- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rhino666
addikt
Lehet ellenpéldát felhozni, de akkor is valós probléma, főleg ha kiskunbivalyb@sznádon lakik valaki, nem olyan helyen, ahol van nyitva benzinkút és/vagy (mobil)internet.
Teljesen mindegy, itt a hangsúly nem azon van, hogy be lehet sz*pni kis eséllyel a dolgot, hanem azon, hogy még azt sem kapja meg az ember, amit kifizet.
Ezt próbáltam érzékeltetni...
-
Rhino666
addikt
válasz
lugosi #50411 üzenetére
Bocs a félreinformálásért, nekem anno a benzinkutas magyarázta így (akitől szerencsére előre vettünk matricát), ezek szerint ő is még a régi rendszer szerint tudta.
(#50413) lugosi: Értem én, de miért fájna nekik, ha nem pl. 4:00-kor keresnék egy nyitva lévő benzinkutat, hanem akkor venném meg amikor már felértem 'pestre és bárhol meg tudnám venni?
Főleg így, hogy megszüntették a rohadékok a 3 napos jegyet.
-
Rhino666
addikt
Nem, aznap érvényes, fel tudsz menni 'pestre meg vissza és miután hazaértél, megveheted a matricát kényelmesen, ígyis-úgyis aznap 00:00:00-tól 23:59:59-ig érvényes (legjobb tudomásom szerint).
(#50395) Frenky89: Nem csak városba kell, de minden terepen a szolid mozgást preferálom. Mondjuk ez teljesen mindegy, mert már nem is gyártanak teleszkóp nélküli XC bicikliket.
-
Rhino666
addikt
válasz
bitpork #50386 üzenetére
Még szerencse, hogy nem kell cserélni a vezérlést az autómban, így vehetek magamnak egy nyüves biciklit.
(#50387) Frenky89: Mountain Bike = hegyibicikli, nem is értem hogy kerül rá teleszkóp.
Hogy lehet úgy egyensúlyban tartani magad durva terepen ha szétfolyik alattad a kormányzás?!
-
Rhino666
addikt
válasz
FIREBLADE78 #50383 üzenetére
Épp ezzel szemezek, ennek is majdnem mindene Shimano, ráadásul Alivio vagy Deore, jobb a felszereltsége, mint az általam kinézett 125k-s Mongoose-nak.
Használtat nem veszek, annak általában oka van hogy eladják (főleg ha szinte új, alig használt, drágább darab).
-
Rhino666
addikt
válasz
FIREBLADE78 #50343 üzenetére
Én most készülök venni biciklit, de senki nem hajlandó segíteni/javaslatokat tenni a kerékpáros topikban.
120k-val bezárólag akarok valami jobban felszerelt, megbízható MTB-t, de ennyiért nem találok olyat amilyet elvárnék.
-
Rhino666
addikt
válasz
Lacielvtárs #50337 üzenetére
Az gáz, mert annál csak rosszabbak vannak.
-
Rhino666
addikt
válasz
pepe091 #50319 üzenetére
Igen, csak 790Ft-ért a posta viszi, ami lenyúlja a tartalmát.
A kártérítés igénylésének folyamata meg 3 hónapig tart, tapasztalatból mondom. Ha ráér 3 hónap múlva is a pénz, akkor a Posta nyújtja a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást.
pmheros: Mekkora csomagról van szó és mennyi az utánvét? Hétfőre tudok futárt rendelni, keddre bárhol ott van, de nem biztos hogy kijön 1k-ból a feladás.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #50236 üzenetére
Ebből 7201 lesz úgy érzem.
-
Rhino666
addikt
válasz
Ted_Beneky #50192 üzenetére
Az volna az elsődleges cél.
(#50191) dying_star: Kihagynám.
-
Rhino666
addikt
Szükségem lenne egy ergonomikus forgószékre, amiben lehet ülni napi 8 órán át anélkül, hogy tropára menne a gerincem. Így is néha úgy tud fájni a derekam, hogy tiszta nyuggernek érzem magam.
Az autóülés (ami inkább bőrfotel) tesz leginkább jót a hátamnak (még az ágyunk is szörnyű), de kb. 30-40 percet ha vezetek naponta összesen, szóval nem ér sokat.
tl;dr Kell deréktámaszos forgószék olcsón. Mesh vagy IGAZI bőr, a szövetborítás/műbőr nem ér pénzt. Ötlet?
-
Rhino666
addikt
Marketing végzettségű, pályakezdő ismerőse nincs valakinek?
-
Rhino666
addikt
Van valakinek 1 slotos, halk, ócó VGA-ja, ami támogatja a hardveres h264 dekódolást?
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #49871 üzenetére
Notira? Ugyanmár, némelyik gyengébb, mint a router WAN portja.
Viccen kívül.
-
Rhino666
addikt
válasz
abridabri #49825 üzenetére
Engem lehet, hogy érdekelne a dolog, viszont a tapasztalataidra lennék kíváncsi első sorban. Látszólag nagyon kevés gomb van rajta (számomra), szeretnék valami ilyesmit, de nem tudom elképzelni a használatát, mert eleve hiányzik a fölső sor (123456) a fegyverváltáshoz. Miket játszottál rajta és hogy oldottad meg az ilyen jellegű problémákat?
-
Rhino666
addikt
válasz
Polemius #49789 üzenetére
A KRESZ egy nagy sz@r, mert pontatlan, túl sok dolog értelmezés kérdése benne. Múltkor is összevesztem FB-n egy oktatóval, mert nem egyformán értelmeztük a szabályokat és nem tudott róla meggyőzni, hogy neki van igaza. Pedig nem mindegy, hogy kinek mikor van elsőbbsége...
-
Rhino666
addikt
Van raktáron 3TB-os winyó meg 24"-es LED IPS monitor, ha valakinek ilyesmire lenne szüksége a hétvége folyamán.
Ha meg valami más kell, ami ráér jövő hétig, akkor innen lehet szemezgetni.
-
Rhino666
addikt
Lenovo s205 (11.6", AMD E350, 3GB RAM, 64GB SSD, használt, hibátlan) 50k
-
Rhino666
addikt
válasz
PowerBuldog #49641 üzenetére
Ha csak töltésre használnád, vezeték nélküli töltővel meg tudod oldani a problémát.
-
Rhino666
addikt
válasz
Lacielvtárs #49631 üzenetére
Az lenne a lényege, hogy a tiszta levegőt szívjon és lehetőleg szállítsa el a VGA-ról a meleget, ami egyébként beszorul a házba, vagy jobb esetben tovább fűti a processzort (végül a tápot ha felső tápos házról van szó).
hideg levegő -> VGA -> táp kifújja
hideg levegő -> CPU -> venti kifújjaSzerintem ez az optimális felállás (alsó tápos ház esetén).
-
Rhino666
addikt
Felültöltős Intesit mosógépet valakinek ócóé?
-
Rhino666
addikt
válasz
LordVader80 #49604 üzenetére
Névjegykártya stb. gyártás jellegű dologra fel lehet használni szerinted?
Ez esetben érdekelne.
-
Rhino666
addikt
Erről Rick jutott eszembe.
-
Rhino666
addikt
Ha bárkinek bármi kell jövő hétre, még ma szóljon!
-
Rhino666
addikt
Mi ez az állandó dudálás?
-
Rhino666
addikt
Nekem már egyszer döglött meg SSD-m, pedig arra még viszonylag vigyáztam is és akkor sem volt jó élmény.
És itt nem a wearingről van szó, hanem a kontroller adta meg magát. Azt meg nem igazán jelenti be előre, egyik napról a másikra elszáll és kész.
Szerk: És itt van (#49339) quailstorm hasonló példája is.
Persze ezzel a problémással együtt volt dolgom 8 SSD-vel (egy héten belül jön a 9. és a 10. is, minden rendszerlemezt SSD-sítek a rossz tapasztalat ellenére), Corsair, OCZ, Adata, Samsung, Intel stb. és a többivel nem volt gond.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #49331 üzenetére
Ha már itt tartunk, akinek jövő hétre kell valami, bármi innen, most szóljon (vagy inkább rendelje meg), mert a napokban rendelek nagykerből.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #49329 üzenetére
Az Aero nem csak egy vizuális fícsör, én pl. nem igazán tudnék dolgozni nélküle.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #49322 üzenetére
Megy amíg megy, aztán elveszik róla pár évnyi pótolhatatlan adat pont amikor nélkülözhetetlen a géped és egész hétvégén dolgoznál rajta és persze másikat se tudsz helyette venni, mert nincs nyitva semmi ami meg mégis ott épp nincs raktáron, aztán... öööö
Legalább addig legyen benne szusz, amíg le nem cserélem.
Na meg ne lassuljon winyó szintre fél év után, mert akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #49317 üzenetére
Ha hagyod hogy swappoljon SSD-re, akkor lehet ogy elég neki még 2GB is (bár annak a felét kapásból a Windows viszi el). Más kérdés, hogy az mennyire tesz jót a lemeznek.
Kikapcsolt swappal még a 8GB is kevés néha.
-
Rhino666
addikt
válasz
quailstorm #49319 üzenetére
Betyár fotóbolt skill.
-
Rhino666
addikt
válasz
sp3rhead #49305 üzenetére
Ajánlom magam, vannak egész olcsók is.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #49210 üzenetére
Ilyen az ha eladásra újítanak fel valamit.
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
Valakinek esetleg megmozgatja a fantáziáját egy jóárasított Tesoro Durandal Ultimate?
-
Rhino666
addikt
válasz
HuMarc #49146 üzenetére
Úgy látom egyedül én nem fogtam fel, hogy ez szemét, mindenki másnál a kukában landoltak.
Én mindig megtartottam, mert drágák és különleges élmény volt, ha kaptam egyet vagy vehettem na meg elég szép dombornyomott, aranyozott dobozuk szokott lenni. Most már állok úgy anyagilag, hogy ne legyen nagy szám egy-egy ilyesmi rendszeresen, szóval csak az útban vannak.
-
Rhino666
addikt
Ha valaki gyűjti a prémium étcsokik (üres) dobozát, annak átpasszolnám az eddigi gyűjteményemet.
Van vagy 50db, de én már kinőttem belőle, ha meg senkinek nem kell, akkor kidobom.
-
Rhino666
addikt
Ha esetleg valakinek kell innen valami, fél óra múlva rendelek nagykerből.
-
Rhino666
addikt
Ez eddig 100/25. Szerintetek pereljem őket amiért nincs meg a garantált 80/40?
-
Rhino666
addikt
Hol lehet nagyobb tételben normális minőségű AA és AAA akkukat venni jó áron?
Az árgépet néztem, de amennyi nekem kellene, kapásból 30k lenne legolcsóbban.
Harmad ennyit szánnék rá nagyon max.
Szerk: Most, hogy visszaolvastam, látom hogy egy hónapja volt akciós a Lidl-ben. Az a 250Ft-os darabár szimpatikus (kb. 40db kellene). Jó minőségű volt az egyébként?
-
Rhino666
addikt
Kihez kell fordulni, hogy TB támogatásra kimossák a fülemet?
Vagy hogy lehet fület takarítani anélkül, hogy kárt tennék magamban? A méregdrága sprék SEMMIT nem érnek, az meleg olaj nem hatásos, a fülgyertya állítólag nem egészséges (és egyébként sem segít), a fültisztító pálcika meg ugye a legrosszabb.
Alapvetően nem lenne gond, de a gyakori zajos környezet (próba, koncert, stúdiózás) és a zajcsillapító füldugók használata miatt kb. 500%-kal gyorsabban zsírosodik le a fülem és már nem egyszer előfordult, hogy takarításkor teljesen elment a hallásom valamelyik fülemre (a pálcikával csak beljebb toltam a zsírt).
Nálam okosabbak azt mondják rá, hogy nem szabad tisztítani a fület, hagyni kell zsírosodni és kész, de ez ilyen körülmények között nem tűnik túl jó döntésnek...
Havonta egyszer el kellene mennem kimosatni a fül-orr-gégészetre, de attól tartok, hogy ezt nem fedezi a TB (egészségügyi panasz híján).
Ki mit javasol?
-
Rhino666
addikt
Egy néhány megosztást, hozzászólást, lájkolást és ismerősnek ajánlást megköszönnék, szeretném még a nyitás előtt elérni a 100 lájkolót.
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
A múltkori keskeny, elöltöltős mosógép-ügyre most pontot teszek azzal, hogy végül egy olcsóbb (100k-s) AEG (Lavamat L60260SL) lett belőle, ma hozták ki és eléggé felüdülés a régi ótvar Indesit után.
Kicsit furcsán visít centrifugáláskor és csálén jár a dob, ez ugye normális?
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
Nincs valakinek olyan fúrója és feje ami viszi a kurva panel falat?
Én már a negyedik kombinációt próbálom, és fél centinél mélyebbre nem sikerült jutni.
-
Rhino666
addikt
Árkád Naturwash vélemény? Also, hogy is lehet oda eljutni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest