- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #66376 üzenetére
Tuti
-
-
-
-
-
-
-
-
Jó, most két oldalnyi BÚÉK lesz minden topikban, skip
-
-
Fura, nekem is csak jó tapasztalatom van erről a környékről. Ortutay és Gát utcában laktam több évet, nem volt gond.
Laktam még Szőregen (Törökkanizsa utca), Szegeden sok helyen.. Vedres utca, Párizsi krt, Mérey utca, sehol nem volt semmi. Persze egy kertvárosi részhez képest elhiszem hogy gettó, magam sem tartom különösebben emberi létre alkalmasnak a panelházakat (kertesből kerültem be én is). -
-
Akit érdekelnek a régi zenék, annak itt egy remek oldal, csomó viaszhengert digitalizáltak, de olyan ügyesen, hogy még az i3d tagek is ki vannak töltve, ha letölt az ember.
Eszméletlen hangulatosakat találtam már (magyar is akad közte). -
-
válasz
lugosi #65960 üzenetére
Próbálj írni az Origin supportnak (előtte persze csinálj egy profilt), hogy beaktiválnád a lemezes játékod.
(Persze ha tudod a kódod aktiválni, nincs erre szükség.)
Elképzelhető, hogy jó fejek lesznek (max kérnek képet a dobozról és a lemezről), és társítják a profilodhoz.
Állítólag ha másban nem, supportban rendben van az EA mostanában. -
válasz
lugosi #65953 üzenetére
Originen nekem megvan, és az simán megy Win7 alatt.
Most rákerestem, de külön már nem lehet megvásárolni, csak az összes hasonszőrű címmel együtt.
Szerintem amúgy elég jó ár annak, aki szerette ezeket a játékokat. -
-
-
-
válasz
quailstorm #65807 üzenetére
Simán. Lehet, hogy egy kétvégű darab változtatás nélkül működne is.
SB Live!-nál is ilyesmi csati volt. -
Még keresek 7200rpm-es sata notivinyót 320-500 gigáig, max keret 9k
WD-ből csak kevesett futott Black érdekel, semmi más.Ismerősnek pedig 250-320 gigás kéne, rpm mindegy, típus mindegy, keret 5k.
100/100-as kondi feltétel viszont mindkét esetben.
-
Keresek 100/100-as állapotban lévő 2.5" SATA HDD-t, legalább 320GB méretben és 7200-as fordulatszámmal.
7k-ig. -
-
Én már voltam ilyen vakteszten, mikor volt osztálytársam vett ilyen kacatokat a hifizős szobába.
Igaz, ott a tápegység, a hozzá kapcsolódó hálózati vezeték, és a hangszórók vezetékei lettek cserélve egyszerre. Cserélgettük, hallgattuk, szinte minden műfajt a tuctuctól az ethnojazzig.
Akkor döntöttem el, hogy ok, akkor integrált zajkeltő elfelejt, legalább egy USB DAC kell egy tűrhető fejessel, amíg össze nem jön egy elfogadható erősítő+hangfal+dac kombóra.Amit én észrevettem: lekerült a fátyolos-mosott magastartomány, a mélyek pontosabbak lettek, a közép pedig az addigi dobozszerű helyett egészen részletes lett, kinyílt úgymond.
A gitár, dobok, más világ lettek szinte... Ezek után simán elhiszem, hogy létezik olyan rendszer, ahol a vezeték is számít. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #65431 üzenetére
Erre a célra vannak a gyártó által szolgáltatott képek.
-
-
-
válasz
lugosi #65224 üzenetére
A túlnépesedési probléma azt jelenti, hogy a Föld eltartóképességét meghaladja-e a [humán] populáció.
Nem haladja meg. Közel sem. Ez tényleg akkora mágia, hogy nem lehet megérteni?
A túlnépesedett területek eltartóképességét haladja meg, a túlnépesedett területeken élők száma miatt, de ez NEM AZ EGÉSZ ROHADT BOLYGÓ ELTARTÓKÉPESSÉGE, de még csak köszönőviszonyban sincs azzal... -
válasz
lugosi #65196 üzenetére
"Arról van szó, hogy a népesség száma, a növekedés mértéke, a növekedés struktúrája (ezen belül nagyon sokminden, nemek szerinti megoszlás, földrajzi megoszlás, jövedelem szerinti megoszlás, környezetre gyakorolt hatás) fenntarthatatlan."
De ezt én nem is vitattam.
Azt a sarkított idiótaságot, miszerint a Föld nevű bolygó túl van népesedve, annál inkább.
Igen, ha nem optimalizálja az emberiség az erőforrások felhasználását, illetve a saját szaporulatát, komoly gondok lesznek mindenki számára, ez tény. -
válasz
pilóta #65185 üzenetére
Szerintem szándékosan nem értik, de elismerendő, ahogy próbálkozol.
Megpróbálom én is!Ha úgy nézzük, hogy mindenki maradni akar a seggén, ott, ahol most él, és oda tömörül a népességszaporulat is, akkor sincs túlnépesedve a bolygó.. bizonyos területek vannak túlnépesedve, mert ezek a területek nem bírják ellátni az oda tömörültek igényeit.
Egyszerűen nem is értem, felnőtt, értelmes emberek hogy jelenthetik ki azt, hogy túl van népesedve az egész bolygó...Ha már olyan orrba-szájba civilizáltnak tartjuk magunkat, lassan meg lehetne egyébként tanulni, hogyan használjuk a technológiánkat, hogy a meglévő erőforrásokat megfelelően el tudjuk osztani... mert ez is megoldható lenne. Gigantikus beruházásokkal, de senkinek sem kéne mozdulnia sehová, mert minden eljuttatható lenne mindenhová.
Évszázadokra vagyunk tőle, persze.
De a bolygó akkor sincs túlnépesedve, srácok... az, hogy sok helyen az emberek úgy élnek, mint a sáskák, és elszívnak minden lokális erőforrást, még nem népesít túl egy kontinenst sem, nemhogy a Földet. -
válasz
bitpork #65121 üzenetére
Nem is erről szól ez a dolog.
Sokkal inkább arról, hogy a civilizált nyugat évtizedek óta úgy érzi, hogy az önkontroll teljesen szükségtelen skill mind politikai, mind gazdasági, plusz polgári értelemben.
Itt a válasz.Nagyon szomorú amúgy, aggasztó dolgokat, történéseket vetíthet előre ez Európa jövőjére nézve.
-
válasz
totya694 #65103 üzenetére
Igazából ezzel a részével pont semmi gond nincs.
Ha valaki megjelöl egy várost, ahol átvehető a termék, el is várom, hogy ott legyen.
Ha valamelyik noob bejelölget 30 várost, de igazából csak egy városban tudja átadni, a többire pedig postázni, akkor nem csak megszakítom a kommunikációt, de még jelentem is a modkerben. -
-
-
Milyen szép köd van.
Igazi sétaidő magamfajtának, csak már lejártam a lábam.Őszi színek, köd, más sem kell nekem. ^^
-
-
válasz
Lacielvtárs #64900 üzenetére
Te miért vagy puna?
-
-
válasz
Lacielvtárs #64856 üzenetére
Gáz? A vákuumcsőben?
-
-
-
válasz
Lacielvtárs #64769 üzenetére
Azért ebbe az összegbe aligha lehet belehalni, és még 2 év garit is dobnak mellé.
-
-
-
-
-
-
válasz
Lacielvtárs #64557 üzenetére
Egy csomó üzletben megveheted akár már holnap, ha nem tévedek..
-
-
-
-
válasz
quailstorm #64530 üzenetére
Rendes pákát kő venni.
Vagy Oldfox megforrasztja gondolom nem túl drágán, ha tol még ilyet. -
válasz
totya694 #64503 üzenetére
Lehetőség szerint tömörítetlen számokat hallgatok WASAPI-n át.
Gondoltam már különálló CD lejátszóra, de nincs annyi eredeti lemezem (4 van összesen, azt hiszem, azok tartalma is megvan CD minőség felett).
Egy CD-MD deck egy jó fejeserősítővel viszont vágyaim közé tartozik. -
-
-
-
Engem pedig még mindig érdekelne MMC kártya.
256MB, 512MB, 1GB méretben. -
Eladó motyóim, kéretik vinni.
Ezeken kívül van még IDE mobilrack fiók VIPower.
Illetve bringás, fejpántra fűzhető fejlámpa, elemekkel. Világít, villog, de nem mosogat el. -
-
Ha én is bekapcsolódhatok.. nekem az volt furcsa, hogy láttam, lugosi többször is rákérdezett itt, és többször is kitérő választ sikerült adnod, azt is ímmel-ámmal, mikor kb körül lettél ugrálva, valahogy így: helló, költenék pénzt, hellóhelló, péééénzt! költenék! nálatok!.
Semmi gond nincs azzal, ha nektek nem éri meg behozni egy darab ilyen terméket, de ezt egyszerűen meg is lehet mondani, nem ezerfelé mutogatni a kollégákra meg az árgépre meg ki tudja még mire.
Bocsi, nem hozunk be ilyet, mert semmi hasznunk nincs rajta. Ez a varázsmondat.
Vagy. x (más cégeknél magasabb) összegért tudnánk lehozni neked. Ekkor is minden oké, hiszen kapott az érdeklődő legalább egy konkrét árajánlatot, ennek fényében dönthet.
Ne így 143451348 hozzászólás után derüljön ki, hogy teljesen hiába kérdezgeti... nézni is bosszantó volt, és akkora negatív reklám, hogy szerintem ma itthon egy nyílt fórumon egy kereskedő sem engedhetné meg magának az ilyen hozzáállást.. igaz, mástól nem is láttam még.
Tényleg no offense, de ha kereskedő vagy, akkor elsősorban nem termékekkel dolgozol, hanem emberekkel, kommunikációval, ami itt most nem jött ki jól, sőt.. -
válasz
quailstorm #64332 üzenetére
Király.
Azon kívül volt még kettő, egyiket sem találom. -.-
Porkúr: igen, a vastag csatis oldschool, amit a régi telók generációkon át használtak.
Általában nagy trafó lifegett a végén. -
válasz
FoxiestFox #64316 üzenetére
Ja, és hagyományos Nokia töltőt is keresek, asszem mindet elosztogattam
(kb ingyen, vagy egy tábla csoki-árfolyamon.
)
Valamint legalább 256 MB-os MMC kártyát. -
-
Keresek halott N-Gage QD-t, aminek a háza használható állapotban van.
Nem kell szépnek lennie, de legyen egyben.
Vagy nagyon olcsón utángyártott házat ilyen készülékhez. -
Milyen szép köd van *-* Végre ősz.
-
-
-
válasz
pulutodurumo #64200 üzenetére
Hol?
-
válasz
macilaci78 #64168 üzenetére
Ja értem.
-
válasz
macilaci78 #64166 üzenetére
Hát, igaz, ez csak egy adok-veszek topik.
-
-
-
Eladó nálam egy használt LG DVD (+CD, SVCD, MP3, WMA és kitudjamimégnemazenyémvolt) lejátszó.
3k, mondjuk. -
-
válasz
Vikike9310 #64095 üzenetére
Nem lehet, hogy ez a lényege a működésének?
Hogy alacsonyabb hőmérsékleten elég neki az egyik venti, játék alatt pedig csatlakozik a másik is? -
válasz
Vikike9310 #64090 üzenetére
Teljesen kuka.
Add nekem! -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest