- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ja.
A Jagek meg főleg, leginkább elektronikusan, ahogy hallottam. Angliában külön műhelyek vannak, ahol kicserélik minden elektromos alkatrészüket megbízható darabokra..
A Saabos turbó-dologhoz: nincs tökéletes kocsi, főleg ha veterán, biztos hogy rákölt az ember többet, mint amennyiért vette.
De kit érdekel, ha szereti az ember. Ilyen autókat ma már nem futkározós kocsinak vesz az ember. Arra jó egy Lada is. Azaz nekem még a tömegközlekedéssel sem sok bajom van, ha valaha autót veszek, az hétvégi kocsi lesz. -
válasz
macilaci78 #570 üzenetére
Nekem nem, mert én a szögeletes formákra bukom
-
-
-
Kellett ez a pláza, mint egy falat kenyér
Múltkor beleolvastam ebbe az árkádos újságba, és megint összetörték a naivságomat, hát ez is külföldi kézben van -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
d_Gabesz007 #230 üzenetére
Elinnád a barátnődet?
-
Leonard Cohen - Szépséges Lúzerek
Ezt a könyvet keresem megvételre. -
-
-
-
Igen.
Mivel nem vagyok annyira eleresztve anyagilag perpill, hogy újat vegyek.
És a két használtból úgyis csak az egyik hal be egyszerre, szóval a célnak megfelelne, ha 100/100-as.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest