- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Nekem ezzel három bajom van:
- kb lehetetlen úgy tokot tenni rá, hogy tényleg védve legyen
- iszonyatosan sérülékeny kijelző "csukott" állapotban is, nem védi semmi szegényt, extra üveget rakni rá meg lehetetlen
- még a sima foldable telefonoknál is szívás van a belső kijelzőn a fóliával, ezen meddig bírná még a mostani legjobb tech is? Három hónap, maximum?Szóval tetszik, nagyon tetszik, de nem lep meg, hogy egyelőre csak koncepció szinten létezik.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
-
opr
nagyúr
Abszolut megertem a nezopontod, sot, meg egyet is ertek vele. Plane azzal a resszel, hogy erosen betas ez meg.
Majd az elso olyan hajtogathato telefonnal, aminel az az altalanos tapasztalat, hogy 4-5 evesen is hibatlanul mukodik, illetve ennyi idosen is zero gyurodes/valyu/arok/akarmi van, lehet azt mondani, hogy tenyleg megerett a termek. Addig meg betazas van rohadt dragan.Van az a felhasznalas, ahol igy is megeri, illetve ha valaki amugy is cserel ~2 evente es nem zavarjak a jelenlegi limitaciok es meg penze is van, akkor jo otlet. Amugy meg (egyelore) nem.
(Mondom mindezt Fold5 tulajkent - ami most picit tobb, mint 1 eves es eddig zsenialisan bevalt... Eddig. Aztan meglatjuk hany evet bir, cserelni biztos nem fogom, amig nem lesz muszaj.)
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Igen, eros napsutesben latszik, az teny. Remelem max par generacio es megszunik a dolog teljesen, mert bar engem abszolut nem zavar normal hasznalat mellett (eszre se veszem), ez a gyurodes meg az ar (meg megbizhatosag) szvsz a legnagyobb gatja annak, hogy tenyleg elkezdjen terjedni a formatum. Es en nagyon orulnek neki, ha elkezdene terjedni a formatum, mert tenyleg zsenialis.
-
opr
nagyúr
Flipen elhiszem, hogy idegesítő, pláne, hogy gondolom sokszor àtszalad rajta a kezed simán görgetésnél is. Fold teljesen más tészta, ott észre se veszed, mert nem horizontális, hanem vertikális a gyűrődés. A kisebb tablet méretű kijelzőt meg azért nem nyomkodod úgy gyakran, hogy áthúzd a kezed a közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...