- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Vagyis inkább jobbat. Nem aludtunk valami jól. A tegnapi nap nem sikerült valami jól. Nem munka ügyileg hanem egyéb vonalon. Birtokunkba jutottak olyan új információk amik cseppet sem tettek boldoggá.
Reggel elvittük közösen cuncit oviba és rohantam dolgozni. A srác aki segített nekem egy régi barátom. Elújságoltam neki hogy megint apuka leszek de sajnos nem látszódik még a baba. Ekkor derült ki hogy az egyik közös ismerősünkék is régóta szeretnének gyereket de nem jön össze nekik. Náluk már 2x is volt üres petezsák. Mondanom se kell nagyon lelombozott a hír. A srác akiknél ugyanez a helyzet állt fent pont jött oda ahol dolgozunk és így első kézből kaptam infót erről a dologról. Szóval most ott áll a helyzet hogyha beigazolódik ez a dolog akkor jövő hét szerdán megállapítják ezt a tényt hogy nincs embrió akkor egészségügyi kaparást végeznek. Elég szörnyen hangzik de nincs választásunk. Na ettől vidám is lett a napom. Persze édesnek is elmondtam és picit utánaolvastam a neten ennek a témának. Egész addig amíg nincs semmi baj el se hinné az ember mennyi dolog keresztülhúzhatja a baba születését. Kicsit azt érzem hogy a túl boldogra sikerült karácsony után a sors úgy gondolta hogy eleget örültünk és most szívjunk. Nekem határozatlan ideig nincs most munkám és a lurkót is elveszi tőlünk. Azért ez elég rendesen roncsolja a közérzetünket. Édes nem mondja ki de látszik rajta hogy nagyon megviselte ez a hír. Főleg úgy hogy 2 hónapja folyamatosan reggel és este is rosszul van a cicifájásról nem is beszélve. Mindezt a semmiért. Vagyis ne rohanjunk ennyire előre mert a tutit szerdán fogják kimondani és addig reménykedünk. Nagyon bízunk abban hogy a sors megadja nekünk a gyerkőcöt. Nem máskor hanem most. És persze egészségesen.
Tegnap annyira rosszul volt édes hogy nem engedtem elmenni busszal. Vitte volna cuncit az apjához de nem engedtem el. Az apja jött érte mi pedig megyünk érte vasárnap.
Érdekes hogy a januárunk tavaly is ilyen szarul kezdődött. Az agyamat eldobom...
Ma édes délutános. Majd egyszerre indulunk és én beugrok unokatesómhoz berakom a szellőzőcserepeket. Most enyhe az idő és nincs jég a tetőn. Tegnap jó volt hosszú idő után ismét pici szakmunkát végezni. Élveztem a dolgot.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest