- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
pilóta #69399 üzenetére
Ezt én értem és teljesen egyet is értek vele. Évek óta kitapostatom a belem olyan iskolákkal amikben a tananyag nagy része nem is érdekel de legalább jó kemény és presztízs (mindenből presztízskérdést csinálok). A sok stressz miatt rengeteg mentális probléma előjött aminek egy részén már túl vagyok.
Most például mozgásképtelenül döglök itthon 2 napja 10 vizsga után és még van kettő. Imááádom.
Nekem egy vizsga borzasztó stressz, hasmenés miegymás, előtte felpörgetem magam utána összeesek. Most ez megy két hónapja minden nap, előtte évekig kicsiben és még mellé gépezek amit szeretnék hogy haladjak "értelmes" dolgokkal is.
Nem sikerült belepasszírozni a testmozgást meg a főzést se eddig...
Viszont most már nagyon jelez a szervezetem hogy elég. -
quailstorm
félisten
válasz
pilóta #69390 üzenetére
Abból állt természetesen. Ez alapján tej- és tojásérzékeny vagyok. Amire elég durva reakcióm van, előbbire ugye a hasmenés, utóbbira a bőrkiütés.
Halhoz nem nagyon ért a család azt se tudom hogy fogjak bele ha én szeretném, ha ettünk az úgy kezdődött hogy élő ponty a piacról. Tengeri halat még nem ettem és mindennemű előkészített étel, adalék, tartósító potenciális problémaforrás ami általában be is talál.
-
quailstorm
félisten
válasz
pilóta #69383 üzenetére
Klinikai vizsgálat szerint nem és tünetmentes vagyok. Nem írhatom hogy évek óta, mert volt krízis közben is, de most is eszem a kenyeret...
Sajnos nem sikerült eddig a salátás dolog, plusz abban nincs kalória, egy-egy diéta nagyon megvisel, most épp rekordnál tartok, 48kg, kényszerdiéta után 44 volt...
Imádom a zsíros húsokat, viszont megemészteni meg nem tudom. Nettó szopás.(#69384) Rick4: nyilván másképpen reagál már a szervezeted, én 19 évesen könnyen beszélek. Nekem már elég volt egy életre a reformkajákból, főleg azért mert sokszor ennyi volt az aznapi étel, se saláta se csülök. Viszont a gluténmentes xantánkenyér a bioboltból az mérgező szemét mint kiderült...
-
quailstorm
félisten
ezek a retkek általában egészségtelenebbek mint egy jobbféle kenyér (Varga pékség)
legfaszább a gluténmentes kenyér volt amit valaha kellett ennem (mikor nagy szarban vagyok akkor úgy viselkedik a szervezetem mintha gluténérzékeny lennék)
abban Xantán volt meg guarmag, mint kiderült jobban ártott mintha végig gluténes kenyeret ettem volnanővéremet mindig a patkányokkal ugrattam mikor ezt a szivacsot ette (nem mintha máshol nem fordulna elő), viszont ennek a cuccnak legalább olyan az élvezeti faktora mint egy patkánynyomos cipőtalpnak
valahogy nem illik a kukorica"kenyér" abba a környezetbe na
-
quailstorm
félisten
válasz
martonx #69222 üzenetére
Ha van biztosításod, vagy valami önsegélyező pénztárnak tagja vagy akkor ki lehet sírni egy kis alamizsnát. De lakásba besurranás, ujjlenyomat, megvan a tettes (börtönben), telefont ellopta kombóra se kaptunk 3 év alatt semmit. Avagy be nem zárt bejárati ajtó mellett ne Need for Speed Hot Pursuitozz csutka hangerőn. Azóta gomb van kívül.
Lényeg a lényeg, apámnak rendszeresen lopták a biciklijeit egy időben az Indóház térről. Valamelyik Délmagyarban is ott van a biciklitároló fotón, jól kivehető a cukipiros Mars. A shimano altusért kár de ezvan.
Azóta csak ócskábbat használ de abból is vittek vagy kettőt.
Ő kapott pénzt biztosításból meg önsegélyező pénztárból is. -
quailstorm
félisten
Pedig az kifejezetten jó lett. Főleg az emlegetett J3-hoz képest amit nagyon akarnak a topicjában bizonyítani hogy frankó
Barátommal megvetettem az Ace4-et, vas erős volt, Snap410, teló relatíve olcsó, kamera használható.
Kijelző meg Amoled.
Első gond a közelségszenzor hiánya volt.A második ez.
Asszem már a harmadik kijelző van benne garanciában. Elég WTF. -
quailstorm
félisten
válasz
partymaci #69038 üzenetére
Utolsó mondat nekem is mottóm. Inkább vettem új tápot(HKC->XFX) fejlesztés helyett mint úgy járjak mint haver. Kuka lett 3HDD-ből kettő...
Mondjuk én is utána lettem okos hogy anyám gépében a jóleszaz Mercury két HDD-t elreptetett. Ugye ez van legkevésbé védve az ingadozástól.
Táp azóta is megy, egy P2-ben van most, csendes gyilkos. -
quailstorm
félisten
válasz
partymaci #69034 üzenetére
hhhhhhhhhhhhhh
most komolyan bele mertél dugni egy vadonatúj lapba ami kétszer többet ér mint az egész gépem egy robbanóstápot?
őszinte gratulációm
a gagyitápok amúgy rendszerint elavult technológiát, elavult fel nem használt alkatrészeket felvonultatva készülnek
így volt a HKC-m P3-hoz készült ATX1.3 szabványú, a DL-450 meg 2001-es, miközben 2007-ben vásárolta haver. De a nyákon ott vigyorgott a dátum.
450-es FSP vagy Seasonic(XFX) alá nem kéne adni. Főleg új gépnél.Vagy ha már gány, akkor legyen hangulatos, Narancs-Codegen, muskátliláda-Mercury-400 vagy Vargáné.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68937 üzenetére
ja, annak az ára mellett senki se fog 524-et venni 2500-ért
ezt viszont tuti kihagyom, nem mintha szükség lenne rá, de ha egyszerűbb volna megcsinálnám -
quailstorm
félisten
válasz
SirRasor #68932 üzenetére
Nem fizettem sokkal többet innen a topicból a 740-ért...
És az újonnan is olcsó mégsem egy 10 éves technika.Biztos stimmelt, Edigitalos vétel volt ez ilyen. Az hogy TI nem használtátok, az OK. Ha én is csak bevágom a sarokba hogy jééé villog, akkor biztos jó. Három gépet kellett kiszolgálnia abból egy WiFi-n. Aztán jöttek a telók, tabletek. Az egy másik nyűg volt hogy a wifit alig bírtam hogy bekonfigurálni hogy a húgyosdroid csatlakozzon rá. De jelszó is legyen. Symbian, Maemo nem vinnyogott droid meg csak kínlódott. De így is volt olyan szerelés, amikor a szomszéd segítségét kellett kérni mert sehogy se ment, az Allwinner tábla volt, szomszédnak meg TP-Link.
Újraindítva biztos volt, különben rég kiakadt volna.
Ez a retek még az ISDN-re, 1-2 megás ADSL-re lett tervezve. Arra el is ment, bár a WiFi tényleg szar, a jelerőssége is (antennacsere volt), meg a sávszél se közelíti az 54MBitet.
Ahogy növeled a terhelést, értem ezalatt az optikai netet vagy a LAN-os fájlmegosztást, megpurcan. Egyre gyakrabban kell újraindítani, megverni, dobálni, őrjöngeni. Ha bedugnám a 100-as DIGI-t szerintem felrobbanna.Ehhez képest a létező LEGESLEGOLCSÓBB TP-Link 740 ott, ahová a D-link el se ért, WiFin kitolja az elméleti sávszélének a maximumát. (meg van rá OpenWRT és DD-WRT)
Még kérdés?Vállalom a fórumtroll szerepét, úgyis szeretik rámaggatni. De ennek a routernek már akkor is a teamelegítő volt a beceneve. Arra még jó.
Jaigen azt nem mondtam hogy a hűtéssel az évek során egyre többet kellett bajlódni. Eredetileg a gumitalpa rá volt nyomva a modemre. A végén már csak oldalára állítva lyukas tetővel és alubordákkal volt képes 1-2 hétig elmenni restart nélkül.
Neked melyik revízió van? Én kikaptam a legszarabbat, a B4-et.
Hogy akkor miért ez volt nekünk? Apám a sulinetes gép meg az Invitel ADSL mellé akart falfúrás nélkül netkapcsolatot másik szobában, megnézte a modemet (360-as asszem), és vett egy ugyanolyan fazonú routert. Oszt ennyi. Meg gondolom nem volt olcsóbb se akkor.
-
quailstorm
félisten
válasz
SirRasor #68929 üzenetére
sok sikert hozzá
ha eladod majd írd meg, mennyiért sikerült, tippre olyan 1000Ft
persze nem hozzáértőt átvághatsz vele ha szerencséd van
én megtartottam backup routernek, amikor gányoltam a különböző WRT disztrókkal TP-Linken, egyszer vissza kellett tenni pár órára
de ennél szarabb router a világon nincs, viszont pokolian jól bírja az ütéseket, padlóhoz csapkodást
már minden kiszakadt benne ami létezik de még mindig megyhibalista:
2008-as FW előtti tűrhetetlen, ha melege van nem jön be a router webes GUI
2008-assal lassan de bejön
MELEGSZIK (már van benne két BX lapos chipsetborda, plusz kitörögettem a tetejét hogy kapjon levegőt)
Wi-Fi-n fájlmásolástól brutálisan meghal, rosszabb esetben úgy összeomlik hogy még a beállításokat is elfelejti
talán utoljára a 15megás ADSL-lel bírt el úgy ahogy
memleakes tehát gyakori restart melegen ajánlott
egyébként meg 100MHz-es RBC procc, 2MB RAM, 1MB háttértár
szóval nagggyonkeménnnny
Egy TP-Link 740 mellett létjogosultsága sincs. Dísznek meg ronda.Ja és 10 éves vagy több, kondik se húzzák már sokáig.
-
quailstorm
félisten
ööö, biztos MB? nem KB?
Amúgy igen, ISA-s 16-bites bővítőkártya kellene, Floppy-IDE. Ami volt megdeglett, AMD K6-ban se megy...
emiatt a 386 el lett ásva újra, mert nem használható, pedig jó kis konf lenne, 8MB RAM, Trident 8900 512k, meg valami HDD, legkisebb működő a régi sajátom, 250MB-os, attól csak nagyobb van és mind IDE.386SX amúgy, de van mellé Ti Math coprocessor
(#68492) dying_star: hétvégén el akarok menni a töltőért úgyis, addig előkeresheted, csak mocskodul meg vagyok szórva ZH-val már most is felbukás szélén vagyok
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68490 üzenetére
az kemény
30PIN-es készletem meg az EDO-ból 2x2MB és 4x16MB az még saját, azokkal kezdtem, azon nőttem fel, azóta viszont terjedelmes szemetet begyűjtöttem
kár hogy a 486-386 lapokat megette az akku meg az egér
egy bootképes 386-om maradt és nincs működő illesztőkártyám se -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68488 üzenetére
enyémek meg egy makettházban voltak dísznek
elég sok van még, nemrég fotóztam
16 modul van a szobámban és vagy van még 4 a 386-ban vagy nincs, szvsz kéne legyen mert nem látom se a koprocit se a 4 egyformát -
quailstorm
félisten
válasz
Lacielvtárs #68485 üzenetére
Itthon még napi használatban van DDR asztaliban, Prescott P4 kukaszökevény... erre futja
nekem is csak DDR2 vanEDO is van meg 30PIN-es is.
512MB-os fincsi SDRAM is. De ez már tényleg retro. -
quailstorm
félisten
Hello!
IBM Thinkpad R40 még mindig, nem lett még RAM-om de szeretném látni hogy POST-ol, van DVD-ROM, tehát esetleg egy Hiren MiniXP-t elindítanék. Ehhez szeretnék kölcsönbe DDR1 laptop RAM-ot. 256MB is elég.
Persze ha van eladó akkor vételről is lehet szó, csak megláttam ebayen a kínai RAM-ot, 1500-ból kb kijön az 1GB. Az korrekt nekem.Ha valaki kipróbálásra tudna adni, megköszönném.
-
quailstorm
félisten
NOX és droid4x, van amikor felfrissítem alattuk a bundle vboxot. Ha nekem is kell másra...
2 mag 2GB, 8.1-en d4x asszem 3 magot kapott.
Hibajelenség Win10 alatt a hirtelen halál. Mintha elvágták volna. Betöltéskor, menet közben, bármikor kifagy. 6-8 indítás után stabil akár.
Amúgy a videolejátszással is van probléma, azt a visual studio okozza, de nem tudom miért, csak itt a fórumon más is járt így.Kori-féle 2016-os integrált telepítő volt. Frissítéssel nem maradt volna meg a 8.1.
-
quailstorm
félisten
C2Q meg GTS450, annyira nem elavult de nem is céleszköz. Viszont van driver.
Rókát nem bírom idegileg, a UI-t, a lomhaságot. Ebay-re, Paypalra, firebuggal való heggesztésre használom csak.
Chrome már csak megszokás, teljesen elkurvult. Néha már a stabilban is durvább bugok vannak mint 2 éve a nightlyben. Edge meg remélem vicc volt. Mobilos browser pluginok nélkül. Hála az égnek van IE11 a Win10-ben.
Nem általános használatban lassú, bár azért ott is lomhább a 8.1-nél, de azt még kibírnám. Indulás tragédia az egyértelmű, az meg hogy a Vbox állandóan kifut a ramból és összehányja magát, megint nem szívderítő.
Klántársam is visszament 8.1-re, gondolom nem ok nélkül. Pont ugyanezen bajai voltak, felvétel és Vbox.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68373 üzenetére
Naja, frissítéstől meg gyári illesztőprogramok brutális erőltetésétől én is kiakadtam. Nem bírta kivárni hogy feltegyem az nVidia drivert...
UI scale nem érint 1280x1024 meg 1024x768 a két monitor amin dolgozok. SSD az a laptopomban van (azon egyszerű okból hogy HDD max présgéppel férne bele), de azon marad is a 8.1. Itt 2TB-os legolcsóbb Toshibán kell gyűrnie a biteket 4GB DDR2 RAM társaságában.
Még a Win10 a fájltársításaimat szerette resetelni, és generálni 200 értesítőt hogy rosszak a programjaim.
RAMkérdés elsősorban akkor durva 8.1-hez képest mikor egyszerre fut VBOX-droid, Skype, Chrome.
8.1 megcsinálja, 10 alatt lerohad az emulátor, mintha nem engedne neki RAM-ot allokálni. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68370 üzenetére
én még adok hozzá indokot is
lassú, eszi a ramot, nagyon lassú és teljesen ellehetetlenítette a játékfelvételt, valamint nem túl stabil rajta a Virtualbox alapú android sem
szóval visszamentem 8.1-repedig 10 alatt még RAMtömörítést is használtam, így is mindig többet evett mint a belakott, lerohadt 1 éves 8.1
úgyhogy szerintem a Win10 egy kupac hulladék
az igaz hogy nem űrkorszaki a gépem, adatlapomon olvasható, de a 8.1 például gyorsult a 7-hez képest, szóval nem indok
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68356 üzenetére
igaz fűtésnek jó, csak zajos és gazdaságtalan
bár kinek van olyan radiátora amin Server 2003 fut vagy Quake 3? -
quailstorm
félisten
válasz
Lacielvtárs #68201 üzenetére
nincs veszély
ellenben nem véletlen nem látsz már újraértékesítőket az aprókon
jön a NAV egy Saint's Row-ból ismerős lila szerszámmal az artisjus miatt -
quailstorm
félisten
válasz
Lacielvtárs #68198 üzenetére
aliexpressen még több, ráadásul counterfeit, hamis felirattal
amit te mutattál abba legalább nem lehet belekötni jogilag, csak alighanem instant kuka
ha meg nem, akkor se lehet tudni meddig bírja és milyen sebességgel -
quailstorm
félisten
válasz
Lacielvtárs #68195 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68169 üzenetére
egyelőre ráérek, úgyhogy ilyesmi lesz a megoldás
-
quailstorm
félisten
válasz
biomassza #68167 üzenetére
5 ezernél nem szántam többet a projectre. 5k alatt a használt 10-nél kevesebb badsectoros 40GB-os IDE HDD van.
320-ast újonnan is kapni aranyos 17 ezer Ft-ért. Annyiért már inkább veszek 64GB-os SSD-t meg átalakítót. Kettőt.
Ja nem, csak matematikailag, mert nem éri meg. Ez csak egy 2003-as Pentium 4-es lapos.Durva a kontraszt, mindig is sokalltam a notik árát, de ez most sokkolt. Hasonkorú gépeket talicskaszám szereztem. 40GB-os asztali HDD-t meg ingyen dobták utánam. Mondjuk azokból kettő napi szinten megy most is anyám gépében.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68163 üzenetére
kései AMD K6-2 esetleg, az enyém is hasonlóan van felpumpálva
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68156 üzenetére
Inkább P2 lesz ez. Mert ATX táppal megy. Ha meg az országból indulok ki akkor valami Acorp lap.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #68147 üzenetére
már így se férsz be lakásba a ThinkPadektől, hadd legyen már nekem is
-
quailstorm
félisten
IBM R40-hez keresek töltőt, használtat hogy ne kerüljön túl sokba. Valamint ugyanehhez legalább 40GB-os PATA HDD-t beépítőkerettel. Ha valakinek van eladó, jelezze.
16V 4,5 A
ThinkPad A20m A30 A31 R31 R40 R51 T20 T21 T22 T23 T30 T40 T41 T42 T43
mind kompatibilis elvileg
-
quailstorm
félisten
az se lett volna jobb ha azt mondjuk hogy nincs semmi amit el lehet szúrni
igaz régiek a példáim, AGP universal csatolós TNT2 ami valójában csak 3,3V-os, vagy IDE Floppy kábelek lyukkal lyuk nélkül, alaplapok pinnel, pin nélkül, azt bírtam mikor a 80 eres nem ment bele mert a kábelen be volt fedve de az alaplapon meg ott volt a fölös pin(#68098) Rick4 : annyira kellett rájönnöm, hogy a legolcsóbbat még kábelben is kerülni kell, SATA kábellel szívtam meg nagyon, az relatíve friss eset, tavalyi, hogy a 300Ft-os vacak nem csak merev, de zárlatos is
itt adtak a kedves fórumtársak, de akkor boltban csak használtan volt normális, egyik alaplaphoz gyári, másik brand gépből volt gyári amit tudtak adniamúgy meg ha kellően erős valaki minden megoldható
láttam már DDR2 foglalatban DDR RAMot, apám próbálkozott az SDRAM DDR foglalatban kombóval
-
quailstorm
félisten
nem láttál te még olcsó gagyi utángyártott retkeket ahogy elnézem
mai napig van olyan, igaz hátlapi lemezre kivezető de előlapi tüskesorra csatlakoztatható USB-m amit bárhogy rá lehet dugni
a lábanként az megint jó buli volt a Mercury házbanAmúgy elképzelhető hogy ilyen már nincs egyáltalán, futólag szereltem már 1st-gen i5-öt, nekem meg csak C2Q van. Tapasztalatom jó része az a P4 és korábbi gépekből adódik.
-
quailstorm
félisten
Igen a clip-es SATA kábel az must-have. 300Ft-os pirost add oda a macskának játszani.
Amúgy nem nagyon lehet rosszul bedugni a dolgokat, csak ha jó erőben vagy. Előlapi USB-t lehet, az zárlatot csinál, jobb esetben nem indul a gép és annyi. De ezek jól vannak dokumentálva. 14-16 éves gépek picit izgalmasabbak, de papír birtokában, vagy ha a NYÁK-ra fel van festve, az is gyerekjáték.
Rendszernél meg alaplapgyártó oldaláról menjen a chipset driver, VGA nVidia.co.uk-ről, hangkártya is a chipsetgyártótól, ha Realtek, mert frissebb. LAN mehet alaplapgyártótól.
-
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #67713 üzenetére
Árkáddal szemben aki van is szvsz picit több mint az amatőr. Voltam már mesterleveles balféknél, na az borzalmas dolgokat művelt.
-
quailstorm
félisten
válasz
cantus #67589 üzenetére
Nekem nem gond, mindenki azt használ amit akar. Legtöbb occókínai már igen jó manapság, a gond akkor kezdődik ha baleset van. Nagyon szór a minőség, konkrét modell ismerete nélkül nem tudok véleményt alkotni, de Spreadtrum vagy MTK alapon már mindenki tud telefont gyártatni, te is. Nem kell hozzá tudás, mindent készen kapsz.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #67554 üzenetére
Amúgy meg már az OS10 is kuka. Még jó, hogy arra váltottam, megmaradt a feeling.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #67551 üzenetére
Ebből is vannak jobbak, összeszerelésben, alkatrészben. Egy Cubottól nem mindig kell megijedni. Kivéve ha nincs szétszerelési videó. Alcatellel jártam még rosszabbul, 993D-t törtem mert nem volt dokumentáció és nem tudtam szétkapni...
Egyébként ezek minőség-ellenőrzésen se mennek át, akku se. Manapság meg már a csipermarket polcain is a huaobatungcsángfón van. Meg tablet.
ZTE vagy Xiaomi simán. Apámnak Huawei van nekem ZTE. Nade amikor hoznak egy telefont, és csak 6-8 féle terméknév alatt árulták 3 féle béllel, akkor azért kezd felállni a szőr a hátamon. Jó esetben az alkatrészre nyomott számsor alapján találok valamit, de az már általában nem éri meg. Most is rohad nálam egy efox akarom mondani Star C1000 (bár évekkel azelőtt már volt egy másik Star C1000). Szóval ilyen MT6582 1GB RAM, qHD IPS és ujjlenyomatolvasós izé.
De 16 ezer lenne bele a kijelző+érintő. Külön érintő nem is volt sose, amúgy se tudtam szétszedni mert az epoxigyanta nem hőre lágyuló ragasztó. Ilyen még eddig nem is láttam, csak széttörni lehetett. Hogy ez mivel olcsóbb, talány. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #67549 üzenetére
Másik boltba bemegy, első kérdés:
- Kínai?
- Igen.
- Akkor menjél ki - , az szokott lenni a válasz
Senki nem szeret ezekkel szopni, így hogy van alkatrész talán, de dokumentáció gondolom nincs. Én is imádom az ilyenek szerelését, igazi szopás a javából.Azért az se volt semmi mikor Makóról hoztak nekem telefont, mert a kutya se vállalta. Nekem is beletört a bicskám, drága lett, de ebben a hülye tulaj is benne volt vastagon. Megcsinálom erre szétbassza megint...
Mostanra leálltam vele, mert pénz nem jön vele, tapasztalat meg ideg meg már nem kell
-
quailstorm
félisten
válasz
cantus #67547 üzenetére
Fogalmam sincs, azt tudom ígérni, hogy megcsinálják, hogy olcsó azt nem. HD2-re anno nagyon húzták a szájukat így inkább én barmoltam el.
Krüger&Matz biztos lengyel? Nem mintha a lengyel minőségi összeszerelést jelentene, de a K&M tudtommal csak aljadék kínai OEM teló átmatricázva.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Nem hiszem. LGA1366, azokba a proci rettentő olcsó. A lapok ritkák. Ez a legkisebb i7 asszem, és Nehalem. Tehát 130w. nem dísznek, viccből, csendesség miatt van rajta az a hűtő, gyárit konkrétan lefőzi magáról.
Első generációs core-i széria ez még. Teljesítmény van, attól nem kell félni, viszont fogyaszt rendesen. -
quailstorm
félisten
Szimplán csak nem volt kedvem időt pazarolni olyasmire, aminek semmi értelme. Láttam már elég elvakult embert hozzá.
Annak örülök hogy te elkezdtél utánanézni. Az jó dolog.
Infralámpáról egy többé kevsébé gagyi cikk
Baromi egyszerű működése van a Bioptronhoz képest, és tényleg csak az a lényege, hogy melegítsen, átmelegítsen ne csak megpörkölje a felületet. (értsd, Wolframszál, piros üvegbúra, csókolom)Polárfényről cikk, lehet már rátaláltál. Itten meg kísérleti eredmények ha érdekel.
Nekem személyes tapasztalatom nem sok van. Árpára írtak fel SZTK-s lámpázást, azóta 2015-ben kiújult és magától elmúlt. Sensolite ágynak talán kicsit jobb hatása volt, kb. mint egy kávé, vagy hasonló, adott egy boostot, csak azt meg azért nem tudom megítélni mert akkor épp döglődtem aztán már minden kuruzslást kipróbáltam csak legyen már valami (nem lett).
Különösebben a bőrregenerálást sem tudtam kipróbálni saját eszköz híján. Az fix, hogy komolyan nem tud segíteni. Gyerekkoromban meg IR lámpás melegítést kaptam az arcomra, voltam arcüreggyulladással eleget. Az arra való, hogy kitágulnak az ereid, izzadsz egy kicsit, meg ürül a váladék.
Bioptron viszont nem melegít. Ellenben túlárazott.
Viszont vannak ennél sokkal durvább mellényúlások is természetgyógyászat terén.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
annál még asszem lehet csak az plusz költség
mostanában elszalasztottam pár telót, Huawei Y550-nek odaadtam faternak, G620 túl nagy volt, eladtam, Dogee X5-öt meg nem vettem végül, de az is nagy meg kényelmetlen, havernak van.
Szóval maradt a jő öreg brutálisan erős vérgémer MT6572.Ment pü.
-
quailstorm
félisten
Ez megy egy gigabites ONT router, szerencsére a teljesítménye meg a WiFi hatósugara is megfelelő ide.
A beszerelésnél azonnal beléptem az admin felületre, de relatíve hamar kidobott, ugyanis a digitől tölti le a beállításokat, meghaxolni ezért nincs értelme.
Nekem a user módot se akarták elárulni, azt mondták nincs és ott van az alján az SSID meg jelszó
Szomszéd bevette, én nem.WiFi jelszó, SSID, titkosítás, DHCP, portforwarding megy admin nélkül is. Egyelőre elég.
-
quailstorm
félisten
válasz
ShadowX #66442 üzenetére
ZTE F668 amit adtak. Bridge-módba lehet egyáltalán rakni? Csak azt olvastam akkor limitál 100 megára kábelen, és még lehet admin jog is kell a bridge-hez.
Amúgy nekem teljesítménygondom nincs. N-es WiFi-t tudó ultrabookom meg van.Optikát nem tudom másba dugni, WAN meg nincs. Repeaternek persze utánadughatnék valamit, de attól még átmegy a ZTE-n.
-
quailstorm
félisten
válasz
azbest #65973 üzenetére
Ha a DoF-ra gondolsz, akkor idegesítően túl van használva. 2D-ben remélem nincs ilyen...
A filmtől meg nem tudom milyen csodát kellett várni. Ez tömegtermék, könnyen emészthetőnek kell lennie. Ennek ellenére egy Prequelhez képest nem lehet rámondani, hogy szar
Örülök neki, hogy nem egy nosztalgiakiállítást láttam csupán, hanem lesz jövője. De a minden évben új Star Warst sokallom. Ez a szint nem lesz elég örökké.20:30-as premier-napi vetítésen voltam, csodálkoztam is hogy nincsenek idióták. Se mobilt nem láttam villogni, zabálás is 10 perc alatt elmúlt. Hihetetlen.
-
quailstorm
félisten
válasz
pepe091 #65954 üzenetére
zséér, kerestem nagyon
(#65946) pilóta
Logouton olvashatsz konteókat a két blogbejegyzésben. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. Rey nekem nagyon gyanús, hogy nem egy random csaj, és Luke nem először látja, de majd kiderül.
Finn lézerkardos szenvedése az tényleg túlzás volt érzésem szerint. De Kylo Renn végig labilis volt a filmben és hibát hibára halmozott. Tisztára olyan mint Anakin az SW2-ben. -
quailstorm
félisten
válasz
_Petya_ #64554 üzenetére
gondoltam, hogy nincs 17-es, nem tudom ki és miért véste rá az aljára
meg ugye a méret, egy 17-es óriási lenne
tudom az ónos trükköt de akkor is nagyon nagy a felület, elvezeti a hőt és csak a nyákot pörkölöd
egyszer már kinéztem egy betétet, asszem 2200+posta volt, de azóta egyetem miatt nem értem rá
meg nem sürgős, bedobtam helyette egy P4-et most -
quailstorm
félisten
válasz
Old fox #64546 üzenetére
Pákára mondtam, hogy drága, betétet tudok bele venni max.
Lehet fentebb elírtam, 24V-os trafó, hőfokszabályzás nélkül, csak lekapcsolni tud bimetállal, tartja az értéket. De eredeti Weller legalább. 30 éves elektronikához volt használva, ahol azért a mainál nagyobb méretek, az ólmos ónforrasz uralkodott.Aztán meg jó lenne, ha nem kéne mindig szaladozni az ilyen problémákkal.
Cseh pisztolypáka van, de nincs jó állapotban.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #64542 üzenetére
drága
ismerőshöz el tudnám vinni, de én szeretném megcsinálni
akkor majd megpróbálok szerezni/venni magasabb hőértékű betétet, hátha -
quailstorm
félisten
válasz
GrotESC #64533 üzenetére
úgy már küldtem, semmi gáz nem lesz, max bubis fóliába is be kell tekerni
küldtem már úgy is, hogy méretre vágott és kapcsozott zacskó buborékos fóliából, az kissé kockázatosabbaztán egyzer anno egy anyukától vettem a horror ár alatt (tehát kvázi reális áron) 2x2GB-os DDR2 800 Kingmax kit-et
na az jól betekerte uzsonnászacskóba, de legalább puha volt meg csupa por
végülis túlélte, azóta is az ketyeg apám gépében, de azért nem örültem kibontásnálIrinyis gépeken amúgy miért VBOX-ban fut minden? Könnyebb a távvezérlés?
-
quailstorm
félisten
válasz
azbest #64528 üzenetére
jut eszembe, AMD K7 (Barton 2600+) projectem áll a táp miatt, megy de sípol meg púposak a kondik, Passzív PFC-es 300W-os FSP, Adda ventivel
kondenzátort egyet cseréltem egy másik ugyanilyenben, szopás volt
egy 12V-ról üzemelő Weller pákám van meglehetősen használt betéttel, édesapám azt mondja, hogy sose lesz elég a hőleadása ehhez a forrasztáshoz, és most 4-5 kondit is kéne cserélni, tehát neki se kezdtem...Mi a javaslat erre a problémára?
-
quailstorm
félisten
nagy felületű elektromos teret gerjesztő cucc kell neki, nem biztos, hogy egy Note N7000 pálca elég lenne neki
virsli az az ujjad akart lenniegyáltalán nem gondoltak pálcára akkoriban, nem véletlen gumigömb egy kapacitív toll vége sem
aztán a virslivezérelt előtt a te, az meg már nem tudom mi akart lenni, de jól félbe lett harapva
megvan, az egy de -
quailstorm
félisten
azokon semmi spéci réteg nincs
nem ugyanaz mint egy consumer 25k-s szutyok, te virslivezéreltpontban végződő ceruza csak Wacomhoz van meg hasonló technológiákhoz (N-Trig)
sajnos a wacom nagyon megdobja egy tablet árát, sima consumer baytrailes Win8.1-es cuccot 20-30k-val dobott meg anno -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #64330 üzenetére
nyugi, használatban van Veszprémben
(3410)
(#64331) bitpork vastag töltő
-
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #64067 üzenetére
pont ez baja
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #63758 üzenetére
sajna BT-s cuccom nincs csak mini keyboard
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest