- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
ezen csodálkoztam én is,még élő kapcsolatom nem volt .ahoz kellett volna csinálni eggyet,de a csipszett drivert sem tudtam felrakni... mindenesetre többet így nem telepítek
biztonság kedvéért ujraraktam az egésszet utánapm8 al csináltam egy secure erase-t .még nemszóltak vissza hogy gond lenne úgyhogy elvileg sikerült eltüntetni
-
<>jana<>
senior tag
szerencsés az akihez nemjön semmi be víruskergető és tűzfal nélkül.tegnap kérték rakjak fel egy win2000 ret egy gépre hülye fejjel bedugtam az adsl kábelt a gépbe hogy majd leszedem a frissítéseket hozzá.az elkészült telepítés után a3 percel a gép dobta ki az ablakot hogy mencse munkáját mert a gép 1 perc mulva leáll.még az internet sem volt beállítva. linux volt a wincsin elötte úgy formáztam ntfsre úgyhogy a wincsin sem lehetett valami maradék vírus.sp4 integrálva van a telepítő cd-be.ezt magyarázza meg valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest