hogy ma reggel végzi el a tesztet édes de aki ismer az tudja hogy nem várhatunk ha már megvettük mert nincs jelentősége mikor végzi el. Ha ott van akkor nemcsak reggel jelez.
    Nyilván a tegnapi napunkat ez a hír határozta meg. Boldogan vetettük magunkat a karácsonyi vásárlásba. Megvettük cuncikának az összes játékot és édes is kapott egy új nacit mert a régi szorította a pocakját. Hogy én se maradjak ki a sorból én kaptam egy popszeghúzót. ;] Még beugrottunk apámhoz is picit beszélgetni mert régen voltunk nála. Szerencsére jól van az öreg. Nem mondtuk el neki hogy újabb unoka várható (az 5. :D ) mert még korai.
    Ma délelőtt kiporszívózzuk táltit és ebéd után elmegyünk cunciért. Már nagyon hiányzik.
    Persze édeske mormotalányhoz illően már durmol is. Szüksége van az alvásra. :DDD
    Olyan szép napot mindenkinek mint a miénk!

[ Szerkesztve ]

Aktív témák