- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Már 1 óta fent vagyok de nem akartam felkelni. Hagy aludjon édes legalább addig mint hétköznap szokott. Rá is fér!
A tegnapi nap legfontosabb híre EZ ! Kerek egy évet vártunk arra hogy újra esélyt kapjunk a sorstól egy közös lurkóra. Nagyon boldogok vagyunk! Nem mondom hogy az év eleji kudarc nincs ott a lelkem mélyén hogy mi van ha most is, de nagyobb a bizakodás mint hogy teret engedjek a félelmeimnek. Megvoltak a sajátos jelek amik félre érthetetlenül jelezték hogy itt van már velünk. Elkezdett fájdogálni a cici, a szexet sem kívánta már és egy igazi mormotalánnyá vált édes. Reggel megvettük a tesztet de szinte biztosak voltunk abban hogy pozitív lesz! Most jöhet az izgalom hogy kihúzzuk valahogy az első trimisztert vetélés és mindenfajta komplikáció nélkül. Úgy látszik nekünk a november a termékeny időszakunk.
Úgy volt hogy ma reggel végzi el a tesztet édes de aki ismer az tudja hogy nem várhatunk ha már megvettük mert nincs jelentősége mikor végzi el. Ha ott van akkor nemcsak reggel jelez.
Nyilván a tegnapi napunkat ez a hír határozta meg. Boldogan vetettük magunkat a karácsonyi vásárlásba. Megvettük cuncikának az összes játékot és édes is kapott egy új nacit mert a régi szorította a pocakját. Hogy én se maradjak ki a sorból én kaptam egy popszeghúzót. Még beugrottunk apámhoz is picit beszélgetni mert régen voltunk nála. Szerencsére jól van az öreg. Nem mondtuk el neki hogy újabb unoka várható (az 5. ) mert még korai.
Ma délelőtt kiporszívózzuk táltit és ebéd után elmegyünk cunciért. Már nagyon hiányzik.
Persze édeske mormotalányhoz illően már durmol is. Szüksége van az alvásra.
Olyan szép napot mindenkinek mint a miénk![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest