Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Vagyis inkább jobbat. Nem aludtunk valami jól. A tegnapi nap nem sikerült valami jól. Nem munka ügyileg hanem egyéb vonalon. Birtokunkba jutottak olyan új információk amik cseppet sem tettek boldoggá.
    Reggel elvittük közösen cuncit oviba és rohantam dolgozni. A srác aki segített nekem egy régi barátom. Elújságoltam neki hogy megint apuka leszek de sajnos nem látszódik még a baba. Ekkor derült ki hogy az egyik közös ismerősünkék is régóta szeretnének gyereket de nem jön össze nekik. Náluk már 2x is volt üres petezsák. Mondanom se kell nagyon lelombozott a hír. A srác akiknél ugyanez a helyzet állt fent pont jött oda ahol dolgozunk és így első kézből kaptam infót erről a dologról. Szóval most ott áll a helyzet hogyha beigazolódik ez a dolog akkor jövő hét szerdán megállapítják ezt a tényt hogy nincs embrió akkor egészségügyi kaparást végeznek. Elég szörnyen hangzik de nincs választásunk. Na ettől vidám is lett a napom. Persze édesnek is elmondtam és picit utánaolvastam a neten ennek a témának. Egész addig amíg nincs semmi baj el se hinné az ember mennyi dolog keresztülhúzhatja a baba születését. Kicsit azt érzem hogy a túl boldogra sikerült karácsony után a sors úgy gondolta hogy eleget örültünk és most szívjunk. Nekem határozatlan ideig nincs most munkám és a lurkót is elveszi tőlünk. Azért ez elég rendesen roncsolja a közérzetünket. Édes nem mondja ki de látszik rajta hogy nagyon megviselte ez a hír. Főleg úgy hogy 2 hónapja folyamatosan reggel és este is rosszul van a cicifájásról nem is beszélve. Mindezt a semmiért. Vagyis ne rohanjunk ennyire előre mert a tutit szerdán fogják kimondani és addig reménykedünk. Nagyon bízunk abban hogy a sors megadja nekünk a gyerkőcöt. Nem máskor hanem most. És persze egészségesen. :U
    Tegnap annyira rosszul volt édes hogy nem engedtem elmenni busszal. Vitte volna cuncit az apjához de nem engedtem el. Az apja jött érte mi pedig megyünk érte vasárnap.
    Érdekes hogy a januárunk tavaly is ilyen szarul kezdődött. Az agyamat eldobom... :W
    Ma édes délutános. Majd egyszerre indulunk és én beugrok unokatesómhoz berakom a szellőzőcserepeket. Most enyhe az idő és nincs jég a tetőn. Tegnap jó volt hosszú idő után ismét pici szakmunkát végezni. Élveztem a dolgot.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák