Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Na én is ma megyek ki szintén haverokkal telszám az adataimnál!
-
nofene
aktív tag
Jóvanna várjál má' basszus tegnap dolgoztam 9-21ig ma hajnal 6-ra értem haza (khm enyhe bulizás esete forgott fenn :D) úgyhogy most jutok csak nethez!!! PH! talira nemtok menni mert júl 31-én is dolgozom 11-23ig na meg az az utsó napom aug.-ban nem dolgozom úgyhogy lesz egy kis búcsúpartim :D Szóval vasárnap du. leszek legközelebb neten, addigra megbeszélem a haverokkal, hogy merre mikor hogy találkozunk aztán írok e-mailt!
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
5 éve folyamatosan kinnt vagyok mindig 1 hétre sátorral, de lassan kezd elegem lenni mert egyre nagyobb tömeg sehova se lehet odaférni szal nemjóígy... Miféle tanácsra vágysz? Mert igazából mit mondjak? Kerüld a részegeket vagymi? Mondjuk minél előbb feltérképezed a helyeket annál jobb, a rendezvényekre célszerű minél hamarabb elindulni és vigyázni kell este mert akkor az egész Sziget soksok ezer ember egyszerre indul meg szal csak ügyesen!
Lopás hát nemtom 5 év alatt még semmit sem loptak el tőlem pedig lett volna alkalmuk :D
Attrakció: Hát majd meglátod a sátor fog szuperül kinézni. -
nofene
aktív tag
Én sátorral megyek 1 hétre csakhogy mi jópáran megyünk haverok meg egy nagy attrakcióval is készülünk (akkora meeting-point lesz a sátrunk körül, hogy ihaj!), szal nem hiszem, hogy szívesen laknál a felfordulás közepén de ha igen akkor akár oda is jöhetsz. Jah a Dalmátos mini-PH! taliban nincs benne senki?
-
nofene
aktív tag
Ott leszek egész héten ha valaki látni akar (nem hinném) az elektron-sátorban megtalál :D Télleg mini Sziget-PH! találkozó? Mondjuk valamelyik nap du. 14 órakor álmos fejjel a Dalmátban? :DD
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest