- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Nincs valakinek ipari tuzogepe holnapra kolcsonbe?
-
Rhino666
addikt
HTC One M7 ezüst (használt, hibátlan, T-Mo, 2 év gari, tartozékokkal) 65k
OnePlus One (használt, hibátlan, gari és tartozékok nélkül) 75k
MicroSIM kivágó + SIM adapterek 500Ft -
Rhino666
addikt
válasz
FIREBLADE78 #60292 üzenetére
SoDIMM
Szerk:
MicroSIM kivágó + SIM adapterek 500Ft
-
Rhino666
addikt
HTC One M7 ezüst (használt, hibátlan, T-Mo, 2 év gari, tartozékokkal) 65k
OnePlus One (használt, hibátlan, gari és tartozékok nélkül) 75k -
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #60056 üzenetére
Igen, erről is volna szó. Viszont vevőszolgálat nincs ezen a csodás ünnepnapon.
-
Rhino666
addikt
Valaki tudna mesélni az (Szatymazi utcai) OBI ingyenes utánfutó-kölcsönzéséről? Mennyi időre, milyen feltételek mellett lehet igénybe venni a szolgáltatást? Mekkora az az utánfutó, amit kölcsönadnak? Semmi konkrét nincs a honlapjukon.
-
Rhino666
addikt
Rendben, akkor megfogadjuk a tanácsod és legközelebb amikor úgy érezzük hogy valaki pénzt fog utalni a számlára (mert ezt nyilván előre lehet tudni még akkor is, ha nem szól a feladó), akkor futunk egy kört a bankkal, hogy vajon megengedjük-e az illetőnek, vagy inkább közöljük vele, hogy "inkább ne utalj nekünk pénzt, mert azon csak bukunk sajnos".
Ehhez majd cigány jósnő segítségét is fogjuk kérni, hogy megjósolja nekünk, hogy kb. mikor várható utalás külföldről és kb. mekkora összegben, kitől.
Teljesen logikus.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59893 üzenetére
A céges telefont inkább hagyjuk is, azon rendszeresen keresnek két különböző embert is, a telefonszám két legutóbbi tulajdonosát. Feltételezem az előttem lévő azért vált meg tőle, mert rendszeresen az őelőtte lévőt keresték rajta
Most meg a nyakamba szakadt mindkettő.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59888 üzenetére
De az a durva, hogy nem is az én telefonszámom van az adatbázisukban, hanem az adott szám előző tulajdonosáé.
Szerk: Nem ért annyit az egész, hogy ennél többet balhézzak vele, így is épp eléggé felhúztam magam. A számot, amiről hívott letiltottam és holnap reggelre már nem is fog élni az adott szám, amin felhívott (szerencsére).
-
Rhino666
addikt
Na, ezt most ki kell adnom magamból, mert ez a telefonbeszélgetés kicsit kilőtte a biztosítékot:
- Halló, XYZ vagyok, Zné Y X-et keresem.
- Elnézést, de akkor téves hívás lesz.
- Értem. És mióta az Öné ez a telefonszám? (közöd b+?)
- Néhány hete.
- És nem tudja véletlenül Zné Y X telefonszámát? (honnan a büdös f@szból tudnám?!)
- Sajnos nem.
- Már csak azért kérdezem, mert olyan ügyben keresném (mégis mi közöm van nekem ehhez?!), hogy az Union biztosítótól ajánljak ilyen-olyan biztosításokat, de akkor Önnek is elmondom, ha érdekli. (meg sem kérdezed, hogy alkalmas időpontban zavarsz-e??)
- Abszolút nem.
- Abszolút nem? Mennyi idős, ha szabad megkérdeznem? (mit számít és mi közöd van hozzá?)
- 27 éves vagyok.
- Nem is olyan fiatal, mint gondoltam. Ez esetben tudnék ajánlani biztosításokat, amik esetleg érdekelhe...
- Biztos nem.
- Egyeztethetnénk egy személyes találkozót és fél óra alatt tudnám vázolni a lehe...
- Jó, majd ha lesz szabad fél órám, akkor mindenképp fel fogom keresni ez ügyben. (hogyne, nyilván)
- Fel fog? És milyen módon?
- Fogalmam sincs. Azért köszönöm. Viszont hallásra.
- Na ugye, azért a nevét megkérdezhetem?
- ("megszakadt")Mégis mit képzel az ilyen magáról?
Gy.k. a dőlt betűs valami biztosítási ügynök, vagyis a hívó fél - a másik fél pedig én vagyok.
-
Rhino666
addikt
válasz
ShadowX #59880 üzenetére
Egyáltalán nem szívózásnak szántam, attól függetlenül, hogy nem saját tapasztaltból (a cégem ilyesmivel nem foglalkozik, de nyilván nem véletlenül). De kitermelni alkalmazottanként bruttó 200k-t, plusz a bérleti díjat, plusz az alapanyag költségét, plusz a cég fenntartását, plusz az amortizációt úgy, hogy az esetleges vendégeknek enni sincs pénzük, ergo le kell nyomni az árakat...?!
És akkor még csak nullszaldóról beszélünk legjobb esetben is.
Nem nagy csoda, hogy ott spórol/csal minden kajálda, ahol csak tud...
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59876 üzenetére
A németek rendszeresen költöznek ide gazdagnyuggerkedni meg jönnek lábat mosni a balcsiba, mi kell még?
-
Rhino666
addikt
válasz
bitpork #59873 üzenetére
Gondolom a bank is azzal védekezne, hogy bocs, VÉLETLENÜL ez az üzletpolitikájuk, nem ők tehetnek róla, SŐT! A csúnya állam bácsi kényszeríti őket, hogy 1500Ft legyen külföldi kétlépcsős utalást fogadni. Kár védeni őket, annyit kérnek el ezért, amennyit nem szégyellnek - és ezek szerint nem szégyellnek elkérni érte mennyiségtől függetlenül sokat. Ha nagyon akarnák, nyilván 1%-ban is meghatározhatnák a fogadás költségét, vagy akár 0Ft-ban. Ehhez sok köze nincs az államnak, tekintve hogy nem létezik erre vonatkozó törvény.
Szerk:
(#59874) hodigy: Egy 0-tól (Burger King) 10-ig (Kapca) terjedő skálán hanyast adnál rá?Vigyázz, 7-es fölötti nem létezik.
-
Rhino666
addikt
válasz
bitpork #59870 üzenetére
És ez megmagyarázza azt, hogy miért lett kevesebb pénzünk, amikor kaptunk? És mi véd meg attól, hogy valaki a külföldi Eurós számlájáról elkezdjen -s átutalásokat indítani és költségből nekem 120k veszteséget okozzon?
Felőlem csődbe is mehetnek a bankok, úgyis túl sok van belőlük (van az OTP, meg 10 amatőr valami, meg még vagy 30 említésre sem méltó próbálkozás). De az, hogy a FOGADÁS költsége magasabb lehet, mint a fogadott összeg, az nagyon nincs rendben.
Szerk:
(#59871) Polemius: Csavarker a Brüsszeli krt. 16. alatt? Nem új versenyző, de ott elvileg filléres, jó minőségű munkaruhák vannak. -
-
Rhino666
addikt
TP-Link TL-WR740N (csak kipróbált, hibátlan, 2 év gari) 3k
-
Rhino666
addikt
válasz
Lacielvtárs #59809 üzenetére
Köszönöm kedvességed, de közben megoldódott a probléma.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59811 üzenetére
A módszer meg van, a szerszám hiányzik.
-
Rhino666
addikt
Akkus (gipszkarton) csavarozója van valakinek kölcsönbe?
Vagy felejtsem el a kuncsorgást, úgysem adtok?
-
Rhino666
addikt
Minimum 60cm hosszú, minimum 8mm átmérőjű SDS-es fúrófejet keresek kölcsönbe tégla főfal átfúrására (2 lyukról van szó, fél óra max). Valaki ki tud segíteni?
-
Rhino666
addikt
válasz
toth_janika #59760 üzenetére
Szerintem lóbalzsamot akart írni.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59753 üzenetére
Téves, mert a régi Szilánk telep a 30/B, odébb van 2-3 háznyival.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59749 üzenetére
Ebben biztos nem, ez egy ipartelep.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59742 üzenetére
30/B
-
Rhino666
addikt
válasz
quailstorm #59738 üzenetére
Ja, nálam 5 meg 10 megabites csomagokat ajánl fel a címre.
-
Rhino666
addikt
Tudja valaki, hogy a Cserzy Mihály utcában milyen vezetékes internet szolgáltatók elérhetőek (a szokásos Invitel-Telekom duón kívül)? A tantuszt már néztem, használhatatlan.
Minden szolgáltatót felsorol, hiába választom ki az utcát.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #59726 üzenetére
Valami olyasmi. Ennél hülyébb nevű telefont még nem láttam.
Szerk: Most = 2 éve?
-
Rhino666
addikt
OnePlus One 16GB (használt, hibátlan, fehér) 75k
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #59706 üzenetére
Ez így volna ideális (sőt, NFC-s telefonnal!), de sajnos nincs így. Pont emiatt a sajnos dolog miatt van szükség bankfiókra vagy ATM-re. De ha egyik sincs, honnan facsar készpénzt az ember a számlájáról?
(#59713) Rolly: Tök jó, hogy mennyi minden 0Ft, de mégis kit érdekel?
Nem inkább az a fontos, hogy mi az amiért fizetsz és hogy mennyit?
Mert ha ezek mögé bedobsz egy havi 10k-s kártyadíjat, akkor már mindjárt nem olyan kecsegtető.
Azt meg ne mondd nekem, hogy még a Bank fizet neked azért, hogy az ügyfelük vagy, mert nem szeretetszolgálat, hanem pénzintézeti.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59696 üzenetére
Azt nem árt tudnod, hogy előbb késelnek meg, mint hogy tudnák, hogy van-e nálad készpénz vagy sem.
A fizetésed meg készpénzben is kérheted. Na meg ha nincs készpénzes bankfiók meg ATM automata sem egész Szegeden, akkor hogy fizetsz a kisboltban ahol nincs kártyás fizetés?
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59693 üzenetére
Minek van bankszámlád úgy egyáltalán?
Csak az utasbiztosítás miatt?
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59672 üzenetére
Nekem meg legalább 2-3k-t benyel a bank havi szinten (OTP, a legdrágább). Cserében minden sarkon van automata, minden 1000 főnél nagyobb településen van bankfiók. Nekem belefér, de ha másnak nem ér ennyit a kényelem és a nyugalom, akkor ott van 20-30 másik "bank" (amiből tapasztalataim szerint kb. 19-29 rossz vicc kategóriás).
Nem is téged korlátoz a dolog, hanem aki pénzt akar hozzád juttatni. És ha neki nehezíted meg a dolgát ezzel, akkor neked lesz rossz, ha mégsem jut el hozzád a kívánt összeg.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59666 üzenetére
Ha annak a banknak a fiókjában fizeted be, ahol vezetve van a számla, akkor 1:1 megjelenik azonnal, bármilyen költség nélkül. Amelyik banknak meg nincs készpénzes fiókja (Szegeden), azzal meg nem kell szóba állni sem.
Valamelyik viccbanknak úgy van, hogy van fiók Szegeden, de nem intéznek készpénzmozgást.
Bementem, hogy befizessek az illető számlájára és mondták, hogy az itt nem fog menni. Kérdés, hogy minek van fiókjuk, minek bérlik az épületet, mit lehet ott elintézni ha tényleges pénzmozgást nem...?!
-
Rhino666
addikt
Kinek van bármilyen tapasztalata szeretetotthonnal? Olyat keresünk a rokonunknak ami nem kerül egy vagyonba (állítólag van, ahova 2.5MFt a "beugró"
), ahol jól bánnának vele és ahova be is lehet kerülni belátható időn belül (tényleg mindenhova várólisták vannak, vagy ez csak marketing bullshit?).
Az eddigiek alapján elég indokolatlanul rossz állapotú helyekért kérnek indokolatlanul sok pénzt.
-
Rhino666
addikt
Vitatkozunk itt egy ideje valamin...
Mióta lehet kapni dobozos fél literes sört?
Én úgy emlékszem, hogy olyan 15-20 éve minden dobozos sör 330 ml-es volt, csak üveges kivitelben lehetett kapni fél literest. Gondolom valami betétdíjas EU-s környezetvédelmi törvény miatt váltottak üvegről dobozra.
A másik fél szerint régen minden dobozos sör nagy volt, csak újabban jöttek be a kisebb dobozosak.
Hol az igazság? Emlékszik még valaki?
-
Rhino666
addikt
válasz
fero02 #59109 üzenetére
Beton fúráshoz keresek normális SDS ütvefúrót kölcsönbe 6-8-10-es szárakkal.
Múltkor pontosabban fogalmaztam ezek szerint.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #59103 üzenetére
Normális gép kellene, a keret sör/csoki, nem 10k, pláne nem 80k. 10k-ért esetleg bérelni tudnék olyat, ami jó arra, hogy kb. 80 lyukat fúrjak egy délután alatt egy raktárépület padlójába/mennyezetébe.
Ha nem 0Ft volna a keret, nem szorítana az idő durván és nem vasárnapról volna szó, akkor nem kuncsorognék, hanem megoldanám (vennék/bérelnék). De nincs lyukankénk 1k-m és május elejére kész kellene lennie a 24nm-es könnyűszerkezetes helyiségnek és még csak az UW profilok rögzítésénél tartok.
Én a sajátomra vigyázok, máséra meg méginkább.
Főleg ha nagy szarban segített ki azzal, hogy kölcsön adta.
-
Rhino666
addikt
Délutánra kölcsönöznék ütvefúrót 6-os szárral kb. 80 furathoz. Valakinek nincs esetleg?
-
Rhino666
addikt
Beton fúráshoz keresek normális SDS ütvefúrót kölcsönbe 6-8-10-es szárakkal.
-
Rhino666
addikt
Vennék 4GB DDR3 1333MHz RAM-ot és vezeték nélküli Xbox 360 vezérlőt.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #58409 üzenetére
Na, aki olyan szemetet eszik az meg is érdemli.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #58404 üzenetére
Igen, a diétás = szénhidrát mentes. Vagyis nincs benne liszt, cukor stb. Ami egy torta esetén annyit jelent, hogy egy üres tortás doboz.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #58401 üzenetére
Kálvária cukrászda!! Nem tudom, hogy van-e ott diabetikus torta, de én biztos ott nézném meg először, mert olcsó és igen jó hely.
-
Rhino666
addikt
válasz
vizslakutya #58397 üzenetére
Diabetikusra gondolsz?
"Diétás" = ugyanúgy híznak tőle a nők, csak kevésbé éreznek bűntudatot.
-
Rhino666
addikt
Bejárati ajtót tokkal-vonóval-kiszereléssel-beszereléssel-garanciával hol érdemes venni?
-
Rhino666
addikt
Szombati vízvezetékszerelőt keresek ASAP!
Mosogatógép bekötéséről van szó.
-
Rhino666
addikt
válasz
FIREBLADE78 #58197 üzenetére
PÜ
-
Rhino666
addikt
Vigyétek!
0 perces, bontatlan iPhone 5C 16GB sárga 90k
-
Rhino666
addikt
QOTD: Milyen magas egy 2,5l-es PET palack?
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #58051 üzenetére
Hat... Ez nem tartott sokaig.
-
Rhino666
addikt
Lehet, hogy berendelek egy nagyobb tételnyi RPi2-t. Ha mindenki kivárja a dolgot, akkor összeszedjük hogy mennyi kell és hátha kijön belőle valami kedvező ár.
-
Rhino666
addikt
Surgosen kellene UTP CAT5e toldo dobozka. Valakinek sor/csoki arfolyamon nincs elfekvoben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest