- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
VGAm eladó: [link]
-
Attix82
addikt
válasz
FoxiestFox #19662 üzenetére
"Hogy kihívás megtartani, legalábbis a minőségibbeket"
Az már rég rossz
-
Attix82
addikt
válasz
johnny82 #19632 üzenetére
Autópályán megszokott dolog náluk, hogy látják 3 km-es autósor van, de mit csinálnak:
1. próbálják letolni az embert az útról. De ugye hova is húzódna az ember ha a mellette lévő sáv is tele van.
2. a leálló sávba közlekednek.
Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
UI: Nem minden BMWs-re igaz, de feltűnően ők vannak többségbe.
-
Attix82
addikt
Ez jó lehet D sub - TV összekötésre? Amin Svideo és scart van csak. Filmet szeretném átküldeni a gépről.
Termék: [link]
Video Converter allows you to realise the conversion of VGA signals into Video/S video signals
Suitable for Laptops (with a VGA output) and Desktops
Supports NTSC, PAL, PAL-M, PAL-N, AND SECAM video system
Support 640x480, 800x600, 1024x768 display modes
No software driver requirement
Type : Replacement/Non-branded
Not suitable for 64bit operating systems -
Attix82
addikt
Amikor biciklin ülök szidom az autósokat és a gyalogosak. Ha autóba akkor a bicikliseket és a gyalogosak.
Nem értem miért
-
Attix82
addikt
Ha valakit érdekel, rögtön vihető.
ASUS E35M1-M 31 740 Ft Bruttó zsír új, 3 év gari + számla.
Termék: [link]
Sajnos az emberke eltévesztette a gépháza méretét
Kisebb kell neki. (ITX)
-
Attix82
addikt
Sajnos mint mindenből bőven akad konkurencia, egymás alá licitálnak. Itt a lényeg, hogy mennyi marad a zsebbe. De az, hogy valaki 120 milliót befektessen egy ilyenbe elég merész dolog. Kizárt, hogy behozná az árát a közeljövőbe.....max egy nagyobb sörfőzde cégnek érdemes megvenni ha nem tudja ellátni a kívánt mennyiséget.
Lugosinak abban igaza van , hogy ez nem szolgáltatás, abba mindig több marad a zsebbe.
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #18970 üzenetére
CNG-vel még nem foglalkozunk, mivel külön beruházás szükséges, hogy hivatalosan is tudjuk csinálni.
(Nem sok műhelyt tudok aki CNG-re vonatkozó előírásokat "beruházások" betartva csinálja)
Sajnos totál nem éri meg még, nincs sok autó ami CNG-s....majd egyszer ha már megéri.
-
Attix82
addikt
válasz
lugosi #18769 üzenetére
Igazándiból ha akart volna a melóval foglalkozni akkor megnézi, és megbeszéljük az összeget....ha megfelel akkor természetesen várok 2-3 hetet is. De mivel nem akarta, így nem is erőltetem.
Konyhabútoros jó példa erre. Felhívom kéne egy, jó adjam be a tervrajzot. Közbe odaadta a színmintát is stb stb. Azt is megadtam. Rá pár nappal felhívott , hogy mennyibe lenne. OK jó lesz, mennyi idő, mondta max 1 hónap mire elkészül mert vannak más melói is. OK nem gond. Szólt kész, mikor rakhatja be, megbeszéltük az időpontot, jött berakta sőt a régit elvitte oda ahova kértem.
Összegezve: Akit érdekel a meló, az tesz is érte, hogy tartsa is meg. Itt jelenleg már a 2. vízszerelő mondja, hogy 2-3 hét múlva érdeklődjek, se ránézni se semmit nem tettek. Pedig amikor árat kérdezek mind azt mondja látnia kéne, lehetőség mindig is adott volt, de lepattintottak.
(Bezzeg amikor a konyhabútorhoz kellett a csaptelepet behelyezni + csöveket beépíteni, rögtön házhoz jönnek, könnyű és gyors meló)
-
Attix82
addikt
Teljesen mind1 , hogy országról vagy cégről beszélünk. Vezető nélkül semmi se létezne, viszont a vezetők meg nem hülyék, hogy saját magukat szopassák. (Ez csak természetes)
Rick4 cége, vagy Rolly cége se olyan, hogy az alkalmazott jobban él mint ők saját maguk
...Cégen belül a Ti szabályotok van Pont, és úgy alakítjátok, hogy nektek minél jobb legyen. Az alkalmazott meg le van tojva, persze durván fogalmazva....ez van mindenhol.
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #18741 üzenetére
Sajnos már megjártam egy vízszerelővel, az is 2 hetet igért, hívosgattam...jön megnézi. Sose jelent meg , sose keresett meg . Kb 10 telefonálás és 1 hónap ment rá.
1. Tényleg sok a melója
2. Nem akar ilyet csinálni, így ez a tipikus lepattintó szöveg , hogy 2-3 hét.De azért köszönöm az infót, várok még tippet kit keressek.
-
Attix82
addikt
Tud valaki ajánlani egy vízszerelőt, aki zuhanyzótálcát és kabint betesz? Megbízható legyen.
-
Attix82
addikt
Egy kis műsor
-
Attix82
addikt
Hát ez vicces
A Magyar Turisztikai Desztináció Szövetség azt várja a médiától, hogy ne írják meg olyan borúsan, ha rossz az idő, hiszen az hátrányos a turizmusnak. Egy kis fantáziával át kéne fogalmazni a híreket úgy, hogy a legnagyobb ítéletidőben is mindenki rohanjon a Balatonra.
-
Attix82
addikt
-
Attix82
addikt
válasz
pilóta #17373 üzenetére
Nem arra gondoltam
.....csak annyit akartam mondani, hogy
PL: Határ fordulaton 0,3 CO ami megengedhető.
Szondád állapota 80%os Katalizátor 100% , mért CO érték 0,2 . Jó
Szondád állapota 80% Katalizátor 0%, mért érték 0,9 nem jó.
Szondád 100% Katalizétor 0%, mért érték 0,6, nem jó.
fogyasztásba melyik a jobb szerinted?
-
Attix82
addikt
válasz
pilóta #17369 üzenetére
így van, CO ha jó akkor nincs mit tenni, vagy költesz rá egy csomót és picit nyersz vele. Annyit kell tudni, hogy egy jó katlizátor kb 1 - 1,5 COt tud olyan értékre lehozni ami még belefér környezetvédelmi értékbe.
Viszont egy katalizátor nélküli autó, és tökéletes Szonda szabályzás mellett 0,6 COt produkál.
-
Attix82
addikt
Nah várj, előbb azt írtad, van egy kapcsoló és ennyi
... ..ha a szonda szegényet jeletz eldúsítja a keveréket, ígyis úgyis. Ergo Benzinnel többet eszik ha a szonda miatt van, ez azt vonja maga után, hogy az LPG és a CNG ugyan az a jel alapján többet adagol. (kiváló szondához képest)
-
-
Attix82
addikt
-
Attix82
addikt
válasz
Inv1sus #16712 üzenetére
Mind2nek van előnye és hátránya. De pl az AMD 3/6os verziója viszont már érdekes, mert árba valamennyivel drágább mint az i3 , viszont 6 szálon tud dolgozni, ami azért már mostanság elgondolkodtató, 1 szálon az i3as erősebb valamennyivel. (Persze ha alapot nézzük, meg többet esznek azért ahogy írtad is)
AMD FX-6100 AM3+ 3,3GHz BOX Black Edition
-
-
Attix82
addikt
-
Attix82
addikt
Sajnos ezzel a lépéssel kb egyszintre hozzák a benzin/diesel autók üzemanyagköltségével. Persze ha emelik azokat is akkor már nem
.
Itt azoknak szopó akik nagy reménnyel belenyomták az autóikba a gázt, és kiszámolták, hogy 2 év alatt visszahozza az árát.....hát ezt bukták.
-
Attix82
addikt
""Szatyorban adod mellé a fémreszeléket is, ami valaha a pereme volt?
""
Ha ez számodra egy korrekt kérdés
....ebből az derül ki, hogy totál nem érdekel,csak kijelentettél egy tényt, amit egy mosott képről kiderítettél.
Ha komolyan érdekel:
1. Privibe kérsz élesebb képet (felni hibás állapotáról). (nem Publikusan belecsúfolni, főleg a fent említett mosott képről)
2. Eldöntöd érdekel e még.
3. Élőbe megnézed.Ha már az 1es pontnál megbukott, felesleges az eladását akadályozni. Mert 20e ftos settről beszélünk.
-
-
Attix82
addikt
válasz
Rawulf #15518 üzenetére
Én szoktam olvasgatni, hogy kivel ne üzletelj topikot. Nagyon sok probléma elkerülhető lenne, ha lefektetik korrektül vétel előtt a szabályokat....szerintem 80% elkerülhető lenne.
Amúgy meg nálam ha valaki rendel, és nem tetszik, vagy valami miatt nem kell én nem pattogok. Joga van visszahozni, akkor vagy kicserélem neki másikra, vagy vissza a pénz. Sose gondolkodtam ilyen dolgon....
Max rendelésnél megnézem kompatibilis e a dolog, ha nem akkor írok neki....de van amikor nem is abba a gépbe szánja amit esetleg megrendelt kb komplettenDe amúgy vannak akik már sokat kérnek, nyomtató. Elviszi, rá 1 héttel szól, hogy nem tudja felinstallálni az XPre, megáll félúton. Mondom neki, egy másik gépbe, vagy esetleg win7el otthon próbálják ki, hogy a készülék jól működik e. De ők ezt nem tudják, menjek ki helyszínre és csináljam meg
...mondom neki, hozzák vissza, itt megnézem fel tudom e rakni, ha igen akkor a készülék megfelelő, azóta se jelentkezett
...
De rengeteg történet van, de ugye szabályokat betartva kell megoldani ezeket. Eddig semmi problémám nem volt senkivel sem. Mindig találtunk megoldást az ügyféllel.
-
Attix82
addikt
Konyhai csaptelepet hol érdemes megnézni itt Szegeden? Választék+ ár miatt.
-
Attix82
addikt
Az a baj a börtönbe egymástól tanulnak + költség ígyis úgyis.
Egy szigorított katonai létesítmény kell (kiképzőtábor), oda bevinni aki senkinek és semmire se jók csak golyófogónak. Megtanulnák mi a rend.
Kiskorba még nevelhetőbbek, még a végén korrektebbek lesznek mint jónéhány szabadonfutó ember, a kemény nevelés miatt.
-
Attix82
addikt
Fényképezőgép kérdés:
Csak 10x zoomnál éles a kép, a felett és alatt homályos. Olyan mintha egy lencse úgy maradt volna.
Vélemény?
-
Attix82
addikt
Kérdés:
T-Mobilnál nézegetem a telefonokat, melyiket javasoljátok:
Amit tudjon:
1. Androidos
2. Gyors felfogású legyen.
3. Netezéshez azért lássak is valamitAmiket látok:
ZTE Arizona
Samsung Galaxy Y S5360
Huawei Ascend Y200
Samsung Galaxy Mini
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest