Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Már megint esik! :W Délelőtt ki akartam takarítani táltit amíg édes dolgozik de úgy látom ez most elmarad. Remélem azért mire reggel lesz rendesen eláll ez a mocsok...
    Tegnap délelőtt bent voltunk Fehérváron. Mégis lett reálhozamom amit mami felvett és bementünk érte. Kaptam vissza 10 rugót. Milyen gazdag lettem. :DD Persze félre is tesszük télre.
    Délben bevitt bennünket az egyik fórumtárs gyárlátogatásra. Imrusnak szerettem volna megmutatni milyen egy fémforgácsoló üzem mert ebben az évben pályaválasztás és úgy gondoltam egy jól fizető hiányszakmát tanuljon. Erre tökéletes lenne a CNC esztergályos. Mivel nem egy lusta gyerek ezért mindenképpen kétkezi munkát akarom hogy válasszon. Én ezt egy jó választási lehetőségnek tartom de nem erőltetem rá. Ő fog dönteni. Ez úton is szeretném megköszönni LamerGyurinak hogy bevitt minket. :R :R :R
    Délután csak a szokásos itthoni pihizés ment édessel. Sajnos hamar elment ez a szombat. Ma délelőtt édes dolgozik én pedig takarítani fogok és várom hogy elálljon az eső. Délután természetesen forma1 (még most sem hiszem el Alo.5. rajthelyét... :F ) és némi andalgás kéz a kézben a szerelmemmel.
    Délelőtt esetleg még picit nyomulok a f.e.a.r.3-al de szánalmasan béna vagyok. Erre játékra amit produkálok felesleges erősebb vga.-t vennem. ;] :DDD
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák